Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(Limcamca @ 2013 01 05, 17:15)
Nuostabu! Cia nukopijuota mano zinute, kitai narei, Rytu Londono mamyciu pokalbiuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif o gal galima atsakymą į mano situaciją?
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2013 01 05, 16:19)
biggrin.gif  o gal galima atsakymą į mano situaciją?

Grazins, sekanti menesi, kai israsines saskaita. 4u.gif 5 svarai uz privataus pokalbio skaityma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 05, 17:20)
Grazins, sekanti menesi, kai israsines saskaita.  4u.gif 5 svarai uz privataus pokalbio skaityma  tongue.gif

siunčiu, priimk biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 05, 15:20)
Grazins, sekanti menesi, kai israsines saskaita.  4u.gif 5 svarai uz privataus pokalbio skaityma  tongue.gif

Reikia susirast ta tema, jei tokiu geru patarimu ten yra mirksiukas.gif

Man tokiu atveju, nenurase mokesciu
sasakaita buvo didesne gavau ja menesio 1 d, bet nuraso 15 d, tai gal todel kad spejo viskas prasisukt iki 1 ar 2 to menesio dienos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 05 sausio 2013 - 16:03
Taip, ten jie saskaitas idomiai formuoja, is tiesu sunku suprasti, bet berods paskutine menesio diena, o siuncia apie 15 g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Pardaviau as daikteli ebay, pirkejas ji gavo, ir iskele man byla- jis nurodo kad daiktas neatitinka aprasymo, bet is tikro reikalauja atiduoti siuntimo islaidas, tipo as tiek nemokejau uz siuntima blink.gif Vnz pirko daikta uz 1 svara, o reikalauja 5, nes pas mane nurodyta registruotas siuntimas 7 svarai... Iskele byla PayPal, ir parase taip slyksciai- tuoj pat grazink man pinigus uz siuntima !!!!
Anksciau buvo tokia nuoroda ebay taisyklese, kad siuntimo islaidas pirkejas gali skusti ar prasyti pakeisti iki aukciono pabaigos, o veliau jau nebe, bet dabar to psl nerandu, gal taisykles pasikeite? Nes jei grazinti as jam tureciau pagal jo reikalavima, tai tik 1 svara, uz kiek jis ir pirko, siuntimo islaidu ne, o be to jis gi daikta gavo?
Gal kas is daugiau prekiaujanciu galetu patarti ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2013 01 06, 09:47)
Gal kas is daugiau prekiaujanciu galetu patarti ka daryti?

Sunku suprast kuo nepatenkintas pirkejas - pagal viska, jei preke neatitinka aprasymo, tai jis gali siust jums atgal ir kai gausit (t.y. turi siust registruotu ir registracija parodyt, kad gavot), tada grazinsit pinigelius. Siaip paypal'as toki bylos sprendima jam ir pasiulys. Tai manau galit tiesiog laukt ir bandyt dar graziai aiskintis kas jam negerai.

O del pinigeliu grazinimo, tai grazint turit viska, ka mokejo - na cia tuo atveju, jei siustu atgal jums preke, tai jus grazintumet visa sumoketa suma pirkejui (bet ir jis lieka su nuostoliu siust jums atgal).
Atsakyti
Sveiki,

Pardaviau prekę, bet pirkėjas nesumokėjo, iškėliau case`ą, kad nesumoka, paskui jį uždariau, nes vistiek nesumokėjo, e-bay grąžino mokesčius už tą prekę ir paskui pamačiau, kad paypale pas mane atsirado pinigų kaip supratau už tą prekę kartu su siuntimu (paypalas sumokėjo, ne pirkėjas). Tai dabar galvoju, gal aš turėjau vistiek išsiųsti tą prekę pirkėjai, nes gavau pinigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2013 01 10, 13:31)
Sveiki,

Pardaviau prekę, bet pirkėjas nesumokėjo, iškėliau case`ą, kad nesumoka, paskui jį uždariau, nes vistiek nesumokėjo, e-bay grąžino mokesčius už tą prekę ir paskui pamačiau, kad paypale pas mane atsirado pinigų kaip supratau už tą prekę kartu su siuntimu (paypalas sumokėjo, ne pirkėjas). Tai dabar galvoju, gal aš turėjau vistiek išsiųsti tą prekę pirkėjai, nes gavau pinigus? g.gif

Paryskintos dalies nesupratau - paypal'as tikrai nemokes jums uz preke, prie ko cia jie, jei problemos tarp jusu ir pirkejo. Tiek ebay, tiek paypal esant reikalui padeda spresti gincus, padeda atgaut pinigus, t.y. grazina ir is savu jei pardavejas jums negrazina dingus prekei ar pan., nes jie suteikia pirkejui draudima (paskui savo budais isssiiesko is pardavejo), BET jie neapmoka uz prekes. Greiciausiai pirkeja sumokejo, bet siaip turetumet matyt kas kaip - tiek ebay prie prekes degt apmokejimo zenkliukas, tiek paypal'o operacija atsidarius matosi kas kaip ir tt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 10, 18:57)
Paryskintos dalies nesupratau - paypal'as tikrai nemokes jums uz preke, prie ko cia jie, jei problemos tarp jusu ir pirkejo. Tiek ebay, tiek paypal esant reikalui padeda spresti gincus, padeda atgaut pinigus, t.y. grazina ir is savu jei pardavejas jums negrazina dingus prekei ar pan., nes jie suteikia pirkejui draudima (paskui savo budais isssiiesko is pardavejo), BET jie neapmoka uz prekes. Greiciausiai pirkeja sumokejo, bet siaip turetumet matyt kas kaip - tiek ebay prie prekes degt apmokejimo zenkliukas, tiek paypal'o operacija atsidarius matosi kas kaip ir tt.

Turbūt pati susimaišiau, jaučiu supratau kame reikalas, ačiū už pagalbą.
Atsakyti
sveikos, neskaiciau visos temos, labai atsiprasau jei kartojuosi, bet kaip ten su tais mokesciais kur atskaito ebay? Noriu ikelti daikta parduoti, bet manes praso banko duomenu, kad ebay pats nuskaitys. Labai bijau kad paskui per daug nenuskaitinetu man tu mokesciu... Ar paskui galima kazkaip cancel ta nuskaitinejima? Dar karta soriukas, jei kartojuosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 11, 17:24)
sveikos, neskaiciau visos temos, labai atsiprasau jei kartojuosi, bet kaip ten su tais mokesciais kur atskaito ebay? Noriu ikelti daikta parduoti, bet manes praso banko duomenu, kad ebay pats nuskaitys. Labai bijau kad paskui per daug nenuskaitinetu man tu mokesciu... Ar paskui galima kazkaip cancel ta nuskaitinejima? Dar karta soriukas, jei kartojuosi...  4u.gif

Paypalo turbut praso, ne banko saskaitu mirksiukas.gif
Atsakyti