Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(egi @ 2012 12 06, 13:12)
mergaite padekit niekaip negali ideti Ebay preke parduoti nueinu iki ten kur reikia ivesti tel.nr vedu drauges gyvenancios UK, bet kaip bevesciau vis raso, kad netinkamas numeris...gal jei tuo numeriu prisiregistravusi darauge Ebay tai kitam neduoda, paaiskinkit prasau....

bandyk kitą tel nr
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 12 04, 21:13)
Kažkoks košmaras su USA muitine doh.gif Jau apie vėlavimus nekalbu.
Čia prieš porą dienų kreipėsi pirkėja , kad negauna siuntinio. Geriausia tai, kad šiandien ji  paliko  teigiamą atsiliepimą, prekes gavo. O USPS paieškoje pagal siuntos nr rašo,kad "Origin Post is Preparing Shipment"
Ir kai parašiau laišką į muitinę ir gavau atskymą, kad still show origin post preparing shipment. blink.gif

Atsiprasau uz kvaila klausima blush2.gif , as ir siunciu nemazai siuntiniu i USA per Lietuvos Pasta. Tai cia kaip suprantu as negaliu patikrinti per USPS paieska? As tikrinu savo siuntinius per worktrace.com, bet matau tik kai jie atvyksta i USA, kada pasiekia pirkeja nematau. Ar yra galimybe man kazkiap patikrinti? Siuntiniai is tikro paskutiniu metu ilgai eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2012 12 06, 16:59)
Atsiprasau uz kvaila klausima  blush2.gif ,

Gali tikrinti per usps arba dar tikrinu per cia

Man per usps rodo , kad dar is LT neissiusta ,o per antrą paiešką , kad jau mėnesį muitinėj guli doh.gif
Atsakyti
sveikos aciu labai uz pagalba jau prisiregistravau, bet dabar nesuprantu idejau kelias prekes ir padariau nuo kada noriu, kad prasidetu aukcionas, raso kad to ikainis 0,06penso, bet idejus 4prekes man rodo va:
Amount
You have sold£0.00
You have listed (active) 4 £3.95
You can list 6 £646.05
Out of 10 Out of £650.00

uz ka ten tie 3.95 svarai? Labai aciu visoms uz pagalba, bet jauciu man dar jos labai reikes.
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2012 12 06, 20:31)
uz ka ten tie 3.95 svarai? Labai aciu visoms uz pagalba, bet jauciu man dar jos labai reikes.

Turetu rasyt uz ka, nebuna, kad is oro apmokestina. As ebay.com naudoju, tai dabar nemokamai gal 50 skelbimu galima idet ir nesvarbu pradine kaina bei nemokamai papildomai 'buy it now' kaina ir kiek nori foto dedi.

O siaip skelbimo idejimas kainuoja (priklauso nuo pradines kainos), kainuoja daugiau nei vienos foto dejimas, kainuoja jei dedi ta pati i kelias kategorijas, kainuoja aukciono pradzios laiko pakeitimas ir visokios kitos smulkmenos. Tiesiog reikia ziuret ka kur raso, nes pries patvirtinant daikto idejima buna apacioj susumuota kiek tas skelbimas kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 06, 21:39)
As ebay.com naudoju, tai dabar nemokamai gal 50 skelbimu galima idet ir nesvarbu pradine kaina bei nemokamai papildomai 'buy it now' kaina ir kiek nori foto dedi.

O kaip įdėt nemokamai skelbimus ? Lyg skaičiau, kad įdėjimo mokestis skaičiuojamas tada kai parduodi prekę? Mano prastos anglų k. žinios tai galiu klysti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 12 06, 22:13)
O kaip įdėt nemokamai skelbimus ? Lyg skaičiau, kad įdėjimo mokestis skaičiuojamas tada kai parduodi prekę? Mano prastos anglų k. žinios tai galiu klysti ax.gif

Idejimo mokestis skaiciuojas nuo pradines kainos ir nuotrauku skaiciaus. Pvz, kai dedu 0.99GBP tada idejimo mokestis 0.00, bet dedant kuo didesne kaina, tuo idejimo mokestis didesnis. O kai preke parduodate irgi sumokate kazkoki proc.(nepamenu kiek ten skaiciuojas g.gif ) nuo bendros sumos(Kaina+siuntimas).
apie co.uk kalbu, o com nzn ar tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlixike: 06 gruodžio 2012 - 22:20
QUOTE(spiglys @ 2012 12 06, 23:13)

Na jei dedasi nemokamai, tai automatiskai tas vyksta, nieko daryt nereikia. Pvz as pas save ebay matau, kad turiu tiek ir tiek nemokamu skelbimu, tiek ir tiek isnaudota, tiek like ir tt. O dedi skelbima kaip paprastai, tik apacioje kai siaip rasytu kiek ten gaunasi uz viska, tai raso $0.00.

