Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(shopingas @ 2012 08 14, 15:36)
Nu jo... su banko pavedimais sunkiau....

Na jei neparasys, tai arba siust (bet to jus nenorit daryt), arba laukt  kas bus - o but gali, kad iskels jums byla,nes negavo prekes, tai tuomet ebay duos varianta, kad grazint pinigelius arba pateikt tracking nr. Tai tada ir grazinsit. Arba dar gali but, kad tiesiog rasys kur ir kas, sakysit nezinau, aiskinsiuosiu su pastu, grazinu pinigus jums ir grazinsit.

Nu va gavau atsakyma siusk koks yra, jam vienodai sviecia kad parasiau kad sugadintas.. Jau geriau kokiai lietuvaitei uz tokia kaina parduociau negu kazkokiam smirdanciam vokieciui.. Neisivaizduojat koks man brangus tas vezimas. blush2.gif Mergaites o ka Jus darytumet mano vietoj? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 08 14, 22:19)
Nu va gavau atsakyma siusk koks yra, jam vienodai sviecia kad parasiau kad sugadintas.. Jau geriau kokiai lietuvaitei uz tokia kaina parduociau negu kazkokiam smirdanciam vokieciui.. Neisivaizduojat koks man brangus tas vezimas. blush2.gif Mergaites o ka Jus darytumet mano vietoj?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nu parasykit, kad gerai, issiuntet, o nesiuskit, po kokiu 5 ar 10 dienu jis prades jo ieskot, reikalaut kur jo vezimelis ir t.t. , jus jam rasysit, kad nueisit i pasta , paskui rasysit kad paste patvirtino, kad issiusta, bet tada pasigailesit kad siuntet ekonominiu pastu, tada parasysit ajajajai vezimelis dingo, tada jis jums iskels byla, jus grazinsit pinigus, jis gali ikalti neigiama atsiliepima ir viskas. Vezimas pas jus, senuoju vardu issiregistruojat, pasijungiat nauju ir vel dedat ta savo vezima, tik tada butinai reikia ta dieda itraukti i nepageidaujamu pirkeju sarasa, kad jis is piktumo negaletu statyti ant jusu prekiu 4u.gif Siaip tai keista, kad nerodo banke jo saskaitos? g.gif As tai bandyciau iskinsti ir iskart daryt refund. O su vokieciais visada bedos yra - jei jau kas is manesd nuperka is Vokietijos - viosada lauk nemalonumu doh.gif As net Vokietija itraukiai i sarasa, kad negaletu statyti, nes nervu jau pritampe, labai reiklus ir pretenzingi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 08 15, 10:31)
senuoju vardu issiregistruojat, pasijungiat nauju ir vel dedat ta savo vezima,

Tai nereikia ne issiregistruot (nebent del neigiamo feedbacko) - dedi vezima vel po kurio laiko ir tiek, tik uzsiblokuoji ta pirkeja.

O dar pagalvojau, kad gal banke galetu padet grazint pinigelisu atgal i siuntejo saskaita.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 08 15, 10:31)
Vezimas pas jus, senuoju vardu issiregistruojat, pasijungiat nauju ir vel dedat ta savo vezima, tik tada butinai reikia ta dieda itraukti i nepageidaujamu pirkeju sarasa, kad jis is piktumo negaletu statyti ant jusu prekiu  4u.gif Siaip tai keista, kad nerodo banke jo saskaitos?  g.gif  As tai bandyciau iskinsti ir iskart daryt refund. O su vokieciais visada bedos yra - jei jau kas is manesd nuperka is Vokietijos - viosada lauk nemalonumu  doh.gif  As net Vokietija itraukiai i sarasa, kad negaletu statyti, nes nervu jau pritampe, labai reiklus ir pretenzingi  doh.gif

jus gal nežinote kad negalima turėti eBay dvieju saskaitų?nes tik laiko klausimas kada užblokuos jas ir išvis jungiantis iš vieno kompo geriausia jungtis tik prie savo,o pvz atėjus drauge norės prisijungti prie savo ebay tai geriau neleisti,nes ta pati istorija gali būti,čia yra ebay apsauga,nuo visokiu sukčių ir va tokių pardavėjų kurie prisirenka neigiamų atsiliepimų,ir paskui galvoja praslys sukure nauja paskyra.

