Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

As visiska naujoke pardavinejant Ebay, pardaviau pirma daikta, ir ka dabar? doh.gif vakar baigesi aukcionas, bet apmokejimo kaip ir nera kol kas. ar as turiu kazkaip dar susisiekti su pirkeju iki apmokejimo, ar jis turi tiesiog apmoket ir psio. juk duomenis jis turi matyti, kaip apmoket. ar as turiu sekti Paypal, kad pamatyciau,kad apmoketa, ar info turi matytis paciam Ebay? kol kas raso "I am awaiting payment for 1 item."
Atsakyti
Sorry ne cia parasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzinamaze: 23 balandžio 2012 - 11:39
QUOTE(doviliux403 @ 2012 04 23, 12:19)
As visiska naujoke pardavinejant Ebay, pardaviau pirma daikta, ir ka dabar? doh.gif vakar baigesi aukcionas, bet apmokejimo kaip ir nera kol kas. ar as turiu kazkaip dar susisiekti su pirkeju iki apmokejimo, ar jis turi tiesiog apmoket ir psio. juk duomenis jis turi matyti, kaip apmoket.  ar as turiu sekti Paypal, kad pamatyciau,kad apmoketa, ar info turi matytis paciam Ebay? kol kas raso "I am awaiting payment for 1 item."


Jums ateis i emailas kai apmokes, o ir paciam ebay bei paypal'e matysit. Siaip galit nusisut invoice'a - gal kartais pirkejas jo laukia. O jei nenurodet per kiek laiko turetu apmoket, tai gali ir iki savaites trukt, t.y. nieko tokio, jei tiek truktu.
Atsakyti
Shopingas, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ir man iskilo siokia tokia bedele. Pardaviau daikta, ebay rodo ,kad mokejimas atliktas, pinigai pervesi balandzio 22d.Bet as tu pinigu nematau nei paypale , nei savo banko saskaitoj schmoll.gif ar dar reikia ilgiau laukti ?
Atsakyti
tai tikrai paypal nematot?taip nebuna,turejot juk gaut i emaila laiska kad pirkejas jums sumokejo,ir paskui paypale matyt savo pinigus,buna kad kartais reikia rankiniu budu paspausti prie mokejimo ir tada jie atsiranda paypale
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 04 24, 14:43)
tai tikrai paypal nematot?taip nebuna,turejot juk gaut i emaila laiska kad pirkejas jums sumokejo,ir paskui paypale matyt savo pinigus,buna kad kartais reikia rankiniu budu paspausti prie mokejimo  ir tada jie atsiranda paypale

na zinokit viska ten paypale islandziojau ir nieko, gavau ir laiska, ir paciam ebay matosi ikonele, kad pinigai pervesti, bet paypale rodo tik mano islaidas g.gif
Atsakyti
jei vokiskam ebay pardavineji - tai pinigai pirmiausia keliauja pas ebay, tu gauni tik pranesima, jog pirkejas sumokejo.
Atsakyti
o tai ka laiske raso kur gavot i emaila?
Atsakyti
Pardaviau UK ebay. Raso stai ka: You received a payment from.....Thanks for using PayPal. You can now ship any items.To see all the transaction details, log in to your PayPal account.
It may take a few moments for this transaction to appear in your account.
Na gal dar reikia palaukti, kol pinigai matysis g.gif
Atsakyti
Ne ten pataikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 25 balandžio 2012 - 11:12
Siandien gavau dar viena el.laiska : "You received 8.00 GBP from ... on Apr 22, 2012. If you do not claim your money by May 22, 2012, this transaction will be canceled and the money will be returned to ....account. Tik nesupratau kur cia paypale ta claim'a padaryt reikia ?
Atsakyti