Neryte kokia grazi ideja, laaaabai grazus keksiukai
Atnesu ir cia savo keksiukus, cia man atrodo yra citrininiai keksiukai, nelabai atsimenu nes jau senokai daryti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 01, 12:58)
Super grazu , gal idekit si grozi i virsutine papuosimu temuke
reiks ideti, gal kam pravers
QUOTE(Nevute @ 2012 02 01, 15:49)
Neryte kokia grazi ideja, laaaabai grazus keksiukai
Atnesu ir cia savo keksiukus, cia man atrodo yra citrininiai keksiukai, nelabai atsimenu nes jau senokai daryti
man irgi jie labai patiko
kokie grazuoliai
O kiek valgomu saukstu idedat i keksiuko formele? Ir ar sudejusios tesla ja dar aplyginat? man amzinai ugnikalnis iskyla , kazkaip tokio su dengimo mase nepapuosi..
QUOTE(Lietaus lasas @ 2012 02 01, 18:43)
O kiek valgomu saukstu idedat i keksiuko formele? Ir ar sudejusios tesla ja dar aplyginat? man amzinai ugnikalnis iskyla , kazkaip tokio su dengimo mase nepapuosi..
As dedu kiek daugiau negu puse, nematuoju saukstais. Siaip nuo recepto priklauso kiek iskyla keksiukai, bet kiek teko pastebeti dazniausiai rekomenduoja deti 2/3 formos arba 3/4
Del dengimo mase, man rodos nupjauna ta kuprele, palygina kiek reikia ir tada dengia.
Isbandziau Adrijos varskes ir slyvu keksiukus Nerealiai skanus!!!! Tik man gavosi ne 12, o 18 Matyt, del to, kad slyvu nepagailejau
Šiandien kepiau kavos keksą pagal bea, tik glajaus nedariau- gavosi labai purus ir skanus tik stebėjausi, akd labai iškilo, paprastai man taip nebūna
o sakykit, kokia kepimo programa kepat el. orkaitėse? aš visada nustatau kepimą iš viršaus ir apačios, bet jau kelintą kartą pastebiu, kad man reikia kepti 15-20min ilgiau negu nurodyta recepte, kame bėda
o sakykit, kokia kepimo programa kepat el. orkaitėse? aš visada nustatau kepimą iš viršaus ir apačios, bet jau kelintą kartą pastebiu, kad man reikia kepti 15-20min ilgiau negu nurodyta recepte, kame bėda
Nevute, keksiuku papuosimas pas tave nerealus, jau praita karta zavejausi, o dabar vel..... grazu ziureti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 01, 20:30)
Nevute, keksiuku papuosimas pas tave nerealus, jau praita karta zavejausi, o dabar vel..... grazu ziureti
Aciu labai
Reikes ir man pabandyt Adrijos keksiukus su varske iskept, vien paskaicius seiles kaupiasi
prisiziurejau tokiu groziu papuosimo ir mastau visa vakara - o jusu tie papuosimai valgomi na laivelio konturas,kirminukai, tas blynas ir tos mases (nekalbu apie beze krema) - be to gi maistiniu dazu irgi nemazai manau ar jie labiau papuosimui
grazu tai labai labai
grazu tai labai labai
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 01, 23:02)
prisiziurejau tokiu groziu papuosimo ir mastau visa vakara - o jusu tie papuosimai valgomi na laivelio konturas,kirminukai, tas blynas ir tos mases (nekalbu apie beze krema) - be to gi maistiniu dazu irgi nemazai manau ar jie labiau papuosimui
grazu tai labai labai
grazu tai labai labai
Jo viskas valgoma, viskas is cukrines mases, o dazu tai ten laseliai keli, bet ir jie maistiniai, gal ir yra kazkiek blogio juose, bet tai manau tikrai ne daugiau nei kokioj desroj nusipirktoj is kokio nors prekybos centro
QUOTE(Nevute @ 2012 02 01, 20:12)
Jo viskas valgoma, viskas is cukrines mases, o dazu tai ten laseliai keli, bet ir jie maistiniai, gal ir yra kazkiek blogio juose, bet tai manau tikrai ne daugiau nei kokioj desroj nusipirktoj is kokio nors prekybos centro
aciu uz atsakyma, super grazus ir dar valgomi keksiukai
Rugiagele, kepu tavuosius negriukus be sokolado ir kakavos Paskaiu duosiu zinot kas gavosi, o gal net ir pasirodysiu