Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 11 12, 13:51)
Sveikutės  4u.gif

žmogus laimėjo aukcioną, bet nenori pirkti, kaip padaryti kad pirkėjas atsisako prekės, ir kad pirkėjui ir man būtų gerai?  g.gif
nes man buvo kai per neapdairumą nusipirkau prekę, pardavėjui parašiau jog nenoriu pirkti, tuomet jis atsakė į mano klausimą su prašymu uždaryti pirkimą, tai vat įdomu kaip man uždaryti ...
Na gal supratot  blush2.gif

Jus pasiskaitykit apsiperkam ebay
Ten su keliom merginom diskutavom apie tai
Paskutinese zinutese bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Per kiek dienu galima palikti atsiliepima apie pardaveja? Per 45 ar 60 dienu? Pamirsau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 11 16, 23:11)
Per kiek dienu galima palikti atsiliepima apie pardaveja? Per 45 ar 60 dienu? Pamirsau  ax.gif

45 lyg ir. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 11 17, 21:32)
45 lyg ir. 4u.gif

Aciukas 4u.gif Na paypale jau bylos neiskels, bet bijau neigiamo atsiliepimo blush2.gif Jau tie graikai kokie vagys pasidare - matau pagal visus trackingus, kad gavo - vistiek drasko akis - grazink pinigus ir gana, tai is to piktumo apskundziau ebejui ir paypalui, tai gal sakau gaus kokias sankcijas ir nepaliks neigiamo atsiliepimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 11 18, 22:20)
Aciukas  4u.gif  Na paypale jau bylos neiskels, bet bijau neigiamo atsiliepimo  blush2.gif  Jau tie graikai kokie vagys pasidare - matau pagal visus trackingus, kad gavo - vistiek drasko akis - grazink pinigus ir gana, tai is to piktumo apskundziau ebejui ir paypalui, tai gal sakau gaus kokias sankcijas ir nepaliks neigiamo atsiliepimo  blush2.gif

As tau kitoj ebay temoj atsakiau, kad tikrai daugiau nei 45 dienos - juk per 45 dienas galima case'a atidaryt, o po to duodamas laikas tartis su pardaveju, o tik veliau perkeliama ebay/paypal sprendimui. Na ir po to sprendimo dar galima buna palikt atsiliepima.

O del graiku pastebejau - jau ebay daug pardaveju mini ir Graikija tarp nepageidaujamu saliu. doh.gif Tai jei ir parasytu neigiama, tai gali tu i ji atsakyt, o atsakydama parasytum, kad gavo ir meluoja ir duotum tracking nr ir pirkejai matytu visa ta. O ir siaip paskui ebay gali rasyt ir prasyt panaikint (nors negarantuoju, kad jie ta gali padaryt ar darytu) - juk irodyma turi, kad gavo, tai tik pats pirkejas apsimelaves liks....
Atsakyti
merginos patarkite anskciau leisdavo parduoti o si karta vis meta stai ka:
Enter an EAN or keywords that describe your item.

irasau tarkime kad parduodu moteriskus marskinelius o man vis meta si teksta, patarkite prasau kur suo pakastas doh.gif dideliai Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 11 19, 11:38)
merginos patarkite anskciau leisdavo parduoti o si karta vis meta stai ka:
Enter an EAN or keywords that describe your item.

irasau tarkime kad parduodu moteriskus marskinelius o man vis meta si teksta, patarkite prasau kur suo pakastas doh.gif dideliai Aciu 4u.gif

p.s. merginos pati radau paaiskinima ebay.uk. centre, tipo raso kad reikia keisti narsykle arba isvalyti vadinamus "cookies" taigi as ta padariau bet vis tiek man meta "enter valid value" neisivaizduoju ka man daryti patarkite prasau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 11 18, 22:20)
Aciukas  4u.gif  Na paypale jau bylos neiskels, bet bijau neigiamo atsiliepimo  blush2.gif  Jau tie graikai kokie vagys pasidare - matau pagal visus trackingus, kad gavo - vistiek drasko akis - grazink pinigus ir gana, tai is to piktumo apskundziau ebejui ir paypalui, tai gal sakau gaus kokias sankcijas ir nepaliks neigiamo atsiliepimo  blush2.gif

Graikai dar nieko,bet jau australai tai patyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 19, 05:37)
As tau kitoj ebay temoj atsakiau, kad tikrai daugiau nei 45 dienos - juk per 45 dienas galima case'a atidaryt, o po to duodamas laikas tartis su pardaveju, o tik veliau perkeliama ebay/paypal sprendimui. Na ir po to sprendimo dar galima buna palikt atsiliepima.

