Kas mėgsta šokoladinius keksus, rekomenduoju įdomų receptą, kurį radau Virtuvės kertelių bloge - šokoladinis keksas su bazilikais ir bananais Skanu ir originalu!
labas vakaras
merginos, gal padesite man reikia iskepti keksiuku nestis i mokykla. reiktu paparastu, be jokiu priedu, minkstuciu keksiuku su ruzavu kremu ant virsaus. gal patartumet pagal koki recepteli iseitu geriausiai, lengviausiai. ruzava krema galvoju daryti sviestini su juoduju serbentu dzemu, man jis labai skanus, graziai ziurisi ant keksiuku.
is anksto dekoju uz atsakymus ir pagalba
merginos, gal padesite man reikia iskepti keksiuku nestis i mokykla. reiktu paparastu, be jokiu priedu, minkstuciu keksiuku su ruzavu kremu ant virsaus. gal patartumet pagal koki recepteli iseitu geriausiai, lengviausiai. ruzava krema galvoju daryti sviestini su juoduju serbentu dzemu, man jis labai skanus, graziai ziurisi ant keksiuku.
QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 00:50)
labas vakaras
As kepciau varskinius keksiukus su slyvom,aisku slyvas galima pakeisti kazkuo kitu. O del kremo, tai vietoj sviesto deciau maskarpone va kokia mano nuomone
nepasakiau kad valgys angliukai vaikai, nes as uk todel reikia kad keksiukai butu kuo paprastesni, bet kvapnus, purus. o del mascarpones kremo tai gal ir idomu pamegint, einu ieskot recepto aciu
QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 12:51)
nepasakiau kad valgys angliukai vaikai, nes as uk todel reikia kad keksiukai butu kuo paprastesni, bet kvapnus, purus. o del mascarpones kremo tai gal ir idomu pamegint, einu ieskot recepto aciu
O kuom Anglijoje gyvenantys vaikai skiriasi nuo Lietuvoje gyvenančių?
Mano metukų dukryte mėgsta valgyti tik duonytę, batoną ir varškės-džiovintų slyvų keksiukus Manau, jie patiktų daugumai vaikučių. Galima vietoj slyvų dėti ir razinas, snickers šokoladukus ar karvutės saldainius
QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 12:51)
Pabandykite siuos keksiukus kepiau kelis kartus, labai puruciai i skanus
QUOTE(Rožinė @ 2012 09 29, 20:10)
receptas
labai labai skanūs ir purūs gavosi, dabar šitas receptas pirmoj vietoj pas mane kremas sviestinis, papuošimas karamelė
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 09 30, 14:33)
O kuom Anglijoje gyvenantys vaikai skiriasi nuo Lietuvoje gyvenančių?
Mano metukų dukryte mėgsta valgyti tik duonytę, batoną ir varškės-džiovintų slyvų keksiukus Manau, jie patiktų daugumai vaikučių. Galima vietoj slyvų dėti ir razinas, snickers šokoladukus ar karvutės saldainius
vaikai skiriasi, taip pat kaip ir suaugusieji. mazai anglu kurie megsta ivairove, jie apart sokoladiniu ir vniliniu kepiniu nelabai ka pripazysta taip jau yra, todel rizikuoti nesinori. jug vaikai tai is tevu mokinasi
snikerso keksiukai man asmeniskai labai patiko, mano dukytei irgi. tikrai skanus. bet negalima riesutu, nes labai daug anglu turi alergijas riesutams, todel jie tokiose istaigose kaip mokyklos, darzeliai ir daugybeje kitu vietu uzdrausti.
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 30, 16:41)
aciu
QUOTE(Rožinė @ 2012 09 30, 18:33)
receptas
labai labai skanūs ir purūs gavosi, dabar šitas receptas pirmoj vietoj pas mane kremas sviestinis, papuošimas karamelė
aciu labai recepte keksas, o darant keksiukus nieko pakeist nereikia, viska darote taip pat?
QUOTE(Rožinė @ 2012 09 29, 19:10)
vakar dienos gaminukas
Labai skaniai atrodo, koki recepta naudojot, o ant virsaus ten karamele ane
QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 20:23)
aciu labai recepte keksas, o darant keksiukus nieko pakeist nereikia, viska darote taip pat?
visai nieko nekeičiau, kepiau 20 min.
QUOTE(airius @ 2012 09 30, 20:39)
Labai skaniai atrodo, koki recepta naudojot, o ant virsaus ten karamele ane
taip karamelė, receptą truputėlį aukščiau parašiau