Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(spiglys @ 2012 09 04, 18:55)
Aš paypal-ui pateikiau visus dokumentus, kad išsiunčiau g.gif

tarptautinės siuntos paieška 15 lt verysad.gif

Bet jie ziuri pagal tracking nr paprastai ir ziuri pristatyta ar ne - jei nemato pristatymo ,tai nesvarbu yra tas nr ar ne, bet pinigelius grazina pirkejui.

Va butent, kazkokia nesamone su tuo mokejimu - tarkim siunti kazka, dingsta paste, pastas kaltas del to, bet kad surastu dar apsimoket turi doh.gif
Atsakyti
sweiki,
bandau pardawineti ebay. kadangi esu lyg ir naujas pardawejas, nors registruota ebay jau metus, bet tik pora kartu pirkau.
idejau daiktus pardawimui. yra apribojimai- nusatyta suma.
tam kad apribojimai butu nuimti, reikia Request higher selling allowances,
taciau to padaryti negaliu. kai paspaudziu sia nuoroda, atidaro paypal langa-jame suvedu sawo duomenis, o tada ismeta lentele :

The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Kingdom and United States.

ka reiketu daryt? turiu swedbanko sidabrine visa. ji nepatikima? ar kur cia problema slypi?

na ir kitas klausimas, o jeigu daiktus parduosiu visus, ir statymu suma virsys mano ta nustatyta suma, as negalesiu parduoti? nes bendra idetu daiktu kainu suma yra arti tos ribos. tad jeigu kazkas pakels bent vieno daikto kaina, anuliuos ebay to daikto pardawima?
aciu!

esu uzsiregistravus ebay.co.uk , viena pirkeja is latvijos noretu statyt, jeigu irasau, kad siunciu europos sajungoje, gaunu pranesima, kad privalau sutikti su siomis salygomis, : https://scgi.ebay.co...s...aid=1&fid=1

unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rraassyte: 08 rugsėjo 2012 - 13:46
QUOTE(adžani @ 2012 08 16, 18:35)
Gal žinote kaip prijungti kitą sąskaitą  prie paypalo?  smile.gif

nesupratau klausimo g.gif jus norite prijungti kita ebay saskaita, ty kita ebay usser id prie tos pacios paypal saskaitos (accounto)?

prisiloginate prie PayPal account.
spaudziat Profile
spaudziat selling tools ten kur My Profile.
tada Update atsidariusiame lange su eBay ID eilute.
spaudziat Add.
ivedate kita id ebay ir
vel Add.
Atsakyti
Sveikos, noriu parduot ebay, bet su anglų kalba prastokai...kažin nėra niekur išsamiau aprašyta, nuo ko pradėti, ką geriausia pasirinkti-kad būtų lengviau tokiems kaip aš orientuotis doh.gif ---ta prasme susistemintos info?...
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 09 08, 19:57)
Sveikos, noriu parduot ebay, bet su anglų kalba prastokai...kažin nėra niekur išsamiau aprašyta, nuo ko pradėti, ką geriausia pasirinkti-kad būtų lengviau tokiems kaip aš orientuotis doh.gif ---ta prasme susistemintos info?...

Na bent jau kai as pradejau, tai tikrai nieko neradau todel nusprendziau yra tik vienas budas daug daug skaityti ir gilintis paciai, nes kiek buvo bepadedanciu tai visi skirtingai kalbejo, kol galiausiai prisidariau bedos ant savo sprando, todel sedau pati , o internetas visagalis bet kokia kalba gali suprasti jo pagalba, ir siandien sekmingai parduotuve ten jau turim atsidare, nors visi sake turi ilgus kelius pereiti ,kad leistu arba isbuti ne maziau 90 dienu nuo pirmos parduotos prekes,kad padidintu parduodamu skelbimu limita , bet kai maziau klausai kitu ir pats domiesi ir ziuri kas kaip , maziau ir bedu turi,.tad siulyciau kantriai bet kogero paciai bandyt susigaudyt kas ir kaip, paskui kai perprasit neatrodys ten nieko sudetingo , o ta kalba, turint interneta maza maza beda , savarbiausiai perprasti viska teisingai mirksiukas.gif
Beje galöit pasiskaityti cia, sis vyrukas labai aiskiai paaiskina pradedantiesiem, zinoma daug ko vistiek reikes ziureti paciam, bet kaip pradziai tai labai sauni pagalba
http://www.sidlauska...ay-sistemoje-2/
Atsakyti
Sveiki, uzsisakinejau laikrodzius is ebay. Pardavejo patikimumas 98.7%. Laikrodziai issiusti rugpjucio 9d. Du laikrodziai keliauja i mano namus (abieju verte 22lt), kiti du laikrodziai i drauges namus (verte taip pat 22lt). Keliauja is Hong kongo. Parasiau pardavejui uzklausa, atsakymo negavau. Abi prekiu dar negavome. Ar nebus po to per velu kelti paypal byla? Nes jau menesis kaip ir praejo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2012 09 10, 08:47)
Nes jau menesis kaip ir praejo... 4u.gif

Byla kelt reikia per 45 dienas
Atsakyti
O kokia nauda iš to , kad susikuri Ebay parduotuvę? Papildomai limitų neprisideda. Tada kas ?
Atsakyti
Reikia skubios pagalbos, gal kas gali pasakyt kaip galima istrint is ebay parduodama preke?
Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 09 13, 14:25)
Reikia skubios pagalbos, gal kas gali pasakyt kaip galima istrint is ebay parduodama preke?
Is anksto dekoju

prie prekės ieškokit more actions-end item
Atsakyti
QUOTE(kartuske @ 2012 09 09, 20:59)
Na bent jau kai as pradejau, tai tikrai nieko neradau todel nusprendziau yra tik vienas budas daug daug skaityti ir gilintis paciai,

Ačiū, kartuske už atsakymą 4u.gif bandysiu žinoma pati, tik prisiruošt reikia ax.gif

galvoju gal naujokėm praverstų tokia info, padaryčiau aš, bet galiu nugrybaut dabar dar kai nesigaudau.....o vėliau turbūt užmiršiu ir jau nebesvarbu bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 09 15, 04:01)
Ačiū, kartuske už atsakymą 4u.gif  bandysiu žinoma pati, tik prisiruošt reikia ax.gif

Butent PRISIRUOSTI 4u.gif , mano drauge ne bu nei me angliskai, o jau 3 metus sekmingai prekiauja ebejuj, pradzioj as patariau, o paskui panele pasileido google zodyna, isstudijavo visas taisykles ir gaudosi geriau nei as, svarbu noras ir uzsidegimas. Taip, sedi vargsta su zodynu, bet per ta laika net angliskai pramoko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti