Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame EBAY patys

QUOTE(voverytez @ 2012 06 08, 19:43)
Taip taip, man irgi cia kazko galai nesueina  g.gif

Bet tai turetu rasyt ka ir kodel nuima....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 08, 19:35)
Na idedant moki uz idejima, tai ji iskart nuskaiciuoja (cia nepriklauso parduodi daikta ar ne). Bijau sumeluot, bet relist'inant man rodos jau neims uz idejima mokescio....

Relistint leidzia 1 karta nemokamai
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 08, 19:35)
Na idedant moki uz idejima, tai ji iskart nuskaiciuoja (cia nepriklauso parduodi daikta ar ne). Bijau sumeluot, bet relist'inant man rodos jau neims uz idejima mokescio....

O jei parduodi, tai dar nuskaiciuoja ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 06 08, 22:17)
O jei parduodi, tai dar nuskaiciuoja ar kaip? g.gif

Taip, pardavus eina pardavimo mokestis ir dar nuskaiciuoja nuo pardavimo sumos + siuntimo.

Idedant skelbima skaiciuoja tik nuo pradines daikto kainos, o pardavus jau skaiciuojasi kitas mokestis nuo galutines diakto kainos+siuntimo. Na ir tada dar tie keli paypal %, kuriuos nuskaiciuoja kai i paypal gaunat apmokejima.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 09, 00:17)
Taip, pardavus eina pardavimo mokestis ir dar nuskaiciuoja nuo pardavimo sumos + siuntimo.

Idedant skelbima skaiciuoja tik nuo pradines daikto kainos, o pardavus jau skaiciuojasi kitas mokestis nuo galutines diakto kainos+siuntimo. Na ir tada dar tie keli paypal %, kuriuos nuskaiciuoja kai i paypal gaunat apmokejima.

4u.gif nu bet ir mokesciu.. O tai kaip kazin tiems, kurie parduoda po 1 svara? Ar lieka kazkiek pinigu jiems patiems? biggrin.gif O dedant "Buy it now" ar yra koks laiko limitas? Kad iki tada ir tada turi parduoti?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 06 09, 07:36)
4u.gif nu bet ir mokesciu..  O tai kaip kazin tiems, kurie parduoda po 1 svara? Ar lieka kazkiek pinigu jiems patiems? biggrin.gif O dedant "Buy it now" ar yra koks laiko limitas? Kad iki tada ir tada turi parduoti?

Apytiksliai visi pardavimo mokesčiai sudaro 15%. Ebay 9-11% priklausamai nuo prekių grupės į kurį keli savo prekę ir apie 4% paypal
Jei prekė bais brangi, tai ebay yra kažkoks mokestis, nepamenu tiksliai, jeigu jau % susidaro virš tos sumos, tai daugiau nebesiskaičiuoja. Ta prasme yra pardavimo mokesčio " lubos".

"Buy it now" turi įkėlimo mokestį , jei neklystu 0,5-1 usd. Skelbimo galiojimo laiką pasirenkat patys iš ten nurodytų . 1-3-5-7-10-30 dienų arba neribotas kol parduosit ar atšauksit pardavimą.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 06 09, 08:36)
O tai kaip kazin tiems, kurie parduoda po 1 svara? Ar lieka kazkiek pinigu jiems patiems? biggrin.gif

Na jei neliktu, tai nepardavinetu juk. Ne tik kad parduoda uz 1 svara ar $1, bet dar ir nemokamai siuncia visam pasaulyje - ir dar po to jiems lieka. Bet man rodos kazkaip kitaip yra kai firmos pardavineja, t.y. kai savo parduotuvele ebay turi ar didelius kiekius parduodi...
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 05 31, 08:26)
Kai issiuntus rasai tracking number, dar reikia irasyti "carrier", koks jis turi buti g.gif

