Pomidorų ir pupelių apkepėlė

400 g šparaginių pupelių, 500 g pomidorų, 150 ml grietinėlės, 3 kiaušiniai, 50 g kietojo sūrio, 80 g sviesto, 30 g maltų džiūvėsėlių, druskos, maltų pipirų.
Pupelių galus nupjaustykite, ankštis perpjaukite pusiau, pavirkite penkias minutes, pasūdykite. Sudėkite jas į 40 g sviesto pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą, užpilkite grietinėlės ir kiaušinių plakiniu, pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus dėkite storais griežinėliais supjaustytus pomidorus. Apkepą pabarstykite druska, pipirais bei tarkuotu sūriu ir šaukite į orkaitę. Baigiantį kepti patiekalą apšlakstykite tirpintu sviestu. Tiekite su bulvėmis arba kepsniais.