Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(spiglys @ 2012 09 24, 10:42)
Ar galima panaikinti savo teigiamą atsiliepimą ?

Berods 'revise feedback' funkcija yra, bet nezinau kokiais atvejais tikslaii naudojama ir ar neturi prasyt pardavejas, kad ta darytumet. Jei ka, dar yra 'follow up' funkcija papildyt savo atsiliepima. Bandykit per ebay help paieskot, ten ismes ir kaip naudot ir kur yra.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 24, 15:11)

Pardavėjas aš. Išsiunčiau prekę, usa muitinė sustabdė, pirkėjas iškėlė man bylą. Dabar byla nutraukta jau, bet pinigai man nesugrąžinti, nes ponia mokėjo iš kreditinės. Matyt jai ją reikia papildyt, kad man pervestų g.gif Bet jei taip, tai čia gali trukti amžinybę doh.gif Esu palikus jai teigiamą atsiliepimą.

įkeliu koks dabar statusas:
Held:Money is being temporarily held. The sender may be disputing this payment, or the payment may be under review by PayPal

gal galit tiksliau išverst, nes su anglų kalba nelabai draugauju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 24 rugsėjo 2012 - 15:30
QUOTE(spiglys @ 2012 09 24, 16:24)
Held:Money is being temporarily held. The sender may be disputing this payment, or the payment may be under review by PayPal

gal galit tiksliau  išverst, nes su anglų kalba nelabai draugauju ax.gif

Nelabai gražiai lietuviškai, bet esmė bus aiški:
Pinigai laikinai užlaikyti. Siuntėjas arba pradėjęs disputą dėl šio mokėjimo, arba mokėjimą peržiūri PayPal.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 09 24, 18:59)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausima, visuomet parduodavau koki daikteli ebay.com, na man taip patogiau, nors vyrui patogiau del kalbos ebay.de ir si karta pardavinejau smulku daikteli viska suvedu ir jau pabaigoje ima man ir permeta vokieciu kalbon, tipo duoda pavyzdi kaip vest daikto pavadinima ir pan., viska daro vokieciu kalba kaip suprantu, niekaip neikeru kodel, man anksciau puikiai patalpindavo tik angliskai viska suvedus, gal patarsite kur cia "suo pakastas" Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
na bet tik man visokie fyntai tam ebay..
zodziu, turiu limita 650swaru. kaip ir minejau, sudejau 10prekiu parduot. pora pardawiau. parduodu buy it now su best offer:) zodziu situacija tokia, uz preke, kuria pardawinejau uz 100swaru, pirkejas pasiule 800.. tai taip man ir rodo-preke sold 800.. pirkejas atsipraso, praso kad nutraukciau sandori, nes jis padare klaida.. parase 0 daugiau..
viskas ok.
sanderi nutraukiau, ebay parase, kad grazins mokescius ir tt.
bet..
nebegaliu parduoti nei vienos prekes!!!! nes virsijau limita-kuris yra 650....
raso kad tik kita men galesiu pardawinet? o kitas men bus kalendorinis? tai tik spali galesiu vel sudet prekes pardawimui?

kosmaras doh.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 09 25, 21:17)
Merginos turiu klausima, visuomet parduodavau koki daikteli ebay.com, na man taip patogiau, nors vyrui patogiau del kalbos ebay.de ir si karta pardavinejau smulku daikteli viska suvedu ir jau pabaigoje ima man ir permeta vokieciu kalbon, tipo duoda pavyzdi kaip vest daikto pavadinima ir pan., viska daro vokieciu kalba kaip suprantu, niekaip neikeru kodel, man anksciau puikiai patalpindavo tik angliskai viska suvedus, gal patarsite kur cia "suo pakastas" Aciu labai 4u.gif

gal jus prisiligonoti y ebay.de ??
Atsakyti
rraassyte as anksciau eidavau i ebay.co uk, o mano vyras i ebay.de, eidavau su tuo pacu slaptazodziu ir man leizdavo partduoti perziuredavau "rew listing" spausdavau continue ir man patalpindavo ir nereikedavo i joki ebay.de persiloginti o dabar kai viska atlieku ismeta stai ka:
Herzlich willkommen auf eBay - Einloggen
Niekaip nesuprantu kodel man taip ismeta spec. dabar ziurejau esu atsiloginis nuo ebay.de ir bandau ta pati kartoti su ebay.co u r vel tas pats doh.gif antra diena vargstu ir neuprantu kodel manes viska suvedus praso persiloginti i vokiska ir vesti viska is naujo parduodamos prekes tik vokieciu kalba o as os nesuprantu Ka galeciau pakeisti ar pakooreguoti, labai Aciu 4u.gif
As pamenu kai mums buvo uzdetas limitas tai rase MB i ebay centra ir kazkiek susirasinejo ir tiesa prse kad pirkejas irgi parasytu, tai gal Jus bandykite kazkaip situo budu susimazinti lakio limita;
badziau so vertejo paglba ta pati ebay.de atkartoti man neleidzia o ismeta stai ka:
Bitte geben Sie einen gültigen Wert ein.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 26 rugsėjo 2012 - 15:43
QUOTE(spiglys @ 2012 09 24, 16:24)
Pardavėjas aš. Išsiunčiau prekę, usa muitinė sustabdė, pirkėjas iškėlė man bylą. Dabar byla nutraukta jau, bet pinigai man nesugrąžinti, nes ponia mokėjo iš kreditinės. Matyt jai ją reikia papildyt, kad man pervestų g.gif Bet jei taip, tai čia gali trukti amžinybę doh.gif Esu palikus jai teigiamą atsiliepimą.
įkeliu koks dabar statusas:

gal galit tiksliau  išverst, nes su anglų kalba nelabai draugauju ax.gif

O is ko sprendziat, kad kreditine mokejo? Jei per paypal gavot, tai paypal'u mokejo, o JAV paypal'u galima atsiskaityt is kreditines korteles (na kaip ir LT) arba tiesiai is banko saskaitos. Esmes nekeicia kuriuo budu atsiskaite - vistiek pinigai nurasomi nuo jos iskart kai perka - nezinau kodel rasot, kad pirkejai reikia papildyt kortele, gi kreditines nereikia pildyt (cia paprastai visi turi normalias i minusa einancias korteles ir jom perkasi, na dar debetines MasterCard ir Visa eina kaip kreditines internetu perkant).

O pinigai tai tik uzsaldyti kolkas turetu but - na kol sprendziat savo ginca. Ar seniai nutraukta byla? Pirkeja uzdare byla ar jus pati, ar paypal/ebay nusrpende kazkurios naudai? Kadangi laukiat pinigeliu, tai suprantu, kad jusu naudai issisprnede, taip?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 26, 17:32)
O is ko sprendziat, kad kreditine mokejo?

Man rašė, kad byla iškėlė per kreditinę kortelę. Gal ne taip supratau g.gif
Gavau laišką iš paypal, kad byla baigta, na bet pinigų tai nėr unsure.gif
Paskutiniai įrašai prie bylos yra tokie:
Sep 20, 2012 PayPal No funds transferred from seller's account
Sep 20, 2012 PayPal Chargeback disputed

O prie pavedimo statusas : Held

O čia iš paypal gavau tokį laišką rugsėjo 20 d:

As you know, we were recently notified that one of your buyers filed a
chargeback with their card issuer. One of the unique benefits of using
PayPal is that we help you fight unwarranted chargebacks and attempt to
recover your funds.

Usually the funds associated with a chargeback are temporarily held until
the card issuer makes its decision.

Because you followed the guidelines of the seller protection policy,
though, PayPal will cover the amount of the chargeback.

This case is now closed. There are no additional steps for you to take.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 26 rugsėjo 2012 - 19:31
QUOTE(spiglys @ 2012 09 26, 20:27)
O čia iš paypal gavau tokį laišką rugsėjo 20 d:

Kaip supratau, reikia laukti, kol PP padengs tą sumą. Žodžiu - LAUKTI. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 09 26, 16:41)
rraassyte as anksciau eidavau i ebay.co uk, o mano vyras i ebay.de, eidavau su tuo pacu slaptazodziu ir man leizdavo partduoti perziuredavau "rew listing" spausdavau continue ir man patalpindavo ir nereikedavo i joki ebay.de persiloginti o dabar kai viska atlieku ismeta stai ka:
Herzlich willkommen auf eBay - Einloggen
Niekaip nesuprantu kodel man taip ismeta spec. dabar ziurejau esu atsiloginis nuo ebay.de ir bandau ta pati kartoti su ebay.co u r vel tas pats doh.gif antra diena vargstu ir neuprantu kodel manes viska suvedus praso persiloginti i vokiska ir vesti viska is naujo parduodamos prekes tik vokieciu kalba o as os nesuprantu Ka galeciau pakeisti ar pakooreguoti, labai Aciu 4u.gif
As pamenu kai mums buvo uzdetas limitas tai rase MB i ebay centra ir kazkiek susirasinejo ir tiesa prse kad pirkejas irgi parasytu, tai gal Jus bandykite kazkaip situo budu susimazinti lakio limita;
badziau so vertejo paglba ta pati ebay.de atkartoti man neleidzia o ismeta stai ka:
Bitte geben Sie einen gültigen Wert ein.

nesuprntu vokiskai.. bet pvz. jeigu naudojates mozila, atsidarykit internet explorer ir atvirksciai. vienu vardu prisijunginekit is vienos narsykles, kitu is kitos. nes automatiskai kazkaip ebay, o gal net ne ebay, o tiesiog narsykle ismeta... pas mane tas pats. turiu du nikus ebay, nauju pradejau naudotis visaj nesenai, tad irgi pastebejau, kad kai bandau idet parduot y ale vyro ebay-man po keliu paspaudimu ismeta mano nika! tiesiog automatiskai pakeicia varda smile.gif))) nezinau ar supratote, ir nezinau ar ten problema.. as irgi ilgai kovojau, bet dabar, jeigu noriu ideti daikta parduoti is vyro niko, visada atsidarau kita narsykle.. o pzv paziureti kaip sekasi pardawineti ir atrasineti y zinutes galiu is tos pacios narsykles..

o gal man kas nors paaiskins, kaip ten su tais menesiniais limitais? jeigu siandien virsijau sawo pardawimo limitus, kada man vel bus galimybe relist,inti neparduotus item?

aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rraassyte: 26 rugsėjo 2012 - 21:02