O jūs kada esate pirke iš Vokiečių?jie pavyzdys kaip galima daiktus išsaugoti,aišku ir ten jų visokių yra,kur matete kad lietuvis būtu parašes skelbime kad prekė iš nerūkančių namų ir jame negyveno naminiai gyvūnai?O vokietis tai dažnai pažymi,tad jei pardavinėjat šlamšta tai nereikia kaltinti vokiečių kad jie labai reiklus
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 08 15, 22:13)
jus gal nežinote kad negalima turėti eBay dvieju saskaitų?nes tik laiko klausimas kada užblokuos jas

Turiu 3 ebay sąskaitas prijungtas prie 1 papypal sąskaitos smile.gif Jungiuos iš to pačio kompo ax.gif Kursiu ir daugiau , nes man neužtenka jų duodamo limito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 08 15, 22:13)
jus gal nežinote kad negalima turėti eBay dvieju saskaitų?nes tik laiko klausimas kada užblokuos jas ir išvis jungiantis iš vieno kompo geriausia jungtis tik prie savo,o pvz atėjus drauge norės prisijungti prie savo ebay tai geriau neleisti,nes ta pati istorija gali būti,čia yra ebay apsauga,nuo visokiu sukčių ir va tokių pardavėjų kurie prisirenka neigiamų atsiliepimų,ir paskui galvoja praslys sukure nauja paskyra.

O jūs kada esate pirke iš Vokiečių?jie pavyzdys kaip galima daiktus išsaugoti,aišku ir ten jų visokių yra,kur matete kad lietuvis būtu parašes skelbime kad prekė iš nerūkančių namų ir jame negyveno naminiai gyvūnai?O vokietis tai dažnai pažymi,tad jei pardavinėjat šlamšta tai nereikia kaltinti vokiečių kad jie labai reiklus

lotuliukas.gif As prekiauju ebejuj virs 10 metu, turiu 2 saskaitas ir ta pacia paypal saskaita, tai cia kazi ko kas nezino g.gif
Is vokieciu perku labai daznai ir turiu labai daug draugu vokieciu, ir Vokietijoje i metus praleidziu po kelis menesius, taip kad zinau kas jie per zmones.... Visur visokiu yra, kaip ir nedoru lietuviu, taip ir nacistiskai nusiteikusiu vokieciu
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 08 16, 18:15)
lotuliukas.gif As prekiauju ebejuj virs 10 metu, turiu 2 saskaitas ir ta pacia paypal saskaita, tai cia kazi ko kas nezino  g.gif
Is vokieciu perku labai daznai ir turiu labai daug draugu vokieciu, ir Vokietijoje i metus praleidziu po kelis menesius, taip kad zinau kas jie per zmones.... Visur visokiu yra, kaip ir nedoru lietuviu, taip ir nacistiskai nusiteikusiu vokieciu

Gal žinote kaip prijungti kitą sąskaitą prie paypalo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 08 16, 18:15)
lotuliukas.gif As prekiauju ebejuj virs 10 metu, turiu 2 saskaitas ir ta pacia paypal saskaita, tai cia

O man zinok buvo, kad uzblokavo saskaita, tai nauja atsidariau ir ta nauja uzblokavo. Zodziu, jei trumpai, tai LT gyvenant pirkdavausi, be problemu visada ir paskui kai reikejo keltis i JAV, tai kai ka jau pries kelione pirkau, ziurejau, kad siustu JAV, dar parasydavau pardavejams, kad nors paypal ir ne JAV adresas, bet as atsikeliu i JAV, tai jau siunciuosiu ten ir tt. Nu ir nusipirkau viena ilgai ieskota preke, o pardaveja nesiuncia man jos, grazino pinigelius, tada pradejau aiskintis su ja, tai tipo ne verified mano adresas JAV doh.gif Nors tokio reikalavimo nebuvo pas ja aprasyme prekiu, bet ten pradejo isvis nesamones rasinet, issikalinet ji. Nu ir ebay dar sena sistema buvo, kad dar ji strike man ikale, kad nesumoku blink.gif doh.gif Ir neigiama paliko ir pan. Tai susikuriau nauja paypal JAV adresu, nauja ebay saskaita (vyro vardu) ir per ilgas kancias ir rasinejimusis su ebay panaikino man ta strike'a. Bet paskui kazkaip uzblokavo man ta senaja saskaita. Nu is dalies man dzin buvo, nes turejau nauja.

