Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

laba mergaites
gal galetumet kuri pamokyti kaipo pasisamdyt kurjeri l. prasau doh.gif doh.gif doh.gif
is cia siunte vienakar pardavejas mokejau 5.49 kai pcia surast ta pirkima padekit pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.dpd.co.uk...uk_services.jsp
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2012 10 13, 15:01)
laba mergaites
gal galetumet kuri pamokyti kaipo pasisamdyt kurjeri l. prasau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
is cia siunte vienakar pardavejas mokejau 5.49 kai pcia surast ta pirkima padekit pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.dpd.co.uk...uk_services.jsp

Na del kurjerio, tai kuria norit firma susirandat internete ir arba einat i ju parduotuvele, arba internetu susipildot viska ir atvaziuos paimt arba pati jiems iduosit siuntinuka.

Nelabai supratau kokio pirkimo ieskot? Jus savo siuntinuka sekt norit ar rast butent ta varianta siuntimo, kad moket 5.49? Nes jei savo siuntini, tai turit turet nr ir ji atseksit kurjeriu puslapyje.

Bet manau antrasis variantas, tai visu prima, nera garantijos, kad siuntimas tiek kainuoja visada tam svoriui. Kurjeriai (kaip ir pastas beje) ne vien tik privaciu zmoniu, bet ir bizniu siuntas siuncia ir jiems daznai buna atskiros kainos. Be to, priklauso kaina nuo svorio, nuo pristatymo vietos ir pan. Todel neaisku ar tas pardavejas yra privatus ar kaip verslo atstovas siuncia, o ir siaip kaina viena gali rasyt, bet nebutinai ji tiksli bus (nebent ant pakuotes tokia nurodyta), nes gal priskaiciavo papildomai pvz uz savo ebay fees ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 10 13, 10:11)
Jeigu sutaret, kad nebepirksit, tai reikejo paprasyti, kad padarytumet "cancel transcaction" taip pat. Tada, buna pilnai viskas atsaukta.
O, jei palikote taip kaboti, tai nesaziningas pardavejas, va, eme ir tuo pasinaudojo.

Ka turite omenyje "neapmokamus punktus",- cia vadinamieji strike, uz tai, kad neapmokejote? g.gif

Rasiau kad padarytu cancel transcaction bet tuomet jie isvis nustojo bendrauti su manim. ir galiausiai gavau zinute kad dabar esu itraukta i ta neapmoketu punktu sarasa , uztai kad neapmokejau doh.gif .ir dabar besigilinant toliau i ta reikala, perskaiciau tos firmos atsiliepimus ka zmones raso, tai pasirodo ne as viena taip likau tokioj kvailoj situacijoj ir tu atsiliepimu tikrai daug neigiamu tai man nesuvokiama kaip ebejus dar byla nusprende i ju nauda arba kaip jie isvis toliau pardavineja, nes tai yra ne siaip zmogutis o visa firma.
Atsakyti
Sveikutes,

gal gali juri nors padeti man, idejau i pardavima preke, kaip ir viskas gerai, bet ziuriu, kad Post to: United Kingdom, nors siusciau ir ne tik i UK, bet ir kitas salis, pazymejau salis i kurias nesiusciau ir tiek, kodel man rodo skelbime, kad post to: United Kingdom, vadinasi kaip suprantu as dedu info, jog siusiu tik i UK?
Beje kazkodel man duoda Domestic postage, o ne Internation, gal kur nors reikia kazka paspausti?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 10 14, 12:33)
Sveikutes,

gal gali juri nors padeti man, idejau i pardavima preke, kaip ir viskas gerai, bet ziuriu, kad Post to: United Kingdom, nors siusciau ir ne tik i UK, bet ir kitas salis, pazymejau salis i kurias nesiusciau ir tiek, kodel man rodo skelbime, kad post to: United Kingdom, vadinasi kaip suprantu as dedu info, jog siusiu tik i UK?
Beje kazkodel man duoda Domestic postage, o ne Internation, gal kur nors reikia kazka paspausti?

aciu 4u.gif

jau radau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o ka daryti, jei pamirsau passworda verysad.gif Ir per tuos papildomus klausimus kazkodel neieinu.. Tipo negeras telefonas. Jie paskambina, dar toks variantas yra?
Nevilty jau visai..
Atsakyti
Noriu įdėt daiktą pardavimui, bet man meta tokią lentelę:

As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence.

To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide.

If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on.

Viską padariau, ko prašo, bet vistiek neleidžia įdėt, meta tą pačią lentelę. Ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2012 10 17, 20:20)
Viską padariau, ko prašo, bet vistiek neleidžia įdėt, meta tą pačią lentelę. Ką daryt?

O pasidarėt PayPal sąskaitą verified?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 10 17, 20:42)
O pasidarėt PayPal sąskaitą verified?

Na taip, jau senokai perku iš e-bay, tik dar neteko pardavinėt.
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2012 10 18, 14:05)
Na taip, jau senokai perku iš e-bay, tik dar neteko pardavinėt.

Manau, kad čia ne tas pats. Pasiskaitykit čia plačiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 10 18, 16:14)
Manau, kad čia ne tas pats. Pasiskaitykit čia plačiau. 4u.gif

Tiesa pasakius, tai vistiek nesuprantu, ką aš turėčiau daryt g.gif
Atsakyti
Jau gal nuo penktadienio, kai bandau peržiūrėt pirkėjo siuntimo adresą man rašo:

System Unavailable. We're having trouble processing your request. Please try again later.

parašiau pirkėjui, kol kas neatsako ? ką daryt ? Siūst adresu koks nurodytas paypal ? Nors dažnokai būna , kad siuntimo lape nurodo kitą adresą ? g.gif

Visos funkcijos daugiau veikia Ebay, atsiliepimai, galiu įdėt ar išimt prekę, rašyt žinutes Tik va tas Print shipping label neveikia unsure.gif
Atsakyti