Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(Jelenka1 @ 2012 11 21, 14:48)
Padeeekit.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Reikia, kad butent Paypale butu "paypaliniai " pinigai, o ne kortelej sad.gif Prasykit kokios drayges, kad laikinai jum pervestu reikiama suma, kitaip niekaip nepagrazinsit, turejau ne karta tokia beda, tai su drauge viena kitai is paypalo pinigus siuntinejom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 11 21, 18:50)
Reikia, kad butent Paypale butu "paypaliniai " pinigai, o ne kortelej sad.gif Prasykit kokios drayges, kad laikinai jum pervestu reikiama suma, kitaip niekaip nepagrazinsit, turejau ne karta tokia beda, tai su drauge viena kitai is paypalo pinigus siuntinejom  doh.gif

Aciu labai uz pagalba mirksiukas.gif smile.gif Durnai gaunasi, o kaip butent pervest kad maziau nuskaiciuotu, viena karta pervedinejau is mamos paypalo tai ziauriai nuskaciavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2012 11 21, 22:47)
Aciu labai uz pagalba mirksiukas.gif  smile.gif Durnai gaunasi, o kaip butent pervest kad maziau nuskaiciuotu, viena karta pervedinejau is mamos paypalo tai ziauriai nuskaciavo doh.gif

Kad nenuskaičiuotų, reikia kad PayPal'e būtų pinigų, kad ne iš kortelės juos imtų. Ir aišku, reikia, kad PayPal būtų tos pačios šalies, nes pvz., vedant iš paypal.com į paypal.co.uk nuskaičiuos visada.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 11 19, 16:22)
Graikai dar nieko,bet jau australai tai patyliu  doh.gif

Man jaučiu su australe bus bėda unsure.gif Prekę išsiunčiau spalio 4 d, rašo kad dar negavo. Siunčiau registruotu, dokumentus jai nusiunčiau nuskanuotus. Bet svarbiausia kad tokio registracijos nr nerodo jų pašto puslapyje. Kaip čia gali būt ? g.gif Kaip aš įrodysiu, kad ji gavo ar negavo ?
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2012 11 19, 17:35)
kas keisciausia, kad tiek ebejus tiek paypalas sureagava beveik vienodai, tipo " pardavejas yra saugojamas pagal visus standartus ir jei jis iskeltu jums byla ir jums pavyktu irodyti, kad preke pristatyta, jus laimetumete " ,

Mano pinigai (aš pardavėja) paypal-e stovi sustabdyti nuo rugpjūčio 8 d doh.gif Amerikonka buvo iškėlus bylą, kad tipo negauna prekės, aišku po kelių dienų ją gavo, buvo muitinėj užstrigus. Paypal-ui buvau nusiuntus visus reikiamus dokus, vėliau parašiau , kad pirkėja prekę gavo, gražinkit man pinigus. Nu ta nesamonė tęsiais iki šiandien verysad.gif Pinigai sustabdyti, jau nnn kartų rašiau paypal, bet situacija nesikeičia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 21 lapkričio 2012 - 23:33
QUOTE(spiglys @ 2012 11 21, 23:38)
Man jaučiu su australe bus bėda unsure.gif Prekę išsiunčiau spalio 4 d, rašo kad dar negavo. Siunčiau registruotu, dokumentus jai nusiunčiau nuskanuotus. Bet svarbiausia kad tokio registracijos nr nerodo jų pašto puslapyje. Kaip čia gali būt ? g.gif Kaip aš įrodysiu, kad ji gavo ar negavo ?

O mūsų post.lt rodo?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 11 22, 10:10)
O mūsų post.lt rodo?

Jei siunciame korespondencija, t y iki 2 kg, per post.lt matome iki tol, kol iskeliauja is LT. Paskui tos salies pastas turetu rodyti, bent USA maciau savo siuntinuka.

Jei tai siuntinys, tada post.lt rodo visa jo kelia

Jau isbandziau
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 11 22, 10:10)
O mūsų post.lt rodo?

Mūsų paštas mato, bet kas iš to ? Jei australė iškels bylą, kad negavo siuntinuko, tai ir aš nesu tikra ji gavo ar ne, nes nematau jų pašto puslapyje
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 11 22, 11:18)
Mūsų paštas mato, bet kas iš to ? Jei australė iškels bylą, kad negavo siuntinuko, tai ir aš nesu tikra ji gavo ar ne, nes nematau jų pašto puslapyje

Tai ką tiksliai rodo post.lt?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 11 22, 11:42)
Tai ką tiksliai rodo post.lt?

Siunta išsiųsta į užsienį iš siuntėjo šalies apkaitos vietos.
Rodūnios kel. 9, Vilnius 2012-10-05 17:28

O australų pašte rašo , kad

Status: Product not trackable

Dar turi vieną problemą su USA. Siuntinys išsiūstas spalio 29 d. Usa post puslapyje statusas iki šiol Origin Post is Preparing Shipment.
Čia kažkaip ilgokai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 lapkričio 2012 - 12:05
QUOTE(Pasaulė @ 2012 11 22, 00:28)
Kad nenuskaičiuotų, reikia kad PayPal'e būtų pinigų, kad ne iš kortelės juos imtų. Ir aišku, reikia, kad PayPal būtų tos pačios šalies, nes pvz., vedant iš paypal.com į paypal.co.uk nuskaičiuos visada.

Aciu, o kokiu budu pervest is mamos Paypalo i savo kad nenuskaiciuotu, praeita karta nemazai paklojau doh.gif pas ja irgi LT, dariau paprastai send money rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2012 11 22, 18:55)
Aciu, o kokiu budu pervest is mamos Paypalo i savo kad nenuskaiciuotu, praeita karta nemazai paklojau doh.gif pas ja irgi LT, dariau paprastai send money rolleyes.gif

reikia spausti sent payment ir paspausti ten tam lange "personal" ir geriausiai gith arba other, man bent neteko moketi, nei draugei, aisku ziurint, kokia suma, jei virs 100 usd/svaru, tai tikrai nulupus
Atsakyti
Atsiprašau, akd braunuosi į šią temutę-norėjau paprašyti nuorodos, kur priimtų prisidėti prie siuntimosi iš EBAY. Ačiū.
Atsakyti