Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 28, 08:54)
o gal aš telefono nr blogai rašau - kaip tarkim iš uk paskambinti į LT? vietoj +370 kaip rašosi? 00370?

Man rodos turi butinai but UK telefono nr - lyg pamenu, kad kazkas kazkada su sita problema susidure buvo sioj temoj ir butent toks atsakymas buvo. Pati nepamenu prie kokio LT gyvendama registravausi, bet vedziau '00370', tik atrodo kodo nereikejo suvedinet.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 28, 17:45)
Man rodos turi butinai but UK telefono nr - lyg pamenu, kad kazkas kazkada su sita problema susidure buvo sioj temoj ir butent toks atsakymas buvo. Pati nepamenu prie kokio LT gyvendama registravausi, bet vedziau '00370', tik atrodo kodo nereikejo suvedinet.

tai vat tame ir bėda, aš galiu nors ir Mozambiko numerį įrašyt, bet ten kodas ir nueis doh.gif šiaip neturėtų būti būtinai uk, juk Lietuvą tai galima pasirinkti, kaip šalį, kurioje esi ir parduodi. niekaip nesugebu rasti kur būtų "help" tuo klausimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 28, 17:11)
tai vat tame ir bėda, aš galiu nors ir Mozambiko numerį įrašyt, bet ten kodas ir nueis doh.gif šiaip neturėtų būti būtinai uk, juk Lietuvą tai galima pasirinkti, kaip šalį, kurioje esi ir parduodi. niekaip nesugebu rasti kur būtų "help" tuo klausimu doh.gif

Aš tikrai rašiau savo lietuvišką numerį, nes kitokio net neturiu. Užsiregistravus ebay.com ne co.uk
tik kartais ten kažko sudurniuoja ir neateina žinutės, tai tada įrašau vaikų tel nr
Atsakyti
Uk reikia UK telefono patvirtinimo. Bandykit deti i .com ebay, - ten berods nereikia nieko tvirtinti g.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, katik uzsiregistravau ebay ir norejau paziuret ar aukciono laimejimo atveju tikrai viskas sklandziai iseitu atsiskaityt visa kortele(paypal esu uzsiregistravusi)tieisog suvest Visa duomenis ir viskas..ir paspausdziau Buy it now, ir dabar stovi batai prie remaind`erio kad pirkt juos, Purchase skyrely.Tai ka dabar daryt?
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 10 02, 12:55)
Sveiki, norejau paklausti, katik uzsiregistravau ebay ir norejau paziuret ar aukciono laimejimo atveju tikrai viskas sklandziai iseitu atsiskaityt visa kortele(paypal esu uzsiregistravusi)tieisog suvest Visa duomenis ir viskas..ir paspausdziau Buy it now, ir dabar stovi batai prie remaind`erio kad pirkt juos, Purchase skyrely.Tai ka dabar daryt?

Susimoket uz pirkini. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 10 02, 13:29)
Susimoket uz pirkini.  mirksiukas.gif  4u.gif

ir dar dydis net netinkamas.o jei nesusimokesiu?is kart negiamas feedbackas? gal kaip nors iseina pardavejui rasyt,kad susitarti?
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 10 02, 21:10)
ir dar dydis net netinkamas.o jei nesusimokesiu?is kart negiamas feedbackas? gal kaip nors iseina pardavejui rasyt,kad susitarti?

Net ebay taisyklėse yra parašyta,kad jeigu laimt,privalot susimokėti.Tai kam statėt dydis juk buvo nurodytas?Dabar tik belieka geranoriško pardavėjo sutikimo,kad atšauktų pirkimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 10 02, 18:14)
Net ebay taisyklėse yra parašyta,kad jeigu laimt,privalot susimokėti.Tai kam statėt dydis juk buvo nurodytas?Dabar tik belieka geranoriško pardavėjo sutikimo,kad atšauktų pirkimą. 4u.gif

ten buvo ne aukcionas,o Buy it Now.. paspaudziau netycia ir iskart prie Purchase stovi g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 09 28, 18:15)
Aš tikrai rašiau savo lietuvišką numerį, nes kitokio net neturiu. Užsiregistravus ebay.com ne co.uk
tik kartais ten kažko sudurniuoja ir neateina žinutės, tai tada įrašau vaikų tel nr

QUOTE(Limcamca @ 2012 10 02, 09:40)
Uk reikia UK telefono patvirtinimo. Bandykit deti i .com ebay, - ten berods nereikia nieko tvirtinti  g.gif

tai vat būtent, žiopliems taip būna biggrin.gif parašė vyras draugui anglui, patvirtinom viską su tel. nr smile.gif ebay.com turbūt nereikia jokių patvirtinimų, grynai žiopliškai čia pavarėm, kol MB baigėsi kantrybė, įsijungė tą ebay live help chatą ir viską išsiaiškino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 10 02, 22:18)
ten buvo ne aukcionas,o Buy it Now.. paspaudziau netycia ir iskart prie Purchase stovi  g.gif

parasykite pardavejui situacija, greiciausiai sutiks atsaukti pirkima, pilna tokiu atveju, nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 10 02, 22:18)
ten buvo ne aukcionas,o Buy it Now.. paspaudziau netycia ir iskart prie Purchase stovi  g.gif

Negali buti netycia, nes paspaudus, buna paklausimas ar tikrai norite pirkti?
Atsakyti