Sveikos merginos, reikia pagalbos su ebay, as skaitau, kad skelbiant prekes per menesi nemokamai galima ideti 50prekiu, taciau kai dedu pacia pirma man jau iskart skaiciuoja 0.4 dolerio mokesti uz ji... Ka as ne taip darau? gal kuri esate susidurusios?
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 09 16, 14:19)
Sveikos merginos, reikia pagalbos su ebay, as skaitau, kad skelbiant prekes per menesi nemokamai galima ideti 50prekiu, taciau kai dedu pacia pirma man jau iskart skaiciuoja 0.4 dolerio mokesti uz ji... Ka as ne taip darau? gal kuri esate susidurusios?
Nežinau kodėl jums skaičiuoja 0,4$. Jei dedu prekę ir nustatau Buy it now, skaičiuoja man 0,5$. Jei dedu kaip aukcioną , t.y tik su pradine kaina -tada nemokamai
Arba gal dedat daugiau nei 1 foto ? Papildomos nuotraukos kainuoja
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 09 16, 15:19)
man rodos nemokamai duoda tik kai pradinė kaina iki 0,99
Laba visom,
Gal zinot kaip atsaukt aukciona?
Laimejo pas mane aukciona, bet kelnes vaikas istepliojo, tad nebesiunciau.
Parasiau pirkejui, kad pinigu man nepervedynetu, nes kelnes sugadintos. Atrase, ok, bet atsaukit operacija.
Tai va ir nezinau kaip ja atsaukt, nerandu
Parasiau pirkejui, kad pinigu man nepervedynetu, nes kelnes sugadintos. Atrase, ok, bet atsaukit operacija.
QUOTE(z.lineta @ 2012 09 18, 15:27)
Laba visom,
Prie laimetos prekes desineje issokanciam meniu turetu but tas variantas. Jei ne, bandykit per ebay help susirast - tikrai nesudetingai rasit.
Hmmm as nedejau kaip aukciono, reiks isbandyti, ir taip dejau daugiau nei viena foto siandien isbandysiu Jusu pasiulyma ziuresim kas iseis
Sveki, gal kas esat susidure su tokia ssituacija, pardaviau daikta ir ta pacia diena atsirado smelio laikrodukas, galvoju gal savaitgalis tai ir neikrenta bet atejo pirmad. antrad. siandien. jau treciad, o vis dar tas smelio laikrodis, atsidarau paypala o ten nieko , kai anksciau budavo smelio laikrodukas tai tiesiog paypale reikedavo priimti apmokejima arba grazinti. bet dabar jokio pranesimo is paypalo ir jokiu veiksmu nerodo paciame paypale, kadangi praejo savaite su virs daiktas nepigus, ir automatiskia ebejus nusirase procenta o suma nemaza gaunasi tai iskeliau byla, ir man parase zmogus, kad jsi apmokejes yra , kad as turiu reikalauti is paypalo, na bet juk jei butu ikrite pinigai as taip suprantu man nebutu leide kelt bylos del neapmokejimo. o jei ten rasyt paypale tai kam ir kur ten rasyt? gal kam yra buve tokia beda, nes ir pries zmogu jau nepatogu, jei zmogus apmokejo o man kazkas stabdo kazkur ir dar va mato byla. nors kazka apie cekius pradejo jis rasyt, galvoju prie ko cia tie cekiai . Zodziu tai ka dabar daryt????ar neturetu savaime ikrist tie pinigai ar gali krist tiek ilgai?
QUOTE(kartuske @ 2012 09 19, 18:33)
cekius pradejo jis rasyt, galvoju prie ko cia tie cekiai . Zodziu tai ka dabar daryt????ar neturetu savaime ikrist tie pinigai ar gali krist tiek ilgai?
O paspaudus ant laikroduko neraso " payment is processed by paypal ", tikrina ar moketojo saskaita gera, gal jis naujai atsidares, gal internetiniais cekiais mokejo, kartais iki 2 sav trunka toks dalykas
Ar galima peržiūrėti pardavimus senesnius nei 60 d ? Šiandien sugryžo siuntinys išsiustas 07-19d. Pirkėjas jo nepasigedo, laiškų man nesiuntė Pardavimuose jo jau neberandu, parašyt žinutės negaliu. Paypale radau jo el paštą, bet kai parašiau , laiškas iškart gryžo (Mail Delivery System )
Galėčiau grąžint jam pinigus, bet gal jam reikia tos prekes, na ir man būt geriau
Galėčiau grąžint jam pinigus, bet gal jam reikia tos prekes, na ir man būt geriau
Ar labai nemandagu, jei pirkejams, jau trecia diena neapmokentiems uz preke as parasysiu ir maloniai pasiteirausiu, ar viskas tvarkoje, ar gavo saskaita? Na, kaip priminima per aplinkui, kad reikia sumoket. Nervina mane tokie delsimai, nes norisi siust, issiust ir viskas, o dabar tarp zemes ir dangaus kybau, laukiu...
QUOTE(zaRAza @ 2012 09 21, 13:21)
Ar labai nemandagu, jei pirkejams, jau trecia diena neapmokentiems uz preke as parasysiu ir maloniai pasiteirausiu, ar viskas tvarkoje, ar gavo saskaita? Na, kaip priminima per aplinkui, kad reikia sumoket. Nervina mane tokie delsimai, nes norisi siust, issiust ir viskas, o dabar tarp zemes ir dangaus kybau, laukiu...
Tai aisku gali mandagiai parasyt ir primint, kad lauki apmokejimo. Siaip nerasyta taisykle, kad per savaite reikia apmoket, jei pardavejas kitaip nenurodes. Bet 3 dienos (ypac kai ne koks savaitgalis ar sventes) manau tikrai uztektinai...
Ar galima panaikinti savo teigiamą atsiliepimą ?