QUOTE(laurita99as @ 2012 10 23, 18:01)
o kur pasirinkti kad shipped/ nes nematau
O tai kaip man issigryninti kitaip tuos pinigus? jei nesiruosiu nieko pirkti ir moketi per pay pal?
Ai, ir dar klausimas
kaip apmoketi ebay, kad pardaviau preke? ar jie atsius man saskaita, ar kaip
Ebay galima automatiskai apmokejima nustatyt, o galima paciam moket - nepamenu ar kazka spaudziau ir dariau, bet man automatiskai nuskaiciuoja. Jie nusiskaiciuoja karta per menesi per paypal'a, tai dar iskart nemokesit.
Del to 'shipped', tai nepasakysiu tiksliai - pas mane atsinaujines ebay, visi pirkimai apmoketi ir issiusti, tai ne pvz neturiu kaip paziuret. Be to, as spausdinuosi etikete siuntimui namie (LT tas negalima) ir man iskart prie prekes eina rinktis 'print shipping label' ar kazkaip taip. Bandykit ziuret kokius variantus duoda prie parduotos prekes nueikit ' parduotu prekiu sarasa ebay ir desineje prie prekes bus issokantis meniu, tai kazkas su 'mark as shipped/add tracking' ar pan turi but.
O tai jokioj internetinej parduotuvej, priimancioj paypal'a, ar tam paciam ebay neperkat ir nezadat pirkt? Ir VISA kaip suprantu korteles neturit? Tokiu atveju pinigeliu neissigryninsit, jie ir liks paypal'e, nebent pasidarysit VISA ir ja surisit su sita pacia paypal saskaita arba kaip jau minejau, pirksit kazka internetu...