Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

aš šiandien pirmą kartą įdėjau daiktą parduoti. plušau ten vargau kad tik ko nepaspausčiau, ir - paskutinis žingsnis, kaip suprantu - patvirtinimas telefonu - arba turi ateiti sms arba skambutis, nu ir nieko doh.gif sėdėjau sėdėjau minkiau minkiau kompą, kame ten reikalas? blogai tel nr įvestas?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 27, 21:44)
aš šiandien pirmą kartą įdėjau daiktą parduoti. plušau ten vargau kad tik ko nepaspausčiau, ir - paskutinis žingsnis, kaip suprantu - patvirtinimas telefonu - arba turi ateiti sms arba skambutis, nu ir nieko doh.gif sėdėjau sėdėjau minkiau minkiau kompą, kame ten reikalas? blogai tel nr įvestas?

as irgi ka tik pabandziau pirma kart ideti daikta i ebay, ir irgi uzstrigau ties to patvirtinimu telefonu doh.gif doh.gif
Mergaites, help, kaip jus susitvarket su tuo pin codu????
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2012 09 27, 22:56)
as irgi ka tik pabandziau pirma kart ideti daikta i ebay, ir irgi uzstrigau ties to patvirtinimu telefonu  doh.gif  doh.gif 
Mergaites, help, kaip jus susitvarket su tuo pin codu????

nei karto neteko g.gif

Man visada paprastai preke isideda be jokiu pinkodu
Atsakyti
Pabandykit įverst kitą tel numerį, man suveikė 4u.gif
Atsakyti
o gal aš telefono nr blogai rašau - kaip tarkim iš uk paskambinti į LT? vietoj +370 kaip rašosi? 00370?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 28, 07:54)
o gal aš telefono nr blogai rašau - kaip tarkim iš uk paskambinti į LT? vietoj +370 kaip rašosi? 00370?

Jei blogai įrašysit tel numerį, tai jums išmes klaidą, kad blogas numeris . O jei jau atveria kitą langą, kur reikia įrašyt kodą ir jus jo negaunat sms žinute, tai bandykit įvest kita turimą tel numerį
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 09 28, 09:43)
Jei blogai įrašysit tel numerį, tai jums išmes klaidą, kad blogas numeris . O jei jau atveria kitą langą, kur reikia įrašyt kodą ir jus jo negaunat sms žinute, tai bandykit įvest kita turimą tel numerį

dabar meta klaidą: We were not able to verify the phone number you provided. Please try again.

nė iš vietos doh.gif
Atsakyti
man lygiai taip pat buvo, niekaip aš su tuo punktu, kur tel nr nesusitvarkiau doh.gif
Atsakyti
Gal reikalauja, kad butinai UK telefonas butu??? doh.gif
Atsakyti
jei gerai pamenu vedžiau tel nr be +370 , o 86........
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 09 28, 13:57)
jei gerai pamenu vedžiau tel nr be +370 , o 86........

aciu, reiks pabandyti toki varianta 4u.gif
Atsakyti
man netiko. nei 8678 nei 678 nu žodžiu, nelemta biggrin.gif
Atsakyti