Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(spiglys @ 2012 12 10, 12:31)
Man taip pat buvo. Košmaras su tuo paypal doh.gif Pinigus sustabdo tą pačią akimirkai, kai tik pirkėjas iškelia bylą, o grąžint nesiruošia. Mano pinigai buvo sustabdyti rugpjūčio 8 d ir tik po kelių pirkėjos skambučių sugrąžino praeitą savaitę doh.gif Gerai , kad pirkėja tokia pasitaikė ir pati skambino į paypal ir nepaliko man vienai aiškintis su jais. Nors pati rašiau kelis laiškus paypal-ui, gaudavau standartinius atsakymus ph34r.gif

eina sau, tai cia reiks apsisarvuot kantrybe, nes panasu kad mano kliente nenori net i emailus atrasyti doh.gif
Bet tai kaip suprantu dabar ta kliente turi nutraukti ta iskelta byla ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 10 gruodžio 2012 - 12:34
QUOTE(Vikadi @ 2012 12 10, 12:30)
eina sau, tai cia reiks apsisarvuot kantrybe, nes panasu kad mano kliente nenori net i emailus atrasyti  doh.gif
Bet tai kaip suprantu dabar ta kliente turi nutraukti ta iskelta byla ar kaip?

Pagal viską tai jei nusiuntei paypal visus įrodymus, kad siunta jau gauta, jie turėtų ( paypal)patys grąžint pinigus. Bet realybė kitokia doh.gif Na, čia nebent man taip pasitaikė
Nusiūsk jiems LT pašto čekį kur matosi siuntos registracijos nr ir Print Screen-ą USPS puslapio kur matosi jog siunta įteikta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 10 gruodžio 2012 - 13:34
QUOTE(spiglys @ 2012 12 10, 14:26)
Pagal viską tai jei nusiuntei paypal visus įrodymus, kad siunta jau gauta, jie turėtų ( paypal)patys grąžint pinigus. Bet realybė kitokia doh.gif Na, čia nebent man taip pasitaikė
Nusiūsk jiems LT pašto  čekį kur matosi siuntos registracijos nr ir Print Screen-ą USPS puslapio kur matosi jog siunta įteikta

aciu 4u.gif
Atsakyti
labas merginos gal ir buvo cia kalbeta bet as nerandu, jei pirkejas atsisako pirkti preke man vistiek reiketu eBay sumoketi mokescius, ir dar jei nebenoriu parduoti daikto bet aukcionas jau prasidejas ir yra bidintoju ar vistiek galiu ji nutraukti bet kada?
Atsakyti
Jeigu siuntos registracijos nr parodo, kad preke delivered, t.y. pristatyta gavejui, - byla laimesite. Visais kitais atvejais, - pralosite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(23vaida @ 2012 12 12, 09:29)
labas merginos gal ir buvo cia kalbeta bet as nerandu, jei pirkejas atsisako pirkti preke man vistiek reiketu eBay sumoketi mokescius, ir dar jei nebenoriu parduoti daikto bet aukcionas jau prasidejas ir yra bidintoju ar vistiek galiu ji nutraukti bet kada?

Taip, jei pirkejas laimejo ir atsisako pirkt, tai jus vistiek ebay turit sumoket mokescius. Nebent nusiusit pirkejui forma, kad atsaukt pirkima ir jis sutiks, tai tada atgausit mokescius.

Nutraukt rodos galit bet kada - berdos 'end item' renkates ir viskas.
Atsakyti
sveiki, o kaip yra man atidare byla pirkejas, neva preke buvo neoriginali, bet as aprasyme ir nerasiau, kad ji originali, tai kaip man gali visa tai baigtis ir ka aryti tokiu atveju? gal kas buvot susidure su bylomis? aciu.
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 12 15, 10:45)
sveiki, o kaip yra man atidare byla pirkejas, neva preke buvo neoriginali, bet as aprasyme ir nerasiau, kad ji originali, tai kaip man gali visa tai baigtis ir ka aryti tokiu atveju? gal kas buvot susidure su bylomis? aciu.

neoriginalios prekes pardavineti negalite. Paprasykite, kad pirkejas grazintu jums preke, ir grazinkite jam pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 15, 13:04)
neoriginalios prekes pardavineti  negalite. Paprasykite, kad pirkejas grazintu jums preke, ir grazinkite jam pinigus.

o tai kodel ju pilnas ebayus, raso, kad originalai arba kopijos ?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 12 15, 16:17)
o tai kodel ju pilnas ebayus, raso, kad originalai arba kopijos ?! blush2.gif

Nelabai galiu atsakyti jums i ta klausima, kodel g.gif
Faktas, tas, ir taisyklese yra tas, kad fake daiktais prekiauti negalima. Niekur schmoll.gif
Atsakyti
Cha, va tau ir ebay su padielku pardavinejimais..... Rasiau berods temoj, kad viena mano kvepalu skelbima pasalino, nes L'oreal grupe nurode, jog padielka jie (tas zenklas L'oreal grupei priklauso), bet realiai nebuvo nei nauji, nei 100ml ar pan, tiesiog tai buvo vienas is ju limituotu leidimu kitokioj pakuotej. Na suprasciau, kad butu kaip nors uzblokave, siule pasiaiskint ar pan, bet greiciausiai nepamena ka pries 2 metus isleido ir eme ir pasalino isvis. Buvo tame pranesime ir emailas, kuriuo kreiptis, jei turiu kalusimu ir pan, tai aisku parasiau graziai, paaiskinau kur pirkau, riminiau, kad jie tokius isleide ir pan - atsakymo jokio doh.gif Ne, nu nenukentejau jau labai, bet pikta, kad savo zenklo produktu neatpazista, o paskui dar paaiskint nesugeba....
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 15, 17:12)
Nelabai galiu atsakyti jums i ta klausima, kodel  g.gif
Faktas, tas, ir taisyklese yra tas, kad fake daiktais prekiauti negalima. Niekur  schmoll.gif

o kaip man bus su paypal , man paypalas jau minusavo laikinai ta suma kol vyksta byla, tai jei as pirkejui grazinsiu pinigus, tai man paypalas grazins tuos minusuotus pinigus? g.gif ar kaip cia bus?
Atsakyti