Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(spiglys @ 2012 10 22, 09:44)
Visos funkcijos daugiau veikia Ebay, atsiliepimai, galiu įdėt ar išimt prekę, rašyt žinutes Tik va tas Print shipping label  neveikia unsure.gif

Tai gal neduoda print shipping label, nes ta funkcija jums negalioja - bandykit ziuret per 'view invoice' ar kazkaip pan, tai ten matysit ir adresa pirkejo.
Atsakyti
Perskaiciau tema ir vistiek nesupratau blush2.gif padekit 4u.gif 4u.gif

pardaviau preke, gavau laiska, kad nupirkta.Po to antra laiska kad apmoketa.iejus i Pay pal matau ta suma,prie jos parasyta accept arba deny.papsaudziau accept, atsidare ar priimu pinigus, paspaudziau submit.pay pal is karto parode kiek nuskaiciuoja.Dabar matau juos pay pal, o kaip persimesti i kortele? Ar nereikejo spausti accept g.gif doh.gif
Ziuriu is smelio laikroduko pasidare svaro zenkliukas.Reiskia viskas ok g.gif
O kaip reikes parodyti kad ji issiusta, ka reikia spausti?

Atsiprasau uz tike klausimu, bet pirma karta pardaviau preke rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 23 spalio 2012 - 16:43
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 23, 17:41)
Atsiprasau uz tike klausimu, bet pirma karta pardaviau preke rolleyes.gif

Viska gerai paspaudet - jei nebutumet priemus pinigeliu, tai jie griztu pardavejui. Kai gaunat apmokejima, tai jis paypal'e ir lieka.

O butinai norit persivest pinigelius i kortele? Nes sita paslauga kainuoja 2EUR ir butina VISA kortele - jei jusu kitokia, tai nepersivesit. Na o jei turit VISA, tai paypal'e einat i 'withdraw money', renkates i kur vedates ir viskas.

Dabar turetumet issiust preke ir prie prekes ebay pasirinkt, kad 'shipped' ir irasyt tracking nr, jei norit. Be to, galit dar pirkejui parasyt laiskeli, kad va issiunciau, turetu ateit tada ir tada, o tracking nr toks.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 23, 17:52)
Viska gerai paspaudet - jei nebutumet priemus pinigeliu, tai jie griztu pardavejui. Kai gaunat apmokejima, tai jis paypal'e ir lieka.

O butinai norit persivest pinigelius i kortele? Nes sita paslauga kainuoja 2EUR ir butina VISA kortele - jei jusu kitokia, tai nepersivesit. Na o jei turit VISA, tai paypal'e einat i 'withdraw money', renkates i kur vedates ir viskas.
Dabar turetumet issiust preke ir prie prekes ebay pasirinkt, kad 'shipped' ir irasyt tracking nr, jei norit. Be to, galit dar pirkejui parasyt laiskeli, kad va issiunciau, turetu ateit tada ir tada, o tracking nr toks.

o kur pasirinkti kad shipped/ nes nematau doh.gif
O tai kaip man issigryninti kitaip tuos pinigus? jei nesiruosiu nieko pirkti ir moketi per pay pal?

Ai, ir dar klausimas blush2.gif kaip apmoketi ebay, kad pardaviau preke? ar jie atsius man saskaita, ar kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 23 spalio 2012 - 17:02
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 23, 18:01)
o kur pasirinkti kad shipped/ nes nematau doh.gif
O tai kaip man issigryninti kitaip tuos pinigus? jei nesiruosiu nieko pirkti ir moketi per pay pal?

Ai, ir dar klausimas blush2.gif  kaip apmoketi ebay, kad pardaviau preke? ar jie atsius man saskaita, ar kaip g.gif

Ebay galima automatiskai apmokejima nustatyt, o galima paciam moket - nepamenu ar kazka spaudziau ir dariau, bet man automatiskai nuskaiciuoja. Jie nusiskaiciuoja karta per menesi per paypal'a, tai dar iskart nemokesit.

Del to 'shipped', tai nepasakysiu tiksliai - pas mane atsinaujines ebay, visi pirkimai apmoketi ir issiusti, tai ne pvz neturiu kaip paziuret. Be to, as spausdinuosi etikete siuntimui namie (LT tas negalima) ir man iskart prie prekes eina rinktis 'print shipping label' ar kazkaip taip. Bandykit ziuret kokius variantus duoda prie parduotos prekes nueikit ' parduotu prekiu sarasa ebay ir desineje prie prekes bus issokantis meniu, tai kazkas su 'mark as shipped/add tracking' ar pan turi but.

