Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(Stichija @ 2012 07 27, 20:22)

O koks siuntos nr ? Paskutiniu metu nesiunčiau į UK, tai neišeina paieškot
Nors kažkas lyg rašė kad netinka jų paieškoje mūsų siuntų nr g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 27 liepos 2012 - 23:04
QUOTE(spiglys @ 2012 07 27, 23:01)
QUOTE(Stichija @ 2012 07 27, 20:22)

na normalus su visais BK RN tada skaiciai ir LT, tai vat ir as tokius pletkus girdejau, kad UK pakeicia i savo numerius... doh.gif
Atsakyti
[quote=Stichija,2012 07 28, 09:50]
[/quote]
na normalus su visais BK RN tada skaiciai ir LT, tai vat ir as tokius pletkus girdejau, kad UK pakeicia i savo numerius... doh.gif
[/quote]
Man pašte sakė,kad galima jų sistemoj pažiūrėti kur siuntinys bandykit royal mail puslapyje patikrinti g.gif
Atsakyti

http://trace.post.lt

pasirenkate Lietuva, ivedate reg. nr ir rodo kelia siuntinio.
Man pvz rodo, kad siuntinys iussiutsas 07 07 atkeliavo i UK (Arrived to OE Import London) , o toliau nieko detaliau, pirkejas i 2 laiskus neatsake.

O kitas siuntinys rodo, kad :

Arrived to OE Import London,UNITED KINGDOM 07/20/2012 18:08
Final delivery TN 2 07/23/2012 13:05
(galutinis taskas kaip suprantu, nes TN2 buvo jo adrese, bet pirkejas atsiliepimo dar nepaliko, nors prasiau informuoti , kai gaus).

Sekmes sekant siuntas smile.gif

O Royal Mail psl. galima sekti tik vidini siuntos kelia, t.y. siunciama is UK iki isiuntimo is UK teritorijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sjonas: 30 liepos 2012 - 08:41
tapaty rodo ir post.lt dazniausiai rodo kad pasieke UK o toliau nieko,bent as naudojuosi http://www.track-trace.com/ man jis patogesnis nes viskas vienoje vietoje
Atsakyti
Nu zinokit stebuklu stebuklas blink.gif , siandien susivedu ta savo reg numeriuka i post.lt - o ten graziausiai ismete visa kelia net iki Royal Mail ir net " iteikta gavejui ", idomumo delei pasitikrinau kitus numeriukus - irgi rodo, kad iki UK nueje, vieniems jau raso, kad iteikta, kitiems ne, stebuklas, kad musu pastas bent su UK pastu jau susikalba thumbup.gif Kazi, kaip su tikrinimu pagal nr i kitas salis, gal kas siuntet i JAV ir dar kur, siaip idomu blush2.gif ax.gif ar irgi post.lt veikia ar ne
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 07 30, 19:24)
Nu zinokit stebuklu stebuklas  blink.gif , siandien susivedu ta savo reg numeriuka i post.lt - o ten graziausiai ismete visa kelia net iki Royal Mail ir net " iteikta gavejui ", idomumo delei pasitikrinau kitus numeriukus - irgi rodo, kad iki UK nueje, vieniems jau raso, kad iteikta, kitiems ne, stebuklas, kad musu pastas bent su UK pastu jau susikalba  thumbup.gif  Kazi, kaip su tikrinimu pagal nr i kitas salis, gal kas siuntet i JAV ir dar kur, siaip idomu  blush2.gif  ax.gif ar irgi post.lt veikia ar ne

Angliją rodo,Ispanijos ne unsure.gif Džiugu tai,kad bet su Anglija normaliai viskas,nes jiems daugiausiai siunčiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 30 liepos 2012 - 18:58
Sveiki, gal kas gali pagelbeti , per ebey.com.uk apsipirkineju senokai per paypal sistema ir jokiu bedu, dabar nusprendziau ir pati idet skelbima, manes praso susieti ebey su paypal, ismeta lentela kad paspausti sali kurioje esi ebey uzsiregistraves ar pirkes kazka ir susieti, esu ir ebey .de ir ebey.com.uk apsipirkinejus , tad pasirinkau ir UK ir germany, ir vokietijoje kazkaip aiskiau ten ta susiejima padaryt , paaiskinimuose meta kad kai susieta saskaita ten turi iskristo tokia lentele paypale kur belieka patvrtinti susiejima, iskrenta ta lente paspauziu ta galutini procesa kad susieti jau, paraso kad saskaitos susietos. Ir vel tada gryztu prie savos kelbimo vel dedu isnaujo spaudziu ideti skelbima ir man vel ismeta kad susieti saskaitas , per viena is nurodytu saliu kuriame yra reg.mano ebey saskata.Tai kas cia per velnias, ka cia dar reikia padaryt? Jau visa savaite duoduos nu ir niekaip.Gla ka reikia dar pakeist, gal jei einu per vokieciu reg.saskaita ebejuje o dedu i UK ebeju tai reikia ir UK ebejuje susieti ?Ar tiesiog susiejus paypala su ebejum dar kazka reikia padaryt?O gal adresai kokie kertasi? Nes esu uzregistravus savo tris adresus , o paypale tik viena Lietuvos, o kai perku Vokietijoje tai siunciuos i Vokietija ir ten nuvaziavusi susirenku savo siuntinius, kai siunciuos is UK puslapio tai ir ne tiesiogiai i Lietuva o i UK siunciu pagal nurodyta savo adresa.O parduot noriu is Lietuvos.Ar tas gali turet esmes?Bet tada jei istrinsiu UK adresa o dar turi siuo metu ten nusisiust nemazai siuntiniu tai kaip man zmones sius tada jei nematys adreso?Nu zodziu kazkokia pasaka kur nerandu siulo galo niekaip. doh.gif Kaip jus idedat tuos skelbimus?
Atsakyti
Iskilo klausimas: preke parduota (pirma mano preke) 07 05, issiuta 07 07, paieska rodo, kad nuejo i UK, Arrived to OE Import London. Parasiau pirkejui 2 laiskus, atsakymo jokio, feedbacko jokio, siandien paziurejau, kad ir prie mano parduotu preku neberodo tos prekes, kad butu parduota, na manau, nes praejo menuo. Asiku, galiu ateskti per PayPal. Tai kaip zinoti, ar preke gavo ar ne.
Kaip greitai jums palieka tuos feedback'us.. Ar cia tie anglai tokie vezliai, ar kas? Nes biski stresuoju smile.gif
Aciu,
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2012 08 05, 20:06)

Man tarkim is 20 prekiu , kokie 2-3 palieka atsiliepimus, matyt vezliai, kulturos stoka ar balazin kas, pacioj pradzioj tai rasydavau visiems labai mandagius ir graudingus laiskus, bet dabar turiu tu feebacku, tai tegul uzsiknisa, ir as jiems nepalieku blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2012 08 05, 21:06)
siandien paziurejau, kad ir prie mano parduotu preku neberodo tos prekes, kad butu parduota, na manau, nes praejo menuo.

Ten, kur parduotu prekiu sarasas, tai rodos rodo tik menesio senumo, bet is iskrentancio meniu galit pasirinkt kiek senas prekes norit matyt, tai turetumet tada matyt ir ta savo preke.
Atsakyti
O kodel pardavus paypalas laiko mano pinigus? Negaliu jais naudotis g.gif Pardaviau kelis daiktus, tai tik uz viena galiu naudoti pinigus. Neseniai pirkau viena preke is ebay tai pinigai nuskaiciuoti nuo korteles, o ne nuo paypal balanso doh.gif
Atsakyti