QUOTE(zaRAza @ 2013 01 23, 14:13)
Sausio 14d. atgal issiusta preke man dar negrizo. Poryt terminas bylai kelt, kaip man geriau pasielgt? Tiketis, kad gris ir grazint pinigus ar lai kelia byla ir viskas? Ebay mane privers pinigus grazint net jei griztancios prekes as taip ir nesulaukiau? Nes pirkejo kaltes juk daugiau yra, kad jis jos nesugebejo pasiimt. Preke issiunciau laiku, nedelsdama. Negi nera kazkokio pardaveju "draudimo" nuo tokiu atveju ir pinigus ebay pirkejui grazina, nes kitu atveju gaunasi taip, kad nei prekes, nei pinigu.
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 24, 00:43)
As ve su savo pirkeju
Jis man parase: "Thank you for chasing this.
Thats such a shame. Im afraid that there was nothing left for me to say an attempted delivery had been made. Look forrward to hearing back from you."
Gal kas pavertejausit? Nes is to didelio noro, kad viskas issiprestu palankiai man, suprantu, kad jis visg gavo siuntinuka
Ar cia man jau visai kvankt
Pala, as jau susimaisiau: jus pirkeja ar pardaveja? Jus darote grazinima ar jums grazina?
QUOTE(spiglys @ 2013 01 24, 11:36)
Gal patartumėt kam rašyt , kad nuimtų neigiamus atsiliepimus ? Jei jie būtų teisingi mano atžvilgiu nesukčiau galvos, nu bet dabar.... sumokėjo 2012-12-24, išsiunčiau į USA 2012-12-27, gavo 2013-01-12. Per 16 dienų !!! Parašė neigiamą atsiliepimą tipo ilgai reikėjo laukt
Skelbime buvo nurodyta, kad į USA keliauja apie 4 savaites. Pirko, reiškia sutiko su ta sąlyga. Gavo dar greičiau nei buvo nurodyta. Parašiau jai laišką, nieko neatsako. Parašiau ebay (Report a buyer), jokio atsakymo
Skambini i Ebay.
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 01 24, 14:32)
Sveikutes,
turiu klausima stai toki
Zodziu pirma karta ebay parduodu preke, kurios verte yra apie 2000 lt, tai moneta, nepatinka, kad ja domisi vien lietuviai ir pastate uz ja lietuvis, galvoju ar negali mane kaip nor apgauti, issiusiu registruotu, o jis pasakys, kad gavo siuntini tuscia, be monetos ir pinigu paypalas negrazins man jau, as gal per blogai galvoju apie lietuvius, nu bet kad ir zinutes pasipyle, kad nori va is ranku atsiimti, gal irgi bijo, kad butu originalas, as nieko pries duoti i rankas, bet kaip po to paypal irodysiu, kad atidaviau, juk mokejimas vis viena bus per paypal'a, o be to kazka skaiciau, kad kadangi tai mano bus pirma parduota preke, tai pinigus kazkaip jei uzlaiko, kol gavejas neparaso, kad viskas ciki, o jeigu lietuvis va ims ir parasys, kad niekas ten ne ciki???
Nepykit, bet, o kokia jusu tautybe
Jei atiduosit preke i rankas, niekas nieko negales claiminti. Sanderiai "i rankas" nera apsaugoti nei paypalo, nei ebay.