Bet su ebay.co.uk gali kitaip but ir nebut nemokamo idejimo akcijos ir pan.

Idejimo moekstis iskart nusiskaiciuoja, nesvarbu preke parduosi ar ne - moket vistiek reikes. Ir jis eina tik nuo pradines prekes sumos. Jei parduosi preke, tai tada jau nuo galutines prekes sumos + siuntimo eina kazkur 10% pardavimo mokestis (jis irgi ebay). Na o paskui dar paypal'as savo kelis % nusikrato uz pinigeliu gavima ir jau kas lieka, tai lieka pardavejui.
Atsakyti
ne viska dejau nemokamai tik aukciono pradzia nustaciau tai kainuoja kaip suprantu 0.06 svaro, bet kaip dabar galvoju, kad tai nemokestis o suma bendra uz prekes parasyta 4 po 0.99svaro ir gaunasi ta suma.

Dar labai pasau musu anglisciu gal galit parasyti koki laiska rasote zmogui kai pasiulo kaina, ir nenorit sutikti...o norit laukti aukciono galo.
As pirma karta idejau prekes tai kiek visko naujo kaina pasiule kaip ir normalia bet daiktas labai tinkantis kalediniai dovanai tai galvoju gal laukt aukciono galo? Ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egi: 07 gruodžio 2012 - 11:16
QUOTE(egi @ 2012 12 07, 12:03)
Dar labai pasau musu anglisciu gal galit parasyti koki laiska rasote zmogui kai pasiulo kaina, ir nenorit sutikti...o norit laukti aukciono galo.
As pirma karta idejau prekes tai kiek visko naujo kaina pasiule kaip ir normalia bet daiktas labai tinkantis kalediniai dovanai tai galvoju gal laukt aukciono galo? Ka patartumet?

Nu tai ir rasykit, kad norit palaukt iki aukciono pabaigos - nereikia cia nieko permastyt ir kazkokiu ypatingu laisku rasyt, viska paprastai ir kaip yra...

Laukt ar ne, tai jusu reikalas. Visada yra rizika, kad pasibaigs aukcionas ir niekas nenupirks ar nupirks uz ta pradine kaina. Na jei nenupirks, tai visada galit 'relist' daryt ir vel pardavinet, bet jei rasot, kad kaledinis daiktas, tai paskui rizikuojat neparduot, nes nebeaktualus po svenciu bus.... Cia jusu pasirinkimas, bet as dazniausiai pries dedama vistiek zinau kokia kaina mane tenkintu pardavimui ir jei pasiulo daugiau, praktiskai sutinku. Nors dabar su ta ebay.com akcija, tai dedu pradine tokia, kuri mane minimaliai tenkintu, o jau paskui arba uzstato daugiau, arba uz ja nuperka ir man negaila, nes nieko neprarandu.
Atsakyti
Gal kas susidure su tokia situacija. Zodziu buvo issiustas siuntinys i JAV, nepraejus terminui po 14 dienu issiuntimo pirkejas man paypale 12.02 iskele byla, net nebande susisiekti su manimi. As paypalui nusiunciau trakingo numeri, veliau 12.05 per trakinga pamaciau kad pirkejas preke gavo. Jis man neatrasineja i laiskus, kaip ten toliau elgsis paypalas, ar jis grazins pirkejui pinigus ar kaip? Ar reikia kazkaip nutraukti ta byla?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2012 12 10, 10:03)
Gal kas susidure su tokia situacija. Zodziu buvo issiustas siuntinys i JAV, nepraejus terminui po 14 dienu issiuntimo pirkejas man paypale 12.02 iskele byla, net nebande susisiekti su manimi. As paypalui nusiunciau trakingo numeri, veliau 12.05 per trakinga pamaciau kad pirkejas preke gavo. Jis man neatrasineja i laiskus, kaip ten toliau elgsis paypalas, ar jis grazins pirkejui pinigus ar kaip? Ar reikia kazkaip nutraukti ta byla?

Aciu  4u.gif

Man taip pat buvo. Košmaras su tuo paypal doh.gif Pinigus sustabdo tą pačią akimirkai, kai tik pirkėjas iškelia bylą, o grąžint nesiruošia. Mano pinigai buvo sustabdyti rugpjūčio 8 d ir tik po kelių pirkėjos skambučių sugrąžino praeitą savaitę doh.gif Gerai , kad pirkėja tokia pasitaikė ir pati skambino į paypal ir nepaliko man vienai aiškintis su jais. Nors pati rašiau kelis laiškus paypal-ui, gaudavau standartinius atsakymus ph34r.gif
Atsakyti