Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

Panos, labai prasau pagalbos. 4u.gif
Pirkau is E bay ( UK ) - orginalius kvepalus Paco Rabanne "Lady million" uz 45 svarus, gavau ryskia, pigia klastote. Pardavejas atsisako grazinti pinigus, aiskina pirma atsiuskit preke, nes ji tikrai originali. Bijau issiusti, nes liksiu be jokio irodymo, ka daryti, kaip atgauti pinigus ? Ar yra susiduriusiuju su tokia situacija ?

Atsakyti
QUOTE(Metameskinija @ 2013 01 12, 14:59)
Panos, labai prasau pagalbos.  4u.gif
Pirkau  is E bay ( UK ) -  orginalius kvepalus  Paco Rabanne "Lady million" uz 45 svarus, gavau ryskia, pigia klastote. Pardavejas atsisako grazinti pinigus, aiskina pirma atsiuskit preke, nes ji tikrai originali. Bijau issiusti, nes liksiu be jokio irodymo, ka daryti, kaip atgauti pinigus ? Ar yra susiduriusiuju su tokia situacija ?

cia tema apie parduodancias ebay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 12, 16:17)
cia tema apie parduodancias ebay  4u.gif

Atsiprasau, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

reiketu pagalbos. Ar yra kam nors pasimetusi tarptautine registruota siunta siusta i UK? Per kiek laiko pastas uzpildzius paieskos forma dave atsakyma?
Atsakyti
Situacija tokia, gruodzio vidury pardaviau preke, issiunciau, o savaitgali pirkejas raso, kad buvo isvykes, kad prekes negavo. Paprasiau palaukt dar iki termino pabaigos, mazu del Kaledu veluoja. Bet vakar suvedu koduka registracijos i UK pasto puslapi ir man raso, kad siunta 01.14 issiusta atygal, nes niekas jos neatejo pasiimt. Lietuvoje kol kas jos negavau, bet idomu kaip tureciau pasielgt sitoj situacijoj. Grazinti jam pinigus? Ne kalte tai ne mano... Gal jis specialiai persigalvojes pirkt preke nejo jos pasiimt, kad grazintu... Aisku, grazindama galeciau siuntimo islaidas atsiminusuot, bet man juk kainavo ir vokas, mano laikas ir pan. Kodel del kazkieno kalte tureciau turet nuostoliu... nors ir kelis litus...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 17, 14:46)
Situacija tokia, gruodzio vidury pardaviau preke, issiunciau, o savaitgali pirkejas raso, kad buvo isvykes, kad prekes negavo. Paprasiau palaukt dar iki termino pabaigos, mazu del Kaledu veluoja. Bet vakar suvedu koduka registracijos i UK pasto puslapi ir man raso, kad siunta 01.14 issiusta atygal, nes niekas jos neatejo pasiimt. Lietuvoje kol kas jos negavau, bet idomu kaip tureciau pasielgt sitoj situacijoj. Grazinti jam pinigus? Ne kalte tai ne mano... Gal jis specialiai persigalvojes pirkt preke nejo jos pasiimt, kad grazintu... Aisku, grazindama galeciau siuntimo islaidas atsiminusuot, bet man juk kainavo ir vokas, mano laikas ir pan. Kodel del kazkieno kalte tureciau turet nuostoliu... nors ir kelis litus...

Taip, grazinti pinigus. Nes preke grizta atgal jums, ir jus vel galesit ja parduoti.
Uz siuntima islaidas, galite pasilikti sau.

KAIP PADIDINTI EBAY PARDAVIMUS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif arba.. ups... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 17, 15:19)
Taip, grazinti pinigus. Nes preke grizta atgal jums, ir jus vel galesit ja parduoti.
Uz siuntima islaidas, galite pasilikti sau.
KAIP PADIDINTI EBAY PARDAVIMUS  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif arba.. ups...  biggrin.gif

Ot bus, jei dar negris man siunta doh.gif Nes tuo beprotisku sventiniu laikotarpiu dvieju siuntu nesulaukiau doh.gif

O sita ooops jau net Lietuvos rytas rase bigsmile.gif Negi cia tikrai netycia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 17, 16:30)
O sita ooops jau net Lietuvos rytas rase bigsmile.gif Negi cia tikrai netycia smile.gif

Oi, ne, as nemanau, kad netycia schmoll.gif Pastebejau, kad tokiu imantriu foto, vis daugeja ir daugeja ebay: tai apsirengti pamirsta, tai ruba matuoja, tai poza kokia rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metameskinija @ 2013 01 12, 15:59)
Panos, labai prasau pagalbos.  4u.gif
Pirkau  is E bay ( UK ) -  orginalius kvepalus  Paco Rabanne "Lady million" uz 45 svarus, gavau ryskia, pigia klastote. Pardavejas atsisako grazinti pinigus, aiskina pirma atsiuskit preke, nes ji tikrai originali. Bijau issiusti, nes liksiu be jokio irodymo, ka daryti, kaip atgauti pinigus ? Ar yra susiduriusiuju su tokia situacija ?

Iskelti byla pardavejui ir parasyt kad tai yra klastote.
Atsakyti
ka tik pardaviau ebay daikta, aukcionu, bet man Selling Reminders raso I am awaiting payment for 1 item. Vadinasi dar nesumoketa uz daikta? Kai sumokes, man bus parasyta jog sumoketa? Pardaviau pirma karta, tai dar nezinau kaip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 22, 17:11)
ka tik pardaviau ebay daikta, aukcionu, bet man Selling Reminders raso I am awaiting payment for 1 item. Vadinasi dar nesumoketa uz daikta? Kai sumokes, man bus parasyta jog sumoketa? Pardaviau pirma karta, tai dar nezinau kaip kas smile.gif

Taip, dar neapmoketa. Kai apmokes, tai ir prie prekes degs apmokejimo zenkliukas, ir emaila gausit, ir paypal'e tuos pinigelius matysit bei apie pinigeliu ikritima emailas is paypal'o bus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 22, 21:42)
Taip, dar neapmoketa. Kai apmokes, tai ir prie prekes degs apmokejimo zenkliukas, ir emaila gausit, ir paypal'e tuos pinigelius matysit bei apie pinigeliu ikritima emailas is paypal'o bus.

aciu 4u.gif o man nereikes tu pinigu is paypalo i saskaita kazkaip pervesti? jie savaime persives? mano banko saskaita uk
Atsakyti