Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

Kokia nesamone su ebay man nutiko - panaikino skelbima viena, nes tipo padielka blink.gif Nu cia kvepaliukus pardavinejau, is normalaus puslapio pirkta, tik talpa nestandartine, bet as juos esu duty free macius tokiom talpom. Nu ir tipo panaikino, nes Loreal grupe (tas prekinis zenklas jiems priklauso) kreipesi ir nurode kaip padielka doh.gif Nesamone kazkokia, tai parasiau Loreal, nes ju adresas duotas del pretenziju, tai izuresiu atrasys ka nors ar ne, bet ir nurodziau kur pirkta ir tt. Juokinga kai taip ima ir nusprendzia - galetu kazkaip sustabdyt ta skelbima, duot pasisakyt ir pardavejui, o dabar bac ir nebera nieko....

QUOTE(AMARILIS @ 2012 11 30, 21:45)
As tai visada galvojau, jog svarbiausia tureti irodyma, kad preke issiuntet.

Na issiuntimo negana, turi parodyt, kad nukeliavo, nes tarkim bus issiusta, bet nenukeliaus (pavogs kas, pasimes ar pan), tai ir nebus iraso, kad preke gavo, o jei jo nera, tai pirkejas atgauna pinigelius bylos metu....

QUOTE(Limcamca @ 2012 11 30, 22:28)
As gi parasiau  mirksiukas.gif galite raportuoti pirkeja. Jeigu grasina, nemandagus, bloga feedbacka palieka. Nesvarbu, del ko. Nepatiko, galit raportuoti  mirksiukas.gif

Tik is tu raportavimu kazin kiek naudos - nors gal dabar kitaip kai ta funkcija taip aiskiai parodyta g.gif Man rodos kai man reikejo to, tai per help ieskojausi ir raportavau, bet vistiek pati kalta likau pagal ebay, kad nesokinejau pagal pirkeja (t.y. nesiunciau neregistruotu) ir kad likau izeidinejama ir visaip isvadinta rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 01, 02:22)
Tik is tu raportavimu kazin kiek naudos - nors gal dabar kitaip kai ta funkcija taip aiskiai parodyta g.gif Man rodos kai man reikejo to, tai per help ieskojausi ir raportavau, bet vistiek pati kalta likau pagal ebay, kad nesokinejau pagal pirkeja (t.y. nesiunciau neregistruotu) ir kad likau izeidinejama ir visaip isvadinta rolleyes.gif

As esu gavusi vadinamaji raportavimo ispejima. ATeina emailas is ebay CS, kad padarei ta ir ta, del taves pasiskunde tas ir tas, ir prasau graziai elgtis biggrin.gif Toks lyg saltas dusas buna.
Atsakyti
mergaites vel reik jusu pagalbos doh.gif
parasiau neigiama fedbac nes atsiunte neveikianti zaisla
atsisake grazint puse pinigu
bet daba puse sumos grazino noreciau panaikint fedbac bet kaip tai padaryt blush2.gif blush2.gif blush2.gif ?
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 01, 12:27)
As esu gavusi vadinamaji raportavimo ispejima. ATeina emailas is ebay CS, kad padarei ta ir ta, del taves pasiskunde tas ir tas, ir prasau graziai elgtis  biggrin.gif  Toks lyg saltas dusas buna.

o jei toki laiska gauni ar gali jiem parasyt ir situacija paaiskint blush2.gif
jauciu ir man otoks ateis nes sumokejau uz chou soske 18 lt o pasirodo leles moly soske[lina pasake nes zino
pardaveja gi rekia kad as ja nervinu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal galite man padėti noriu parduoti prekę ebay.co.uk ,bet reikalingas angliškas numeris kurį aš turiu,bandau vieną kartą netinka rašo laukite 24h,praeina net 2 dienos,rašo,kad net nepraėjo 24h.Ką daryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 11 22, 00:28)
Kad nenuskaičiuotų, reikia kad PayPal'e būtų pinigų, kad ne iš kortelės juos imtų. Ir aišku, reikia, kad PayPal būtų tos pačios šalies, nes pvz., vedant iš paypal.com į paypal.co.uk nuskaičiuos visada.

sveiki niekaip nesuprantu koks skirtumas tarp situ pay palu....noriu kai ka parduoti Ebay.uk tai kiek man atskaiciuotu paypal, as kai kazka moku tai per paypal.com, labai prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit parsyti, kaip nutraukti aukciona, nes atsirado pirkejas, kuris siulo kaina, kuri man tinka
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2012 12 03, 19:31)
Sveikos,

gal galit parasyti, kaip nutraukti aukciona, nes atsirado pirkejas, kuris siulo kaina, kuri man tinka

Ir, kaip nusiusti man saskaita naujai pirkejai.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
o tai yra pastaciusiu tam aukcijone?
o invoice nusiusti pirkėjui labai paprasta einat i paypal-request money-Create Invoice
-ir spaudžiat create an Invoice toliau manau turėtu buti viskas aišku
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 12 03, 21:42)
o tai yra pastaciusiu tam aukcijone?
o invoice nusiusti pirkėjui labai paprasta einat i paypal-request money-Create Invoice
-ir spaudžiat create an Invoice toliau manau turėtu buti viskas aišku

aciu.
Yra pastaciusiu, bet ten. Esu uzdejusi "Reserve not met", tai kaip matau nustatytos ribos niekas nera pasiekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 03 gruodžio 2012 - 20:50
QUOTE(egi @ 2012 12 03, 18:01)
sveiki niekaip nesuprantu koks skirtumas tarp situ pay palu....noriu kai ka parduoti Ebay.uk tai kiek man atskaiciuotu paypal, as kai kazka moku tai per paypal.com, labai prasau pagalbos 4u.gif

prasau parasykit kas zinot, man tikrai labai reikia jau sendien deciau i aukciona preke bet bijau, kad labai daug nuskaiciuos paypalas....o as jokios info niekur nerandu, kad yra kazkokie kiti mokesciai mokant uz prekes ar paypal.com ar paypal.uk , ir niekaip nerandu info kuojie skiriasi? Labai labai prasau padekit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkoks košmaras su USA muitine doh.gif Jau apie vėlavimus nekalbu.
Čia prieš porą dienų kreipėsi pirkėja , kad negauna siuntinio. Geriausia tai, kad šiandien ji paliko teigiamą atsiliepimą, prekes gavo. O USPS paieškoje pagal siuntos nr rašo,kad "Origin Post is Preparing Shipment"
Ir kai parašiau laišką į muitinę ir gavau atskymą, kad still show origin post preparing shipment. blink.gif
Atsakyti
mergaite padekit niekaip negali ideti Ebay preke parduoti nueinu iki ten kur reikia ivesti tel.nr vedu drauges gyvenancios UK, bet kaip bevesciau vis raso, kad netinkamas numeris...gal jei tuo numeriu prisiregistravusi darauge Ebay tai kitam neduoda, paaiskinkit prasau....
Atsakyti