O tai jokioj internetinej parduotuvej, priimancioj paypal'a, ar tam paciam ebay neperkat ir nezadat pirkt? Ir VISA kaip suprantu korteles neturit? Tokiu atveju pinigeliu neissigryninsit, jie ir liks paypal'e, nebent pasidarysit VISA ir ja surisit su sita pacia paypal saskaita arba kaip jau minejau, pirksit kazka internetu...
Atsakyti
merginos, aš turiu paypalo balanse pinigėlių gavusi. pirkau kelias prekes - nuskaičiavo nuo jų, o dabar pirkau daiktą, nuskaičiavo nuo sąskaitos, surištos su paypalu, kažin kodėl? suma pakankama likusi, kad apmokėti.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 23, 20:41)
O tai jokioj internetinej parduotuvej, priimancioj paypal'a, ar tam paciam ebay neperkat ir nezadat pirkt? Ir VISA kaip suprantu korteles neturit? Tokiu atveju pinigeliu neissigryninsit, jie ir liks paypal'e, nebent pasidarysit VISA ir ja surisit su sita pacia paypal saskaita arba kaip jau minejau, pirksit kazka internetu...

turiu Mastercard kreditine doh.gif perku internetinese parduotuvese, bet kaip suprantu, reikia atsiskaityti butent per pay pal? nes dazniausiai atsiskaitineju tiesiai su kreditine
ir labai aciu jums uz visus atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 23 spalio 2012 - 21:11
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 23, 22:06)
merginos, aš turiu paypalo balanse pinigėlių gavusi. pirkau kelias prekes - nuskaičiavo nuo jų, o dabar pirkau daiktą, nuskaičiavo nuo sąskaitos, surištos su paypalu, kažin kodėl? suma pakankama likusi, kad apmokėti.

Gal valiuta kita buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 23, 22:11)
turiu Mastercard kreditine doh.gif  perku internetinese parduotuvese, bet kaip suprantu, reikia atsiskaityti butent per pay pal? nes dazniausiai atsiskaitineju tiesiai su kreditine
ir labai aciu jums uz visus atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na taip, jei norit isleist tuos gautus pinigelius, tai turit pirktis toj parduotuvej, kuri priima paypal ir tuo budu apmokejima rinktis. Tik turekit omeny, kad valiuta paypal'e ir ta kuria mokat, turi sutapt - na pvz turit gavus svarais, o perkat $, tai jums nenuskaiciuos ju, turit pirma paypal'e pasikeist svarus i $ ir tada normaliai bus. Is tokiu populiaresniu kolkas tik 2 parduotuves ateina, kur paypal priima - strawberrynet.com ir feelunique.com, siuntimas abejose nemokamas. O siaip gi daug tu parduotuviu su paypal'u.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 23, 22:59)
Na taip, jei norit isleist tuos gautus pinigelius, tai turit pirktis toj parduotuvej, kuri priima paypal ir tuo budu apmokejima rinktis. Tik turekit omeny, kad valiuta paypal'e ir ta kuria mokat, turi sutapt - na pvz turit gavus svarais, o perkat $, tai jums nenuskaiciuos ju, turit pirma paypal'e pasikeist svarus i $ ir tada normaliai bus. Is tokiu populiaresniu kolkas tik 2 parduotuves ateina, kur paypal priima - strawberrynet.com ir feelunique.com, siuntimas abejose nemokamas. O siaip gi daug tu parduotuviu su paypal'u.

Labai labai aciu jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,nes jau beveik neviltį esu.Pardaviau porą prekių ebay išsiuntimo laikas nesenas,adresai geri,bet grįžta pas mane su parašymu,kad be priežasties grąžinta. verysad.gif Mano pinigai tai už juos sumokėti? g.gif Jeigu vėl išsiųsiu tai vėl turiu mokėti iš savo kišenės,bet vėl nėra garantijos,kad vėl negrįš.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 10 25, 08:25)
Noriu paklausti,nes jau beveik neviltį esu.Pardaviau porą prekių ebay išsiuntimo laikas nesenas,adresai geri,bet grįžta pas mane su parašymu,kad be priežasties grąžinta.  verysad.gif Mano pinigai tai už juos sumokėti? g.gif Jeigu vėl išsiųsiu tai vėl turiu mokėti iš savo kišenės,bet vėl nėra garantijos,kad vėl negrįš.

Jei siuntet registruota, bedos nebus.
Atsakyti