Įkraunama...
Įkraunama...

Pneumo-23, ar kas bandėt?

Jei paskiepysiu pneumo ligu laikotarpiu kakza pades ar jau pavelavom? Dabar geria antibiotikus pupa..
Atsakyti
QUOTE(lakshmi @ 2013 01 03, 00:12)
Jei paskiepysiu pneumo ligu laikotarpiu kakza pades ar jau pavelavom? Dabar geria antibiotikus pupa..

Na turite skiepinti praejus bent 3sav po ligos (po slogos ar kosulio taip pat). Jei istaikysite - skiepinkite, bet kaip mums aiskino geriausia skiepinti mazdaug menesis iki darzelio (liepos gale). Del kitu vakcinu maniskis turejo skiepintis rugsejo gale, buvo sveikas ir diena pries skiepinima suslogavo. Taip va tesiasi iki siol - slogos, kosuliai, ausys ir niekaip neisturim to tokio 3sav sveikutelio tarpo.
Atsakyti
Turiu dvynius suskiepijau spalio gale, nes labai sirgo. Po skiepu vienas jei ir serga tai nestipriai neprireikia antibiotiku, o kitas tai nieko gero... Bronchitas, kas dvi savaites kartojasi. Manau skiepai labai skirtingai veikia, nera taisykles...
Atsakyti
Planuoju ir as skiepyti savo maze ,kai eisim i dudeni ,darzeli.Kiek zinau ,geriausias laikas buna rudeni,kai organizmas po vasaros stipresnis . ax.gif
Atsakyti
O aš niekaip nesuprantu mamyčių, kurios skiepija tik dėl to, kad darželyje mažiau sirgtų doh.gif . Šis skiepas NE NUO TO!!! Jis nuo virusų nesaugo schmoll.gif . Prieš skiepijant pasiskaitykite skiepo anotaciją, gi čia jūsų vaikas, jūs gi žaidžiate su vaiko imunitetu, kuris tik dabar bręsta blink.gif . Aš nesu prieš šį skiepą, mano vyresnėlis juo paskiepytas, bet jis buvo tikslingai skiepytas ir tik tyrimų pagalba įsitikinus, kad tai ta bakterija, nuo kurios šis skiepas ir yra.
Atsakyti
QUOTE(iriska83 @ 2013 02 05, 00:39)
Planuoju ir as skiepyti savo maze ,kai eisim i dudeni ,darzeli.Kiek zinau ,geriausias laikas buna rudeni,kai organizmas po vasaros stipresnis . ax.gif

nevisai taip, skiepyti reiktu rugpucio pradzioje, kad per artimiausia menesi susiformuotu imunitetas, kol vaikas dar namuose, nestresuoja del darziuko ir pan.

na zinoma, jeigu vaikas vasara neserga, jeigu sirgo, tai po ligos menesi islaukti. kartais tikrai sunku atitaikyti. net vasaros laiku. g.gif
Atsakyti
Musu daktare sake, kad efektyviausias sis skiepas vaikams nuo 3 metu. Anksciau sia vakcina leisdavo skiepyti vaikus nuo 3 metu, bet del finansiniu dalyku padare nuo 2 metu.
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 02 05, 13:15)
O aš niekaip nesuprantu mamyčių, kurios skiepija tik dėl to, kad darželyje mažiau sirgtų  doh.gif . Šis skiepas NE NUO TO!!! Jis nuo virusų nesaugo  schmoll.gif . Prieš skiepijant pasiskaitykite skiepo anotaciją, gi čia jūsų vaikas, jūs gi žaidžiate su vaiko imunitetu, kuris tik dabar bręsta  blink.gif . Aš nesu prieš šį skiepą, mano vyresnėlis juo paskiepytas, bet jis buvo tikslingai skiepytas ir tik tyrimų pagalba įsitikinus, kad tai ta bakterija, nuo kurios šis skiepas ir yra.

Deja, bet daugumai skiepai=vitaminams matyt..
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 02 05, 12:15)
O aš niekaip nesuprantu mamyčių, kurios skiepija tik dėl to, kad darželyje mažiau sirgtų  doh.gif . Šis skiepas NE NUO TO!!! Jis nuo virusų nesaugo  schmoll.gif . Prieš skiepijant pasiskaitykite skiepo anotaciją, gi čia jūsų vaikas, jūs gi žaidžiate su vaiko imunitetu, kuris tik dabar bręsta  blink.gif . Aš nesu prieš šį skiepą, mano vyresnėlis juo paskiepytas, bet jis buvo tikslingai skiepytas ir tik tyrimų pagalba įsitikinus, kad tai ta bakterija, nuo kurios šis skiepas ir yra.

pneumokokas sedi pas dazna, uztenka menko virusiuko ir jei imunitetas nusilpes pneumokokas parodo savo veida.

http://www.delfi.lt/...s.d?id=60614941

Atsakyti
skiepijau,bet poveikio nemaciau jokio
Atsakyti
QUOTE(Monnika @ 2013 02 23, 12:00)
skiepijau,bet poveikio nemaciau jokio

O jūs kokio poveikio tikėjotės, jog nesprendėte, kad jo nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 02 23, 17:05)
O jūs kokio poveikio tikėjotės, jog nesprendėte, kad jo nėra?  g.gif

matyt skiepija nuo pneumokoko ir tikisi kad apsaugos nuo visu ligu ir virusu bigsmile.gif
Cia tas pats kas skiepyti nuo hepatito ir tiketis kad nesusirgsi kokia tuberkulioze doh.gif
Atsakyti