Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(ametista @ 2012 12 31, 14:36)
Merginos turiu klausima, ar norint parduoti pay palo account renkates personal ar business? Kiek galima gauti pinigu su personal account? Ar yra kazkoks limitas? Ir ar galiu naudot Seb banko visa electron? Zinau, kad  cia daugiau paypalo klausimai, bet jie daugiau susije su pardavimais.

As tai manau paprastai: jei parduodi asmeninius daiktus, tai personal. Jei parduodi su mintimi, gauti pelna, - t.y. business.
Asmeniniai accountai ir paciam ebay turi limita, man atrodo negali daugiau nei 100 prekiu ideti per menesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 15:06)
As tai manau paprastai: jei parduodi asmeninius daiktus, tai personal. Jei parduodi su mintimi, gauti pelna, - t.y. business.
Asmeniniai accountai ir paciam ebay turi limita, man atrodo negali daugiau nei 100 prekiu ideti per menesi  g.gif

O jeigu susikūrei personal nebegali į business pasikeisti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 12 31, 14:50)

ebejus po tam tikro pardavimu skaiciaus pats privers pasikeisti i biznio klase, mane rodos po 200 pardavimu priverte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 12 31, 15:50)

Ot, sito deja, nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 12 31, 16:04)
ebejus po tam tikro pardavimu skaiciaus pats privers pasikeisti i biznio klase, mane rodos po 200 pardavimu priverte  blush2.gif

Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 12:51)
Nusiuskit cancel transcaction link'a ir jame paaiskinkit, kad ebay  nebeleido koreguoti jums aukciono, o tu batuku nebeturite. Nepamirskit koki 5 kartus parasyti sorry  4u.gif

Nusiunciau as jai ta linka su daug atsiprasymu, dar laiska parasiau, o ji paeme ir apmokejo preke unsure.gif, nieko net neatrase schmoll.gif pay pal raso issue refund, jei paspausiu, ar grys jai pinigai?ar nenuskaiciuos man pay pal mokesciu, ar ji cia pati savo pay pale turi atsaukti mokejima g.gif 4u.gif 4u.gif
Padekit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 31 gruodžio 2012 - 18:22
QUOTE(laurita99as @ 2012 12 31, 19:21)
Nusiunciau as jai ta linka su daug atsiprasymu, dar laiska parasiau, o ji paeme ir apmokejo preke unsure.gif, nieko net neatrase  schmoll.gif  pay pal raso  issue refund, jei paspausiu, ar grys jai pinigai?ar nenuskaiciuos man pay pal mokesciu, ar ji cia pati savo pay pale turi atsaukti mokejima g.gif  4u.gif  4u.gif
Padekit blush2.gif  4u.gif

Mokesčius atgausit tik tuo atveju jei ji sutiks patvirtinti transakciją. 4u.gif Tik mano nuomone jūs negalit imt ir grąžinti pinigus savavališkai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 12 31, 18:25)
Mokesčius atgausit tik tuo atveju jei ji sutiks patvirtinti transakciją. 4u.gif Tik mano nuomone jūs negalit imt ir grąžinti pinigus savavališkai. 4u.gif

taika man dabar daryti g.gif reiskia belieka tik laukti ka ji parasys doh.gif
Atsakyti
Tiesiog grazinkit pinigus, ir tada parasykit jai zinute ta pacia tema, kad sorry, prekes nebeturit ir pan.
Aisku, gali buti, kad ji irasys jums neigiama unsure.gif
Atsakyti
Nervuoja pastas doh.gif Gruodzio 17 issiunciau 3 siuntinukus, visi buvo registruoti- i Italija, Olandija ir UK. Tai i Italija ir Olandija seniausiai pristatyti, o tas kuri siunciau i UK- kaip buvo pazimeta, jog gruodzio 18 isvyko is LT, taip jokio progreso, 2 savaites iki UK negali patekti doh.gif As taip suprantu, kad jau verta rimtai sunerimti? g.gif Is kitos puses, pati laukiu 2 siuntinuku is UK ir Prancuzijos, issiustu kaip tik 17-20 gruodzio, ir irgi ju nesulaukiau kol kas, tai gal dar ne viskas prarasta, gal tiesiog del svenciu toks pasto tempo suletejimas??
Atsakyti
sveiki, ką daryti jei pirkėjas neapmoka už prekę? internete radau tokius atsakymus:

Du variantai.
1. Bala jo nemate, daug laiko praejo. Bet, turesi susimoketi mokescius uz ideta preke.
2. Nusiusk jam cancel transcaction toki reikalavima. Jeigu jis sutiks, atgausi savo pinigus, uz ideta preke.
2.B - atidaryk unpaid item disputa. Jeigu jis susimokes, turesi issiusti preke, ir tikekis neigiamo atsiliepimo atgalios. Jei nesusimokes, po 4 dienu, kuo skubiau uzdarai disputa, kad negavai apmokejimo, gausi mokescius atgal, ir pirkejas negales palikti tau neigiamo atsiliepimo.

tai va... aš dariau B variantą, atidariau unpaid item dispute, jis buvo atidarytas apie 12 dienų, po to uždariau, nes nesusimokėjo, tai ar man ebay grąžins nuskaičiuotus mokesčius? Prieš disputo atidarymą buvo mokesčių -18 eur. ir galutinis 0,00 eur. (čia jau nuskaičiavo), kai uždariau rodo -18 eurų galutiniame. Tai iš vis nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2013 01 05, 15:49)
sveiki, ką daryti jei pirkėjas neapmoka už prekę? internete radau tokius atsakymus:

Du variantai.
1. Bala jo nemate, daug laiko praejo. Bet, turesi susimoketi mokescius uz ideta preke.
2. Nusiusk jam cancel transcaction toki reikalavima. Jeigu jis sutiks, atgausi savo pinigus, uz ideta preke.
2.B - atidaryk unpaid item disputa. Jeigu jis susimokes, turesi issiusti preke, ir tikekis neigiamo atsiliepimo atgalios. Jei nesusimokes, po 4 dienu, kuo skubiau uzdarai disputa, kad negavai apmokejimo, gausi mokescius atgal, ir pirkejas negales palikti tau neigiamo atsiliepimo.

Nuostabu! Cia nukopijuota mano zinute, kitai narei, Rytu Londono mamyciu pokalbiuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti