Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(ralija @ 2012 07 20, 13:09)
Kas pardavinejate VOKISKAME ebay:
1. koki siuntimo tipa pasirinkti?
2. kur nurodyti, kad siunciu tik i EU salis?  4u.gif

O kodėl nesiunti kitur? Platesnis pirkėjų ratas, o siutimas tiek pat kainuoja jei nedidelis paketas

Reik uždėt varnelę, kur pasirinkimas International shipping
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 liepos 2012 - 13:30
QUOTE(spiglys @ 2012 07 20, 14:29)
O kodėl nesiunti kitur? Platesnis pirkėjų ratas, o siutimas tiek pat kainuoja jei nedidelis paketas

Reik uždėt varnelę, kur pasirinkimas International shipping

Ja Ja biggrin.gif tik as su anglu kalba neypatingai draugauju, ziuriu vokieciu klb ebay
ten ir pasirenku
standartinis siuntimas is Uzsienio 5-10d bet paskui man kaip reiketu irasyti kaina, kiek tas siuntimas kainuotu ir kas ji sumoketu, as taip suprantu
nu kazkaip sunkiai man cia einasi ta sistema suprast... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 07 20, 15:43)
Ja Ja  biggrin.gif tik as su anglu kalba neypatingai draugauju,

Aš ir nedraugauju , bet sėkmingai pardavinėju hihihi.gif Kas neašku įsimetu į google smile.gif

Tu ne iš LT siūsi ?
Nustatai aukciono pradinę kaina arba renkies jau nustatytą kainą. Po to išsirenki pristatymo būdą ir parašai kainą siuntimo
Iš LT kainuoja registruotas siuntimas apie 11 lt su burbuliniu voku. Aišku priklauso nuo svorio. Kainas gali pasitikrint post.lt
Kai nustatinėsi kainas, žinok kad ebay nuskaičiuos % ne tik nuo prekės kainos , bet ir nuo siuntimo kainos.

user posted image

čia pas mane nustatyta konkreti kaina ir siuntimas 5 usd. Ten pas mane nustatyta , kad parduodu ne vieną tokią pat prekę ir siuntimas už sekančią taip pat 5 usd
Nu gal lengviau bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 liepos 2012 - 16:22
nu ziuresiu biggrin.gif kaip pasidarysiu, taip ir turesiu
yra ir cia panasus nurodymai, tik man paciai kaina reikia irasyti siuntimo
Atsakyti
Iskilo klausimas del relist. Idejau preke (nauja), kurios pradine kiana buvo 4.99 svaro, plius 2 papildomos foto (is viso 3 foto), gavosi, kad eBay nuskaiciuos apie 0.40 svaro ( tiksliai nepamenu). Prekes niekas nenupirko, tad galiu parduoti is naujo. O kaip su mokesciu, t.y. vel skaiciuos uz pradine kaina ir papildomas foto, t.y. 2 kartus nuskaiciuos jei neparduosiu (gautusi apie 1 svara)?

Ir dar, per kiek laiko nueina siuntiniai i UK? Isiunciau pirma parduota preke registruota pries 2 savaites, pries keleta dienu parasiau pirkejui ar gavo, bet nieko neatraso. Pasidare neramu. Paskui galvoju, gal zmogus aatostogauja ar dar kas...

ACIU
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2012 07 23, 14:10)

Įdėkite tik 1 foto. Jei norite daugiau galima padaryt , kad ta 1 foto būtų padaryta iš kelių nuotraukų
PVZ
user posted image
Jei toks variantas netinka, tada įkeliat tik 1 foto o kitas galima sukelt į prekės aprašymą. Tos nuotraukos kurias keliat prie prekės aprašymo turi būti pirmiausia sukeltos į internetinį albuma. Tada spaudžiat ant foto, renkatės COPY, o prekės aprašyme PASTE. Taip galit sukelt labai daug foto, o mokėsit tk už 1 wink.gif
------

jei siuntinuką siuntėte registruotą, pabandykit jo paieškot UK pašto puslapyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 23 liepos 2012 - 14:26
QUOTE(spiglys @ 2012 07 23, 15:25)

Įdėkite tik 1 foto. Jei norite daugiau galima padaryt , kad ta  1 foto būtų padaryta iš kelių nuotraukų
PVZ
------

jei siuntinuką siuntėte registruotą, pabandykit jo paieškot UK pašto puslapyje

Aciu, apie foto mixa jau galvojau smile.gif O UK pasto puslapyje tracking'as tik siunciant is UK smile.gif
Atsakyti
nieko gero is to mixo,nebent smulki preke.
Norit nemoket už foto naudokites kad ir cia labai populiaria nuotrauku talpykla radikal.ru
o ebay rasydami pasirinkit html ir pridesit foto tiek kiek noresit.
Atsakyti
help help help help.gif 4u.gif

situacija tokia. pirkau is patikimo pardavejo (UK) draugei preke (sukne), gavau ja po savaites. mazas dydis, palikau teigiama atsiliepima ir pirkau kita , tik didesnio dydzio. praejo jau daugiau nei mienuo, nera. uzvedziau disputa. pardavejas nieko neatrase . snd claiminau, ir pirma karta susiduriau su tokia situacija blink.gif
matau
Status
The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you.
Royal Mail tracking # Proof of postage

Siuntimas pirmos suknes buvo neregistruotas, antros, greiciausiai ir gi,tai , ka jis blyn galejo pasiteisint, jis man asmeniskai parase, as turiu irodymu del issiuntimo...jei butu siuntini registraves, buciau ir gavus. Kokie gali buti irodimai, jei siuntimas neregistruotu buvo.

ir dabar, kaip suprantu, man reikia kazka rasyti, nes ziurau
mano eile tipo?
requiring your action
PayPal requests more information from the buyer to resolve the issue. If the buyer doesnt respond within the allotted time frame, we close the case and restore funds to the rightful owner.

ir apacioj

If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime.

If you received the item but it's different than you expected, you can change your reason for this claim.

tai man gal eiti ir pakeisti priezasti?ir tada mano action'as bus atliktas?

kas zinote padekite,pinigeliai nemazi, draugei turesiu atiduot savus doh.gif
Atsakyti
sukuriau didziausia laiska, bet nein kaip issiust jau verysad.gif gal zinote, kaip jiems parasyti atskirai PayPal'e, kad pridedu prie mano uzvesto disputo. nes dabar yra galimybe dar pasisakyt, jei gavau siuntini, bet su juo kazkas negerai (analogas, sudauzytas, su defektais), kadangi prekes as is vis negavau,tai i vsio, escalavau-skias viska pasakiau... o dar viena svarbu dalyka tai pamirsau paminet...
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2012 07 25, 15:03)
sukuriau didziausia laiska, bet nein kaip issiust jau verysad.gif

parasyk word-e i prisek kaip dokumentą. Tik galbūt reikės konvertuot į pdf failą, to tiksliai nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 25 liepos 2012 - 20:10
O gal kas zino, ar lietuviska pasto registracijos koduka kaip nors iki UK ir joje galima sekti, nes pirkejas drasko akis kad negavo, bet pasiknisus pirkejo feedbakuose, panasu, kad jis taip pasipelnyti megsta g.gif blush2.gif , kazkaip noriu irodyti, kad tikrai nuejo, bet kaip?
Atsakyti