O del graiku pastebejau - jau ebay daug pardaveju mini ir Graikija tarp nepageidaujamu saliu.  doh.gif Tai jei ir parasytu neigiama, tai gali tu i ji atsakyt, o atsakydama parasytum, kad gavo ir meluoja ir duotum tracking nr ir pirkejai matytu visa ta. O ir siaip paskui ebay gali rasyt ir prasyt panaikint (nors negarantuoju, kad jie ta gali padaryt ar darytu) - juk irodyma turi, kad gavo, tai tik pats pirkejas apsimelaves liks....

Tai nuo pardavimo jau 50 dienu, bylos nebeiskels thumbup.gif , bet vis dar gali ikalti neigiama atsiliepima doh.gif , kas keisciausia, kad tiek ebejus tiek paypalas sureagava beveik vienodai, tipo " pardavejas yra saugojamas pagal visus standartus ir jei jis iskeltu jums byla ir jums pavyktu irodyti, kad preke pristatyta, jus laimetumete " , bet esme tame, kad jam jokiu sankciju uz sukciavima NULIS doh.gif , nors net is LT pasto gavau duomenis, kad pristatyta, nu bet kokie vagys doh.gif Uzblokavau graikus dabar is visu pusiu, kad negaletu statyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 11 19, 18:35)
bet esme tame, kad jam jokiu sankciju uz sukciavima NULIS  doh.gif

Jo jo, pirkejas cia teisiausias ir dle to privengiu pardavimu ebay. Na as galiu rinktis, nes salis didele, tai paprastai vietoj parduodu, bet aprasyme iskart rasau, kad i uzsieni siuntimas registruotu pastu tik ir pries statant turi klaust kainos - kolkas kas klause, niekas nepirko, matyt per brangu kai gaunasi daugiau nei preke, bet man geriau nenuperka nei paskui prarast pinigelius....

O seniau man buvo su rusaite, kad nupirko, tada jau tipo nemokes, nes nenori, nesuprato aprasymo (cia tai briedas buvo, nes kam statai, jei nesupranti uz ka doh.gif ), tada siuntimas per brangus (nors rasiau, kad klaust is anksto), veliau jau sumokes, bet siusk neregistruotu pastu, dar nurodinejo kaip man siust ir kiek teturi ji moket, nes registruotas (beje greitasis, su garantuotu pristatymu iki 6 darbo dienu) jai netinka, nes eis ilgiau nei paprastas ir pan. Zodziu, suko suko, izeidinejimu kalna prirase, galiausiai nutruakiau pirkima su ja, bet...

Man tikrai pikta buvo, kad ne bandytu graziai tartis, bet sukioja, issisukineja ir dar naglai su izeidinejimais, zeminimais, tai paskundziau ebay uz tai ir ka - atsakymas buvo toks, kad susitart del pirkimo tarpusavy turim (dzin, kad ebay taisykles raso, jog jei statai, isipareigoji pirkt, o is atsakymo gavosi, kad vos ne jos reikalas pirks ar ne), kad nekonfliktuot su pardaveja ir tt doh.gif blink.gif Tipo nu cia nieko tokio....
Atsakyti
parasiau paklasuima del to, kad man neleidzia parduoti prekes praso EAN numerio, taigi costumer service atrase, kad reikia daryti tai, jog sia skilti praleisti ir pardavimas puikiai eisis, taciau man vistiek meta "please enter valid value" kas cia per velnias nete sedi, niekaip mmmm.nesuprantu padekite suprasti prasau doh.gif jau dvi dienos vargstu oh....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 21 lapkričio 2012 - 13:42
Merginos, o gal galit patart kaip grazinti pinigus pirkejai? Pardaviau preke, pirkeja apmokejo, paskui pasirodo persigalvojo. Ebejuje atsisake prekes, kai paspaudziu kad ir as sutinku nutraukti sandori, ismeta langa del pinigu grazinimo, kai per ebeju ieinu i Paypala raso kad neturiu paypale pinigu grazinimui. Galvojau kad is kreditines grazins doh.gif tada pradejau ziureti kaip galeciau papildyti paypalo saskaita is korteles, raso kad papildymu negalima padaryti, korteleje pinigu yra, pati uz prekes apmoku. Padeeekit.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti