Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(Stichija @ 2012 08 28, 16:59)
Nei issiregistruokit nei ka, jei jam grazinot pinigus, ateiciai ji blokuokit kaip pirkeja ir viskas, pinigai grazinti ir viskas, rusai sako "posle draki kulakami nie masut ", na, tipo mo mustyniu kumsciais nemojuojama smile.gif  4u.gif  Jus atlikot visas ebejaus taisykles ir jokiu kitu sitam pardavimui nera, tegul nesvaigsta  4u.gif

O tai kad as jam nepardaviau t.y neisiunciau prekes cia ne didele problema ?( doh.gif kokia as kvaila sitam ebay).
Papildyta:
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 08 28, 17:29)
O tai kad as jam nepardaviau t.y neisiunciau prekes cia ne didele problema ?(  doh.gif  kokia as kvaila sitam ebay).

Ir tiesa, kaip ten ji galima blokuot, net neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
[/quote]
Pinigus grazinot? reiskias JOKIU pretenziju pagal ebejaus standarus jis negali niekaip kelti, tegul ir paciu ponu Dievu grasina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 28 rugpjūčio 2012 - 18:33
[quote=Stichija,2012 08 28, 17:33]
[/quote]
Pinigus grazinot? reiskias JOKIU pretenziju pagal ebejaus standarus jis negali niekaip kelti, tegul ir paciu ponu Dievu grasina 4u.gif
[/quote]
Aiku aciu Jums labai labai uz pagalba, turiu ceki jei ka dar isiusiu kaip irodyma kad pinigai grazinti... smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu padeti parduoti preke ebay? But gerai is Kauno 4u.gif Susitartume del salygu
Atsakyti
Mergaites prasau paaiskinkit kaip galima per ebay bluokot pirkeja?
Atsakyti
Gal kam yra buvęs toks atvejis , kai siūstas iš LT siuntinukas užstringa USA muitinėj ? Mano siuntinys ten jau sėdi nuo rugpjūčio 13 d doh.gif Pirkėja stresuoja nors išsiunčiau ne tik registracijos nr, bet ir kopiją dokumento kur matosi jos duomenys. Negana to ji man iškėlė bylą paypal-e. Jokių kontaktų muitinės neįmanoma rast internete (ISC NEW YORK NY(USPS) ) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 03 rugsėjo 2012 - 20:04
QUOTE(spiglys @ 2012 09 03, 21:04)
Gal kam yra buvęs toks atvejis , kai siūstas iš LT siuntinukas užstringa USA muitinėj ? Mano siuntinys ten jau sėdi nuo rugpjūčio 13 d doh.gif Pirkėja stresuoja nors išsiunčiau ne tik registracijos nr, bet ir kopiją dokumento kur matosi jos duomenys. Negana to ji man iškėlė bylą paypal-e. Jokių kontaktų muitinės neįmanoma  rast internete (ISC NEW YORK NY(USPS) ) unsure.gif

Na na, kontaktus visada eina rast, gi cia ne kokia paslaptis - tik reikia konkreciau gal ieskot. Bandykit rasyt i USPS (cia JAV pastas), gal atrasys i emaila ka daryt. O muitine kaip suprantu cia http://www.cbp.gov/.

Nors siaip turbut pagal viska reiketu is LT ieskot, t.y. paste uzklaust ir jie jau judintu JAV - galit pabandyt LT paste pakalsut, gal pades kazka tuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 rugsėjo 2012 - 21:40
QUOTE(nerka105 @ 2012 08 15, 23:13)
O jūs kada esate pirke iš Vokiečių?jie pavyzdys kaip galima daiktus išsaugoti,aišku ir ten jų visokių yra,kur matete kad lietuvis būtu parašes skelbime kad prekė iš nerūkančių namų ir jame negyveno naminiai gyvūnai?O vokietis tai dažnai pažymi,tad jei pardavinėjat šlamšta tai nereikia kaltinti vokiečių kad jie labai reiklus

Pažymėt tai pažymi, bet kartą savaitę vėdinau balkone popierius dekupazui, kol tuos dumus isvedinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 03, 21:38)
Na na, kontaktus visada eina rast, gi cia ne kokia paslaptis - tik reikia konkreciau gal ieskot. Bandykit rasyt i USPS (cia JAV pastas), gal atrasys i emaila ka daryt. O muitine kaip suprantu cia http://www.cbp.gov/.

Nors siaip turbut pagal viska reiketu is LT ieskot, t.y. paste uzklaust ir jie jau judintu JAV - galit pabandyt LT paste pakalsut, gal pades kazka tuo klausimu.

Mūsų paštas nieko padėt negali verysad.gif O man pačiai skambintis į ameriką be ryšio smile.gif O muitinės el pašto nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 09 04, 17:41)
Mūsų paštas nieko padėt negali  verysad.gif O man pačiai skambintis į ameriką be ryšio smile.gif O muitinės el pašto nerandu blush2.gif

Nesamone su LT pastu - tikrai turetu galet. T.y. jus duodat uzklausa, kad siuntinys nepristatytas (tiksliau kaip paieska), o tada LT pastas jau iesko kur jis dinges/uzstriges ir tt. Tik kad rodos dabar LT ta paslauga mokama (ir neaisku ka atrasytu, t.y. pasakytu gal kad muitinej ir tiek) doh.gif Bent man tik karta siunciant is JAV i LT siuntinukas nenukeliavo per reikiama dienu skaiciu (buvo greitasis), tai paste uzklausa daviau ir po 1-2 dienu jau buvo pristatytas gavejui.

Na galit neskambint, o emaila usps parasyt - duokit tracking nr, parasykit situacija ir paklauskit ka daryt. Dar muitines puslapyje per 'contacts' galima susirast info, tik nezinau ar emailas koks yra, ar tik skambintis eina.

O pirkeja nenori uzklaust paste? Gal kas aiskiau cia vietoj butu. Nes siaip jei kokios problemos, tai mutiine sulaiko, atsiuncia laiska siuntos gavejui ir tt. O jei pirkeja nieko negirdejo, tai gal laiskas pasimete (nors cia negirdeta man, kad kas tokio ivyktu) ar pats siuntinukas pasimete. Ir galvoju, kad gali but taip, jog po kokiu 30 dienu muitine siuncia atgal, t.y. jums, ta siunta kaip neatsiimta.

Tai be kontaktavimo nemanau, kad daugiau kas pavyks - pirkeja iskels byla, laimes ja, nes jus neirodysit, kad siunta pristatyta, o tada beliks laukt kad sugriztu siuntinukas (na ir siuntimui bus praprasti pinigeliai).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 04, 17:11)
Nesamone su LT pastu - tikrai turetu galet.

Skambinau į paštą, sakė galima užklausą duot, bet atsakymas bus toks koks ir matau -siuntinys JAV muitinėj. Tai kaip ir nėr prasmės.
Mano 3 siuntiniai tą pačia dieną sustoję jav muitinėj. 2 pirkėjos atsakė, kad skambinos į paštą , nieko naujo. Parašiau, kad kreiptusi į muitinę.
Pati užklausą nusiunčiau į muitinę, tik neaišku ar ten pataikiau hihihi.gif Lauksim atsakymo

Aš paypal-ui pateikiau visus dokumentus, kad išsiunčiau g.gif

tarptautinės siuntos paieška 15 lt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 04 rugsėjo 2012 - 18:02
Pardaviau daigta per aukciona, dabar matau smelio laikroduka. Cia kaip suprantu dar neatkeliavo man pinigai i paypala ar kaip? Paypale kur "Payment status" raso "unclaimed".
Aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti