Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(smufyte @ 2012 12 19, 18:42)
Sveiki,

Sakykit, kiek yra normalu laukti pinigėlių už prekę? Po kiek laiko jau galima spręsti problemą su e-bay?

Jei nenurodet per kiek turetu apmoket nei skelbime, nei invoice'e, tai manau savaite galima palaukt - na man rodos siaip 3-4 dienos normalu, bet as palaukiu savaite su kokiu 1-2 priminimais, jei visiska tyla ir tada jau ieskau pinigeliu.
Atsakyti
reikia pagalbos 4u.gif
Pirkėja iškėlė bylą Ebay, tipo negauta prekė. Aš jai išsiunčiau gruodžio 3 d. ir parašiau sekimo nr. Ebay šiandien išsiunčiau net kelis laiškus, tiksliau ten užpildžiau visą formą į atsiūsta užklausimą. Dabar jau gavau atsakymą, kad viskas išspręsta pirkėjo naudai ir nuo mano sąskaitos paypa-e jai grąžinti 75 usd doh.gif
ar galiu kur nors apskūsti šia operaciją . Gi dabar visur vėluoja tie siuntiniai, o šiandien tik praėjo nepilnos 3 savaitės doh.gif
Aš net parašiau laišką į USA muitinę, ale jie kol atsakys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 gruodžio 2012 - 18:05
Kaip tapti ebay ekspertu

1. KODĖL VERTA SKAITYTI ŠIĄ KNYGĄ?.....................................................3
2. Trys eBay SĖKMĖS ISTORIJOS...............................................................6
3. SVEIKI ATVYKĘ Į eBay PASAULĮ!..........................................................13
3.1. Kaip užsiregistruoti eBay puslapyje?.....................................15
3.2. Kaip atsiskaityti už prekes eBay sistemoje?..........................18
3.3. Kaip išsirinkti prekes ir dalyvauti aukcionuose?...................26
4. EKSPERTŲ PATARIMAI KAIP LAIMĖTI AUKCIONĄ ..............................47
5. KĄ DAŽNIAUSIAI NUTYLI eBay PARDAVĖJAI......................................50
6. APSIPERKAME SAUGIAI...................................................................56
7. KAIP ĮDĖTI SAVO PREKES Į eBAY AUKCIONĄ.....................................63
8. AUKSINĖS eBay EKSPERTŲ PARDAVIMO STRATEGIJOS.....................68

Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 12 22, 19:04)
reikia pagalbos 4u.gif
Pirkėja iškėlė bylą Ebay, tipo negauta prekė. Aš jai išsiunčiau gruodžio 3 d. ir parašiau sekimo nr. Ebay šiandien išsiunčiau net kelis laiškus, tiksliau ten užpildžiau visą formą į atsiūsta užklausimą. Dabar jau gavau atsakymą, kad viskas išspręsta pirkėjo naudai ir nuo mano sąskaitos paypa-e jai grąžinti 75 usd doh.gif
ar galiu kur nors apskūsti šia operaciją . Gi dabar visur vėluoja tie siuntiniai, o šiandien tik praėjo nepilnos 3 savaitės doh.gif
Aš net parašiau laišką į USA muitinę, ale jie kol atsakys

Ne. Siuntos registracijos nr turi rodyti, preke, kaip pristatyta. Tik, tada laimetumete disputa. Visais kitais atvejais, sprendziama pirkejo naudai.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 29, 12:04)
Ne. Siuntos registracijos nr turi rodyti, preke, kaip pristatyta. Tik, tada laimetumete disputa. Visais kitais atvejais, sprendziama pirkejo naudai.

Praėjus 2 dienoms po bylos pralaimėjimo , pirkėja gavo prekes. Pinigus ji man grą-žino. Bet jau kokios jos nekantrios ir kaip ir beaiškintum, net į kalbas tos amerkietės nesileidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 12 29, 14:02)
Praėjus 2 dienoms po bylos pralaimėjimo , pirkėja gavo prekes. Pinigus ji man grą-žino. Bet jau kokios jos nekantrios ir kaip ir beaiškintum, net į kalbas tos amerkietės nesileidžia doh.gif

Mano patirtis sako, ne vien tik amerikietes tokios biggrin.gif
Atsakyti
Merginos padekit 4u.gif 4u.gif
Pardaviau vaikiskus batukus,ar eina parasyti pirkejai kad atsisakytu pirkimo.Taip jau gavosi, kad parduoti ju nebegaliu doh.gif doh.gif o atsaukti man nebejo, nes iki aukciono pabaigos buvo like pora valandu.Ka daryti g.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2012 12 12, 19:01)
Taip, jei pirkejas laimejo ir atsisako pirkt, tai jus vistiek ebay turit sumoket mokescius. Nebent nusiusit pirkejui forma, kad atsaukt pirkima ir jis sutiks, tai tada atgausit mokescius.

Nutraukt rodos galit bet kada - berdos 'end item' renkates ir viskas.

Man nebejo nutraukti, buvo like maziau nei 2 valandos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 30 gruodžio 2012 - 11:45
Nusiuskit cancel transcaction link'a ir jame paaiskinkit, kad ebay nebeleido koreguoti jums aukciono, o tu batuku nebeturite. Nepamirskit koki 5 kartus parasyti sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 12:51)
Nusiuskit cancel transcaction link'a ir jame paaiskinkit, kad ebay  nebeleido koreguoti jums aukciono, o tu batuku nebeturite. Nepamirskit koki 5 kartus parasyti sorry  4u.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik nerandu to trascaction linko g.gif kur ji rasti g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 12 30, 15:20)
Aciu labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
tik nerandu to trascaction linko g.gif  kur ji rasti g.gif  blush2.gif  4u.gif

Atsidarykit my ebay, kur yra sold prekes. Desineje puseje yra pasirinkimas ka norite daryti, prie tam tikros prekes: pvz. mark payment sent, mark item sent... more actions. Privaziuokit su pele, prie more action, atsidarys, pasirinkit resolve a problem, ir ten jau atsidarys pasiulymai: ar norite unpaid item dispute atidaryti ar I sold an item and want to cancel the transaction. Tai spauskit ta, ir padarykit viska ka reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 16:51)
Atsidarykit my ebay, kur yra sold prekes. Desineje puseje yra pasirinkimas ka norite daryti, prie tam tikros prekes: pvz. mark payment sent, mark item sent... more actions. Privaziuokit su pele, prie more action, atsidarys, pasirinkit resolve a problem, ir ten jau atsidarys pasiulymai: ar norite unpaid item dispute atidaryti ar I sold an item and want to cancel the transaction. Tai spauskit ta, ir padarykit viska ka reikia  4u.gif

Aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausima, ar norint parduoti pay palo account renkates personal ar business? Kiek galima gauti pinigu su personal account? Ar yra kazkoks limitas? Ir ar galiu naudot Seb banko visa electron? Zinau, kad cia daugiau paypalo klausimai, bet jie daugiau susije su pardavimais.
Atsakyti