Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(Stichija @ 2012 08 12, 13:22)
O pinigus jau pervede? Jei perves - grazinkit atgal su paaiskinimu , kad preke sugadinta ir negalit jos issiusti uztat ir grazinat pinigus, o jei jau pervesti - darykit is kart paypale refund, su tuo paciu paaiskinimu, ir jokie cia advokatai neturi teisines itakos, nu gausit neigiama atsiliepima ir kas cia blogo, pasijungsit kitu vardu ir ramu  4u.gif

ne dar ne pervede. Neturiu pay pal. Jei perves tai pavedimu. Ir kaip as galesiu jums at as idekuot kad man padedat...
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 08 12, 15:01)
Ooooooohhhh kiek jis man prirašė kad tipo perves pinigus ir tutėsiu išsiųsti ta vežimėlį. O jei ne tai kreipsis i savo advokata ir teisma.. Kaip manot cia rimta ar jau gasdina.. pasakykit mergaitės gal kam taip panašiai buvo ir ir kaip issikapanoti is sitos durnos situacijos. Ir kam as tten lindau i ta ebay. O dar jegu nulis jau bus kaip dvi sav kap virs 39 temperatūra..... as pamaniau gal isvis issiregistruoti is ebay ar cia juokinga. blush2.gif

arba dar kitas variantas, pažymėkit, kad išsiuntėt, bet nesiųskit, o paskui parašykit, kad dingo pašte, kai pradės ieškot
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 08 12, 15:01)
Ooooooohhhh kiek jis man prirašė kad tipo perves pinigus ir tutėsiu išsiųsti ta vežimėlį. O jei ne tai kreipsis i savo advokata ir teisma.. Kaip manot cia rimta ar jau gasdina.. pasakykit mergaitės gal kam taip panašiai buvo ir ir kaip issikapanoti is sitos durnos situacijos. Ir kam as tten lindau i ta ebay. O dar jegu nulis jau bus kaip dvi sav kap virs 39 temperatūra..... as pamaniau gal isvis issiregistruoti is ebay ar cia juokinga. blush2.gif

Nu i teisma ir advokata kazin ar kreipsis del tokio dalyko - jam brangiau iseitu nei vezimeli nusipirkt biggrin.gif Cia tik gasdina ir bando priverst issiust vezimeli. Siaip jusu kalte, kad blogai skelbima idejot.

Blogiausia kas gali but, tai paliks neigiama atsiliepima, apskus ebay ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 08 12, 15:43)
ne dar ne pervede. Neturiu pay pal. Jei perves tai pavedimu. Ir kaip as galesiu jums at as idekuot kad man padedat...

O tai jau davet savo banko rekvizitus? Nes jei ne, tai netures kaip net pervest...

QUOTE(keistuole @ 2012 08 12, 15:59)
arba dar kitas variantas, pažymėkit, kad išsiuntėt, bet nesiųskit, o paskui parašykit, kad dingo pašte, kai pradės ieškot

Ai, kam ten tokie zaidimai ir laiko gaisatis - jei perveda pinigelius, tai grazini su paaiskinimu, o jei neperveda, tai nieko ir nedarai.
Atsakyti
sveikos.... 4u.gif
o gal man trumpai paaiskintumet ,kaip pirkti is ebay.com be tarpininkiu g.gif blush2.gif
arba is siu parduotuviu tiesiogiaai i Lt siuncia g.gif blush2.gif blush2.gif
didelis aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2012 08 13, 09:09)
sveikos.... 4u.gif
o gal man trumpai paaiskintumet ,kaip pirkti is ebay.com be tarpininkiu g.gif  blush2.gif
arba is siu parduotuviu tiesiogiaai i Lt siuncia  g.gif  blush2.gif  blush2.gif
didelis aciu 4u.gif  4u.gif

vieni siunčia kiti ne. Žiūrėkit konkrečiai, galit prašyt pardavėjo, kad siųstų, gal sutiks. Tik atkreipkit dėmesį, kad jei siuntinio vertė viršija 75 Lt gali tekti susimokėt PVM (21 proc.)
Atsakyti
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos, pirkau per ebey liepos 10 diena ir vis dar negaunu siuntinuko, ar man reikia sunerimti ir ko nors imtis g.gif nes niekada taip nebuvo,tai net nezinau, ka dabar daryti g.gif zinome pries kokia gera savaite rasiau pardavejui, bet aisku, jis paprase dar palaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 08 13, 08:43)
vieni siunčia kiti ne. Žiūrėkit konkrečiai, galit prašyt pardavėjo, kad siųstų, gal sutiks. Tik atkreipkit dėmesį, kad jei siuntinio vertė viršija 75 Lt gali tekti susimokėt PVM (21 proc.)

aciu 4u.gif
vadinas turiu tiesiogiai bendrauti su pardaveju ax.gif
supratau,kad prisides PVM,o tai kiek pats siuntimas i LT kainuoja?nuo ko priklauso? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2012 08 13, 13:08)
,o tai kiek pats siuntimas i LT kainuoja?nuo ko priklauso? ax.gif

Ebay ne internetine parduotuve - tai greiciau internetinias turgus, kur daug pardaveju su savom prekem ir savom salygom. Skaitykit aprasyma prekes, kur siuncia ir tt, ten visa info ir kainos. Jei neraso, kad i LT siuncia, galit parasyt pardavejui ir klaust ar siustu ir kiek kainuotu.
Atsakyti
Pardaviau pirmą prekę ebay. Pervedė pinigus per paypal iš karto. Bet vartotojas prisiregistravo 08-11 ir tą pačią dieną nusipirko mano prekę... Ar reikėtų sunerimti? Gal čia kokia apgaulė manęs laukia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 08 14, 01:15)
Pardaviau pirmą prekę ebay.

Visi pradžioje būname naujokais ( naujai užsiregistravę) mirksiukas.gif Pinigai sumokėti, nėr ko nerimaut
Atsakyti
ziuriu siandien jau pervesti pinigai uz vezimeli, parasiau kad pakuojant pastebejau kad sugadintas, ir paprasiau kad parasytu sask kad galeciau grazint pinigus.. per banka nerodo sask..
o jei neparasys, nes kazkoks jis keistas man? ot iklimpau..
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2012 08 14, 14:54)
o jei neparasys, nes kazkoks jis keistas man? ot iklimpau..

Nu jo... su banko pavedimais sunkiau....

Na jei neparasys, tai arba siust (bet to jus nenorit daryt), arba laukt kas bus - o but gali, kad iskels jums byla,nes negavo prekes, tai tuomet ebay duos varianta, kad grazint pinigelius arba pateikt tracking nr. Tai tada ir grazinsit. Arba dar gali but, kad tiesiog rasys kur ir kas, sakysit nezinau, aiskinsiuosiu su pastu, grazinu pinigus jums ir grazinsit.
Atsakyti