QUOTE(egi @ 2012 12 07, 12:03)
Dar labai pasau musu anglisciu gal galit parasyti koki laiska rasote zmogui kai pasiulo kaina, ir nenorit sutikti...o norit laukti aukciono galo.
As pirma karta idejau prekes tai kiek visko naujo kaina pasiule kaip ir normalia bet daiktas labai tinkantis kalediniai dovanai tai galvoju gal laukt aukciono galo? Ka patartumet?
Nu tai ir rasykit, kad norit palaukt iki aukciono pabaigos - nereikia cia nieko permastyt ir kazkokiu ypatingu laisku rasyt, viska paprastai ir kaip yra...
Laukt ar ne, tai jusu reikalas. Visada yra rizika, kad pasibaigs aukcionas ir niekas nenupirks ar nupirks uz ta pradine kaina. Na jei nenupirks, tai visada galit 'relist' daryt ir vel pardavinet, bet jei rasot, kad kaledinis daiktas, tai paskui rizikuojat neparduot, nes nebeaktualus po svenciu bus.... Cia jusu pasirinkimas, bet as dazniausiai pries dedama vistiek zinau kokia kaina mane tenkintu pardavimui ir jei pasiulo daugiau, praktiskai sutinku. Nors dabar su ta ebay.com akcija, tai dedu pradine tokia, kuri mane minimaliai tenkintu, o jau paskui arba uzstato daugiau, arba uz ja nuperka ir man negaila, nes nieko neprarandu.