Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(Limcamca @ 2012 10 25, 12:59)
Jei siuntet registruota, bedos nebus.

Taip,abu registruoti,bet už vieną jau grąžinau pinigus pirkėjui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 10 25, 13:17)
Taip,abu registruoti,bet už vieną jau grąžinau pinigus pirkėjui. doh.gif

Reikejo negrazinti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 10 25, 13:52)
Reikejo negrazinti.

O ką su kitu daryti?Kam rašyti? :4u:Pasirodo už abu negrąžinti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 25 spalio 2012 - 16:03
nerandu kaip įdėt skelbimą, tiksliau, galutinis žingsnis koks. viską suvedžiau, spaudžiu Save and preview. kas toliau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 10 27, 14:46)
nerandu kaip įdėt skelbimą, tiksliau, galutinis žingsnis koks. viską suvedžiau, spaudžiu Save and preview. kas toliau?  unsure.gif

Bent pas mane keli variantai buna padarisu skelbima ir butent pirmas yra 'list your item'
Atsakyti
Sveikos,
galkas susiduret. As buvau uzsiregistravus pries n metu ebay.co.uk. Dabar gyvenu Vokietijoj ir perku is ebay.de, bet su ta pacia registracija. Dabar noreciau parduoti, bet kai vokiskam ebay bandau idet skelbima, gi praso tel nr., ir jau mane meta i angliska. O anglisko numerio as neturiu. Negi man reikes naujai kurti viska .de? Tada prarasiu savo visus vertinimus juk. Gal kas zino kaip ci viskas?
Atsakyti
Gal galit padėt?pirkau kelias prekes ir ju negaunu,kur parasyt kad grazintu pinigus,nes pardavejas neatraso,o prekes uzsakytos buvo pries beveik 3men sad.gif

Kitas klausimas:noriu parduot kelis daiktus. Ka rinktis ties shipping,koki buda. Jei parinkau,kad free vis tiek liepia rinktis per kur. O as nezinau per kur keliauja uk siuntos kai musu pastas ten pasiunciaa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2012 10 31, 19:10)
Gal galit padėt?pirkau kelias prekes ir ju negaunu,kur parasyt kad grazintu pinigus,nes pardavejas neatraso,o prekes uzsakytos buvo pries beveik 3men sad.gif

Pamirskit jau ir prekes, ir pinigelius - per velu kazka daryt ir susigrazint pinigus, nes per daug laiko praejo. Nuo pirkimo yra 45 dienos per kurias galima kelt byla ebay arba paypal ir taip susigrazint pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 31, 20:05)
Pamirskit jau ir prekes, ir pinigelius - per velu kazka daryt ir susigrazint pinigus, nes per daug laiko praejo. Nuo pirkimo yra 45 dienos per kurias galima kelt byla ebay arba paypal ir taip susigrazint pinigelius.

aisku belieka palikt prasta atsiliepima:) nu pasimokiau ir tiek. O aip rintis su tuo siuntimu? kur pastas Lietuvos perduoda uk?
Atsakyti
sveiki, pardaviau daikat , bet pirkejas nesumoka, kiek reikia laiko laukti ir ka toliau daryti tokiu atveju? i zinutes neatraso, aciu
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 11 08, 10:58)
sveiki, pardaviau daikat , bet pirkejas nesumoka, kiek reikia laiko laukti ir ka toliau daryti tokiu atveju? i zinutes neatraso, aciu

Vieno esu laukusi savaite, sumokejo. Kita karta vel buvo toks pirkejas, kurio savaite laukiau, nusiunciau uzklausimus ar viskas gerai, iskeliau byla, niekas negelbejo, tai po savaites bylos iskelimo ja uzdariau, ebay mokesciai uz preke man sugrizo, o preke vel idejau parduot.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

žmogus laimėjo aukcioną, bet nenori pirkti, kaip padaryti kad pirkėjas atsisako prekės, ir kad pirkėjui ir man būtų gerai? g.gif
nes man buvo kai per neapdairumą nusipirkau prekę, pardavėjui parašiau jog nenoriu pirkti, tuomet jis atsakė į mano klausimą su prašymu uždaryti pirkimą, tai vat įdomu kaip man uždaryti ...
Na gal supratot blush2.gif
Atsakyti