QUOTE(nerka105 @ 2012 05 31, 13:19)
carrier nieko nerašykit pilnai užteks ir siuntos numerio,kiek pamenu paypale kai paliekat siuntos numery galit irašyt post.lt/en

post.lt/en man neleidžia įrašyt g.gif Gal žinot ką reikia įrašyt, kad po to ten ebay matytus siuntos kelias ? 4u.gif
Atsakyti
laba diena, paskaitinejau temuke ir drysau patrukdyti, gal kuri zinote, kaip elgtis kai AŠ parduodu preke ir pinigai eina per paypala, nes visad prikdavau o db pati pardaviau ir kiek streso doh.gif oinigų statutas - "pending"skaiciau kad taip gali but apie 4dienas, kol bankai susiris ir imes pinigus, bet as issiunciau preke pastu ir man reikia ka nors paypale pildyti? g.gif ar laukti kol ikris pinigai i saskiata nes pinigai yra paypale, nes jau pirkejas juos issiunte, bet mastau gal reikia ka uzpildyti kad as tikrai isiusnciau preke ir gauciau pinigus g.gif
as gavejui parasiau siuntinio reg.nr.

didelis dekui jei kas suteiks bent kokios informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2012 06 22, 15:03)
laba diena,...

Visu pirma, tai reikia sulaukt pinigeliu, o tik tada preke siust. Pildyt jau nieko nereikia - galit pirkejui parasyt zinute su siuntinio info, galit dar ebay pridet ta informacija.

Bet rasot paypal'e pinigai, tai jau gavot ar visdar pending (matot balanse paypal'e ar tik operacija matot)? Nes jei jie paypal'o balanse, tai ir viskas - i saskaita neikris, pinigeliai ateina tik i balansa, o paskui jau jei nori pats turi vestis i savo banko saskaita, bet reikia butinai, kad butu Visa kortele ir kainuoja 2EUR persivedimas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 22, 17:35)
Visu pirma, tai reikia sulaukt pinigeliu, o tik tada preke siust. Pildyt jau nieko nereikia - galit pirkejui parasyt zinute su siuntinio info, galit dar ebay pridet ta informacija.

Bet rasot paypal'e pinigai, tai jau gavot ar visdar pending (matot balanse paypal'e ar tik operacija matot)? Nes jei jie paypal'o balanse, tai ir viskas - i saskaita neikris, pinigeliai ateina tik i balansa, o paskui jau jei nori pats turi vestis i savo banko saskaita, bet reikia butinai, kad butu Visa kortele ir kainuoja 2EUR persivedimas.

http://www.part.lt/p...29c4b9e9281.png
na va cia imeciau kaip atrodo mano tas accountas kiek as suprantu ju balance nera doh.gif
jau pradedu galvot kad cia kazkokai afera kvepia nes tas statusas nekinta ir pirkejas raso kad su paypalu susisieke kad pinigai bus saskaitoje per 12val nemanau kad taip galima paypalui rasinet biggrin.gif jau per velu siandien stabdyt siunta, jau raso kad is vilniaus i uzsieni keliauja bet ir pastai nebedirba, neimanoma kitaip sustabdyti siuntos? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as gyvenu Airijoje, mano vyras turi savo firma , o as esu registruota buhaltere. Atsiskyriau nesenai nuo savo kompaniones ir palikau visus klijentus jai, todel pradejau registruoti savus, bet ju nedaug,todel ir piniguciai dar 'nebyra' ax.gif
Vyras siulo pardavineti jo prekes ebay'uje, net nezinau kaip pradeti. Tai butu firmos pardavimai- ivairi technika. Gal turit kokiu pasiulymu kaip tai pradeti ir kaip vyksta visas procesas. Esu pirkusi ir dalyvavusi aukcionuose, bet pati nezinau kaip ten 'ilisti' doh.gif - vyro firmos vardu smile.gif

help help bigsmile.gif

labai noriu su jumis bendrauti ir suzinoti visokiu pardavimo paslaptyciu blush2.gif
Atsakyti