Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 12 16, 13:03)
o kaip man bus su paypal , man paypalas jau minusavo laikinai ta suma kol vyksta byla, tai jei as pirkejui grazinsiu pinigus, tai man paypalas grazins tuos minusuotus pinigus? g.gif ar kaip cia bus?

Nuims rezerva. Paypalas rezervavo pinigus, tam reikalui, jeigu jus pati, geranoriskai nesutiktumet grazinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 16, 15:59)
Nuims rezerva. Paypalas rezervavo pinigus, tam reikalui, jeigu jus pati, geranoriskai nesutiktumet grazinti.  4u.gif

aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
o kada paypalas nuskaiciuoja uz eBay paslaugas pinigus, nes jau nieko savuose balansuose nebesuprantu paypale maziau pinigu negu turetu buti tai gal jau atsiskaite savo mokescius... gal kaip paziurit uz ka nuskaite tai prasau pairasykit kur nes as nieko nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2012 12 17, 13:53)
o kada paypalas nuskaiciuoja uz eBay paslaugas pinigus, nes jau nieko savuose balansuose nebesuprantu paypale maziau pinigu negu turetu buti tai gal jau atsiskaite savo mokescius... gal kaip paziurit uz ka nuskaite tai prasau pairasykit kur nes as nieko nerandu ax.gif

Ebay už paslaugas bus atskiras pavedimas, jei nesi nustačius , kad mokėti iškarto
O jei nori pažiūrėt kiek Paypal-as nusiskaičiavo sau mokesčių už gautus pavedimus , spausk View all of my transactions. Tada matysi kiek nuo kiekvieno gauto pavedimo paypal-as pasiėmė sau

Kai nuskačiuoja už ebay paslaugas tai atskiras pavedimas su - ženklu ir parašyta Payment To eBay Inc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 17 gruodžio 2012 - 14:49
sveikos mergaites
gal kuri zinot koks yra pigiausias kurjeriu paslaugos tarifas uk ?
gal puslapiuka internetini galima butu imest aciu labai labai wub.gif
ir gal zinot kaip neigiama fedbaca nuimt ?[parasiau kad nesumokejo o daba sumokejo nenoriu be reikalo juodint zmogu tik viena mano neigiama turi doh.gif
aciu
Atsakyti
na taip kiek suprantu tik paypalas nusiskaiciavo sau, o kaip padaryti, kad eBejus nusiskaiciuotu iskarto, bijau net sasakaitos ju laukti...o eBay mokescius skaiciuoja nuo bendros sumos t.y +siuntimas
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2012 12 17, 16:03)
na taip kiek suprantu tik paypalas nusiskaiciavo sau, o kaip padaryti, kad eBejus nusiskaiciuotu iskarto, bijau net sasakaitos ju laukti...o eBay mokescius skaiciuoja nuo bendros sumos t.y +siuntimas

Ebay-Account- Summary
čia galit matyt kiek skolinga ebay ir pasikeist mokėjimo metodą
Atsakyti
labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 16, 14:59)
Nuims rezerva. Paypalas rezervavo pinigus, tam reikalui, jeigu jus pati, geranoriskai nesutiktumet grazinti.  4u.gif

Mano kitokia patirtis sad.gif paypal-as " sustabdė" pinigus rugpjūčioa 10 d, o grąžino tik gruodžio 6. Ir tai tik po to kai pati pirkėja keletą kartų skambino jiems ir aiškino , kad ji prekę gavo, viskas ok. Už ką jai esu dėkinga, nes į mano laiškus paypal atsakydavo vis tą patį " ačiū už info, mes ją peržiūrėsim". Tai vat jei ne pirkėjos atkaklumas ir skambinimas, nežinia kiek dar laukčiau savo pinigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 12 17, 23:13)
Mano kitokia patirtis sad.gif paypal-as " sustabdė" pinigus rugpjūčioa 10 d, o grąžino tik gruodžio 6. Ir tai tik po to kai pati pirkėja keletą kartų skambino jiems ir aiškino , kad ji prekę gavo, viskas ok. Už ką jai esu dėkinga, nes į mano laiškus paypal atsakydavo vis tą patį " ačiū už info, mes ją peržiūrėsim". Tai vat jei ne pirkėjos atkaklumas ir skambinimas, nežinia kiek dar laukčiau savo pinigų doh.gif

tai man pasiseke su tuo grazinimu. Jei pamenat preis kelias dienas rasiau kad man iskele byla kliente ir neatrsineja i laiksus, tai vistik ji man atrase ir atsiprasinejo uz iskelta byla, pasirodo mano laiskai jai nuejo i spama ir ji nepastebejo. Ta pacia diena ji atsauke man byla ir paypalas grazino sulaikytus pinigelius. Turbut jei as pati buciau bandziusi irodineti kad preke pasieke kliente tai ilgai cackinciausi ten su jais.
Atsakyti
Sveiki,

Sakykit, kiek yra normalu laukti pinigėlių už prekę? Po kiek laiko jau galima spręsti problemą su e-bay?
Atsakyti
mergaites bukit gerutes padekit susiorganozuot kurjeri
nemoku pildyt kai kuriu grafu padekit prasauuuuuuuuuuuuu verysad.gif verysad.gif
i az
Atsakyti