Bet veliau susikuriau savo vardu ir blokavo po kurio laiko, nes tipo ebay taisykles pazeidzia. Vel kuriausi nauja ir vel tas pats, tai galiausiai ir likau prie vyro sasaitos - jis pats nesinaudoja, tai jokio skirtumo....
Atsakyti
Sveikos, pirmą kartą taip nutiko, kad pirkėjas sakosi negavęs daikto. Liepos 24 išsiunčiau į UK paskutinis įrašas sekimo sistemoj Siunta gauta gavėjo šalies apkaitos vietoje. Royal Mail Great Britain 2012-07-28 15:00. Taigi siunta UK... Pirkėjas ketina kelt case, na natūralu aš ir taip daryčiau doh.gif
O kokie mano veiksmai galimi ebay po to? ir kokie veiksmai pašte? kaip suprantu siuntos paieška kainuoja 15Lt, ją galima užpildyti internete g.gif Ir tuos 15 Lt man grąžins tik tuo atveju jei siunta bus pradingus? tai kokia nauda iš tos paieškos, ar gal man kažkokia kompensacija dar priklausys? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalioji_Fėja: 21 rugpjūčio 2012 - 20:55
[quote=Žalioji_Fėja,2012 08 21, 20:23]

O kokie mano veiksmai galimi ebay po to? ir kokie veiksmai pašte? kaip suprantu siuntos paieška kainuoja 15Lt, ją galima užpildyti internete g.gif Ir tuos 15 Lt man grąžins tik tuo atveju jei siunta bus pradingus? tai kokia nauda iš tos paieškos, ar gal man kažkokia kompensacija dar priklausys? unsure.gif
[/quote

Siaip jei jums iskels byla, jus nurodykit " trucking number " ir kur ji galima patikrinti, o kuom baigsis nezinau... Siaip LT pastas dar grazina 110-120 ( mazdaug plius minus ) per menesi nuo paieskos, jeigu neva nerado atsakymo is gavejo salies, ar siaip nerado siuntos g.gif Bet as linkusi manyti, kad jei siunta registruota , su oficialiu siuntimu, tai byla laimesit jus, nes kiek kartu esu kelusi bylas, ir jei siuntejas nurodo reg nr - 100% byla ne pirkejo naudai ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites cia vel su savo problema... Tas vokietis parase kad jei iki 25 neissiusiu vezimo jis kreipsis i advokata it tada galiu laukt saskaitos is advokato... nu gal as keista bet kaip suprast jis kreipsis i advokata kad tipo jam kazkas neissiuncia vezimo uz 126 eur.. smile.gif ? Vyras cia kalbejo su vienu pazistamu sake kad jis nieko nepadarys, bandem jam skambint tartis geruoju neatsiliepia. taigi suzinojau banke jo saskaitos numeri ir jau praeita sav. grazinau jam pinigus. Dabar nezinau ka daryt gal man issiregistruot is tuo ebay ar kaip? Taip nesinori problemu....
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 08 28, 17:37)
Dabar nezinau ka daryt gal man issiregistruot is tuo ebay ar kaip? Taip nesinori problemu....

Nei issiregistruokit nei ka, jei jam grazinot pinigus, ateiciai ji blokuokit kaip pirkeja ir viskas, pinigai grazinti ir viskas, rusai sako "posle draki kulakami nie masut ", na, tipo mo mustyniu kumsciais nemojuojama smile.gif 4u.gif Jus atlikot visas ebejaus taisykles ir jokiu kitu sitam pardavimui nera, tegul nesvaigsta 4u.gif
Atsakyti