QUOTE(luna @ 2012 10 10, 18:29)
Laba, nerandu kaip iskelt byla pardavejui
jau praejo beveik menuo laiko, o prekes dar negavau. Tad noreciau iskelt byla, bent pinigelius susigrazinsiu
Pries keliant byla dar paziurekit pirma ar pardavejas nera nurodes siuntinio numerio, nes jei nurode ir jus negaunate tai nelabai ka laimesite.
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 10, 19:16)
o kur kada ir kaip man atskaičiuos mokesčius už parduotą prekę? į paypalą gavau visą sumą, kaip man su ebėjum skaičiuotis?
jum atsius bendra saskaita uz menesi arba tiesiog galite nusistatyti, kad kiekvienakarta pardavus preke iskarta ebejus atsiskaiciuotu savo dali, nes man ir buvo siurprizaskai menesio gale parejo beveik 300 doleriu saskaita ebejuj apsimoket
.
Tuo paciu rasau ir kas zino ka tokiu atveju daryti, jei nupirkau tris prekes viena preke isiunte viskas tvarkoje, o uz kitas dvi padare pinigu grazinima ir parase kad siuo metu neturi sandelyje. Nu kaip ir viskas tvarkoj, prekes nera pinigus grazino -saunu, ir kazkaip pora savaiciu uzsiemus buvau ir net nebeprisedau prie ebejaus, atsidarau po kiek laiko ir matau man iskeltas dvi bylas kad neapmokejau uz prekes.
Rasau pardavejui ka cia daro, buvo sumoketa patys parase kad neturi pinigus grazino o dabar po kiek laiko kai jau turi sugalvojo kad jau pirkciau , o kadangi neperku bylas ikale
, sakau taip ir po metu galit vel turet ta preke ir sugalvosit kad va dabar jau pirk. As aisku tuoj ebejuj iskeliau pati byla uz neteisetus veiksmus. i man iskeltas bylas atrasiau pasiteisindama, ebejus atrase kad perziures musu susirasinetas zinutes ir priims sprendima, as dar parasinejau tiem pardavejam, jiem man porina kad nerase atseit jog neturi prekes tiesiog jie nesiunte i LT todel grazino pinigus ir butent taip man parase, bet vel logikos nera nes patys susimove ties ta vieta kadangi buvau nurodziusi ir Vokietijos adresa i kuri kazkodel viena siuntini pristate, o kitus matai jau adresai netiko , bet galiausiai gavosi taip kad ebejus abi bylas uzdare ir man irase i neapmokamus punktus, ir dar pabreze kad praejo 17d, nors tebuvo praeje 12dienu.
Dabar iskeliau dar viena byla del neteisingo sprendimo, gal kam yra taip buve, ????? kur dar galima apskust toki sprendima????? Ir ka reiskia tas i neapmokami punktai???? nu dar tokiu ciudu neesu turejusi, neturiu net neigiamu atsiliepimu o cia kazkokie iskart neapmokami punktai kaip nemoki
nors patys grazino pinigus.