Sveikos,
atiduociau juoda striuke iki keliu /puspalti XS dydzio arba 34-36 dydzio, su kapisonu. Labai smagus, gaila ismesti, o pati nelabai nesiosiu.
Tvarkiau savo spintą ir radau kai ką kas nebenaudojama ir šiaip mažais naudota Gaila, kad dulka tai siūlau jums
Turite maištaujančią paauglę su išsiskiriančiu stiliu? gal jei tiktų šie sportinio tipo ilgi batai, su ryškiu kailiuku, Yra užtrauktukas, galima pasiaurinti ar paplatinti raištelių pagalba. Pirkti NL DOVANOJU, bet nesupykčiau gavusi kinder šokoladą savo sūnui Yra keletas atkibimų aplink padą, čia jie man atrodo pasidarė kai nuploviau batukus, nes buvo labai sudulkėję, tinka dabartiniu oru, nes kailiukas per visą bato vidų. O tą defektuką patvarkyti užteks poros lašelių super glue 38dysis
Taip pat DOVANOJU, bet nesupykčiau gavusi kinder šokoladą savo sūnui šiuos batukus, ir po sijonu gražiai ir po kelnėmis 38 dydis, bet manau pamažinti šiek tiek, nes man su 38 koja jie spaudžia Todėl ir nenešioju
Turite maištaujančią paauglę su išsiskiriančiu stiliu? gal jei tiktų šie sportinio tipo ilgi batai, su ryškiu kailiuku, Yra užtrauktukas, galima pasiaurinti ar paplatinti raištelių pagalba. Pirkti NL DOVANOJU, bet nesupykčiau gavusi kinder šokoladą savo sūnui Yra keletas atkibimų aplink padą, čia jie man atrodo pasidarė kai nuploviau batukus, nes buvo labai sudulkėję, tinka dabartiniu oru, nes kailiukas per visą bato vidų. O tą defektuką patvarkyti užteks poros lašelių super glue 38dysis
Taip pat DOVANOJU, bet nesupykčiau gavusi kinder šokoladą savo sūnui šiuos batukus, ir po sijonu gražiai ir po kelnėmis 38 dydis, bet manau pamažinti šiek tiek, nes man su 38 koja jie spaudžia Todėl ir nenešioju
sveikos,nelabai norejosi cia imti ir rasyti,prasyti pagalbos,bet nebezinau kur kreiptis gal kelios mamytes turetu paskolinti pinigeliu sumoketi uz dukros darzeli(skola 300lt)nepriima jau musu i darzeli,tai dukryte su manim ir suneliu namie yra,jau nuo kito menesio gausiu alimentus tai atiduociau.sunku prasyti pagalbos ir visai nesinori:(
Dovanoju M d silta paltuka
Gal kam reikia žieminukų. vieno užtrauktuko galvutė nulūžus, bet mamytė užsegtų batuką. vaikui pačiam sunkau kaunas, A.šančiai.
Sunkiau besivercianciai mamytei padovanosiu maisa devetu rubeliu(yra su demelem,nes nenaudojau balikliu, yra ir tvarkingu). nuo 0iki 3 men klaipeda.i az.
keliam temą....
dar turiu medvilninę pižamytę, megztuką, sijonuką 5-6 m mergytei.. Kaune
dar turiu medvilninę pižamytę, megztuką, sijonuką 5-6 m mergytei.. Kaune
Sveikos geros sirdies mamytes ir ne tik. Kreipiuosi noredama padeti
jaunai mamytei, vienai auginanciai vaikuti. Pati esu vienisa mama ir
tikrai uzjauciu ir norisi padeti gyvenimo prispaustom, tokiom mamytem.
Neturiu kaip padeti pati siuo metu, tad prasau jusu, gal kas padesite.
Pagrinde reikalinga pinigeliu, mamyte labai jaunute, o turi skola is
anksciau, ir nebegaliu ziureti kaip kencia del to.. galbut del to
streso, sparciai genda dantys, bet negali bent skaudancio danties
susitaisyt nes pinigeliu nera. Istikruju labai zaviuosi sia mamyte,
kad taip rupinasi vaikuciu, kad taip stengiasi isikibti i gyvenima..
Tikiu, kad ji tai gali, tik kas galime, padekime jai isbristi is sitos
duobes. Rasykit man i privata, atsakysiu i visus klausimus.
jaunai mamytei, vienai auginanciai vaikuti. Pati esu vienisa mama ir
tikrai uzjauciu ir norisi padeti gyvenimo prispaustom, tokiom mamytem.
Neturiu kaip padeti pati siuo metu, tad prasau jusu, gal kas padesite.
Pagrinde reikalinga pinigeliu, mamyte labai jaunute, o turi skola is
anksciau, ir nebegaliu ziureti kaip kencia del to.. galbut del to
streso, sparciai genda dantys, bet negali bent skaudancio danties
susitaisyt nes pinigeliu nera. Istikruju labai zaviuosi sia mamyte,
kad taip rupinasi vaikuciu, kad taip stengiasi isikibti i gyvenima..
Tikiu, kad ji tai gali, tik kas galime, padekime jai isbristi is sitos
duobes. Rasykit man i privata, atsakysiu i visus klausimus.
Labai laukiu mamos kontaktų až, praėjo ne viena diena ir Jūs pasijungiate, gal galima nukreipti pas tą mamytę ??
Atiduodu drabuzeliu 10-11 metu mergaitei,dideli ir maza maximos maisus.
Kelios nuotraukos:
Drabuzeliai pagrinde naminiai,bet yra tinkanciu ir iseigai.
Iseigai:
2 Pakaita dzemperiai (zalias ir rozinis su pilku),2 bliuzeles ilgom rankovem.
Naminiai:
Skiny dzinsai,roziniai dzinsai,3 megztiniai (raudonas,zalias su juodu ir plonas baltas),3 marskineliai (melyni,raudoni,balti),violetinis dzemperis,3 marskiniai ilgom rankovem ir 1 trumpom.
Taip pat yra smelio spalvos dublionke.
Pasiimti patiems.Vilnius i az
QUOTE(due drops @ 2013 02 19, 14:33)
Atiduodu drabuzeliu 10-11 metu mergaitei,dideli ir maza maximos maisus.
Kelios nuotraukos:
Iseigai:
Naminiai:
Skiny dzinsai,roziniai dzinsai,3 megztiniai (raudonas,zalias su juodu ir plonas baltas),3 marskineliai (melyni,raudoni,balti),violetinis dzemperis,3 marskiniai ilgom rankovem ir 1 trumpom.
Kelios nuotraukos:
Iseigai:
Naminiai:
Viskas atiduota
Atiduodu moksleivio kuprine.Tinkama naudojimui.
Vienintelis defektas,nedidelis prairimas per siule sone.Nesunkiai sutvarkomas,nesiojimui itakos neturi.