Sveiki, gal kas gali pagelbeti , per ebey.com.uk apsipirkineju senokai per paypal sistema ir jokiu bedu, dabar nusprendziau ir pati idet skelbima, manes praso susieti ebey su paypal, ismeta lentela kad paspausti sali kurioje esi ebey uzsiregistraves ar pirkes kazka ir susieti, esu ir ebey .de ir ebey.com.uk apsipirkinejus , tad pasirinkau ir UK ir germany, ir vokietijoje kazkaip aiskiau ten ta susiejima padaryt , paaiskinimuose meta kad kai susieta saskaita ten turi iskristo tokia lentele paypale kur belieka patvrtinti susiejima, iskrenta ta lente paspauziu ta galutini procesa kad susieti jau, paraso kad saskaitos susietos. Ir vel tada gryztu prie savos kelbimo vel dedu isnaujo spaudziu ideti skelbima ir man vel ismeta kad susieti saskaitas , per viena is nurodytu saliu kuriame yra reg.mano ebey saskata.Tai kas cia per velnias, ka cia dar reikia padaryt? Jau visa savaite duoduos nu ir niekaip.Gla ka reikia dar pakeist, gal jei einu per vokieciu reg.saskaita ebejuje o dedu i UK ebeju tai reikia ir UK ebejuje susieti ?Ar tiesiog susiejus paypala su ebejum dar kazka reikia padaryt?O gal adresai kokie kertasi? Nes esu uzregistravus savo tris adresus , o paypale tik viena Lietuvos, o kai perku Vokietijoje tai siunciuos i Vokietija ir ten nuvaziavusi susirenku savo siuntinius, kai siunciuos is UK puslapio tai ir ne tiesiogiai i Lietuva o i UK siunciu pagal nurodyta savo adresa.O parduot noriu is Lietuvos.Ar tas gali turet esmes?Bet tada jei istrinsiu UK adresa o dar turi siuo metu ten nusisiust nemazai siuntiniu tai kaip man zmones sius tada jei nematys adreso?Nu zodziu kazkokia pasaka kur nerandu siulo galo niekaip.
Kaip jus idedat tuos skelbimus?