ačiū
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 03, 14:12)
svarbu skanu
QUOTE(likta @ 2012 02 03, 14:33)
rugiagele, kokie fainuoliai, o visus vakar sutvarkėte, ar ir šiai dienai liko Įdomu kaip šiandien keksiukų skonis, nes kepiniai su varške kitą dieną turi tokį kaip guminiškumą, na nemoku paaiškinti, bet kitokio skonio, sakyčiau pradeda jaustis varškė, o gal @adrijai buvo pasilikus kitai dienai ir ką nors pakomentuos
3 dienas tai tikrai likesi puikiai,dar ir dabar vienas stovi,nes viena is mergyciu,su savo parasyta raide,vis laiko,nei pati valgo,nei kitam duoda jauciu siandien suvalgys
Išbandžiau ir aš šį receptuką, mano skoniui iš 10 būtų 8, šilti tai labai geručiai, o jau va kitą dieną man jau norėtųsi trapesnių, bet čia skonio reikalas
Gavosi 12 vnt. 4 rūšių: su džiovintomis slyvomis, spanguolėmis, šokoladiniais karameliniais saldainiais ir kaip ne keista su kokosu duodu pirmąją vietą, nors jo šiaip nemėgstu, bet čia širdis jautė, kad labai tiktų
Dėkoju visoms kepėjėlėms už receptus ir patarimus, tikrai galima daug ko iš Jūsų pasimokyti
Gavosi 12 vnt. 4 rūšių: su džiovintomis slyvomis, spanguolėmis, šokoladiniais karameliniais saldainiais ir kaip ne keista su kokosu duodu pirmąją vietą, nors jo šiaip nemėgstu, bet čia širdis jautė, kad labai tiktų
Dėkoju visoms kepėjėlėms už receptus ir patarimus, tikrai galima daug ko iš Jūsų pasimokyti
O va šitie mano skoniui buvo tobuli net ir kitą dieną (į tą pyragao gabaliuką nekreipkit dėmesio, kažkaip tik tokią nuotrauką padariau )
Receptas
http://aguonele.blog...vos-keksas.html
Receptas
http://aguonele.blog...vos-keksas.html
aguoneles marmulinis keksas superinis, teko ir man isbandyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 03, 17:18)
aguoneles marmulinis keksas superinis, teko ir man isbandyti
O kuo ypatingas tas keksas? Man kazkodel jis neatrodo skaniai
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 03, 19:52)
O kuo ypatingas tas keksas? Man kazkodel jis neatrodo skaniai
dregnas, kartu ir purus, tas kavinis sluoksnis labai dera su baltu, zodziu vertas pabandyti as kepiau keksa, kaip su keksiukais nzn, gal sausesni siek tiek gaunasi, nors manau jei neperkepsi bus tokie patys kanus kaip ir keksas
Einu bandyt keksiukus is jo padaryt
QUOTE(guziukas @ 2012 02 03, 20:44)
Einu bandyt keksiukus is jo padaryt
idomu ar patiks
Siap graziai iskilo,minkstuciai,kvepia labai,tik karsti dar kepiau tik 30 min,bijojau perkept,nes jau laaabai parudavo
Ir vėl marmurinis keksas trasoje Keksiukus tai maximum reikia 20-25 min kepti, kitaip gali išdžiūti Pati praeitą savaitę irgi kepiau
Akvablue o pas tave viskas kaip skaniai iškepę Jamčiau visko po daaaaug dabar
Akvablue o pas tave viskas kaip skaniai iškepę Jamčiau visko po daaaaug dabar
Niu va,skanu,minksta,nesausa,bet kita syk kepsiu koki 20 min,vietoj 30