QUOTE(shopingas @ 2013 03 31, 17:35)
Jei istrina, turi parasyt kodel. Net emaila manau atsiuncia ir nurodo priezasti.
Itariu gali but originalumo klausimas. Tai jei neoriginalus ir rasot LV, gali todel trint. O jei originalus, tai matyt kazko jiems pritruksta originalumo irodymui....
Man buvo su vienais kvepalais - pardavinejau naudojus, limituoto leidimo pakuotej (duty free tokius pat maciau, bet as pirkau kitoj patikimoj parduotuvej). Zodziu, viskas ok, originalus tikrai. Na ir gaunu viena diena emaila, kad istrinta, nes Loreal grupe (kaip suprantu jiems tas brand'as priklauso) pazymejo mano skelbima kaip neoriginala. Na ir buvo duoda spec nr mano atvejui, duota kur kreiptis, jei turiu klausimu ir tt - deja, i mano laiskus niekas neatrase, nors rasydama nurodziau ir visus normalius puslapius, kur pirkta, kur matosi kokiose tarose isleisti jie ir tt. Tai susidaro ispudis, kad kazkoks darbuotojas nezino visu leidimo variantu ir tag'ina skelbimus kaip neoriginalus.
Kazkokios butent priezasties nenurodo, paraso bendras taisykles ( kad prekiaut neoriginalais ir t.t. draudziama) taisykles as zinau
buvo man taip su christian louboutin batais, pirma karta istryne, antra karta idejau ir pardaviau
o jeigu as idesiu skelbima i ebay.co.uk? nes is com trinta
ir dar klausimas, cia visiems taip ar tik man, jeigu parduodu per ebay.com man pinigai uzsaldomi 21d. tik po 21d. galima jais naudotis, jeigu parduodu per ebay.co.uk jokiu terminu nera pinigais galima naudotis iskart.