sveikutes keksiuku kepejos, siandien noriu kepti keksiukus ir juos papuosti tortu dengimo mase bet man tiek iskilo klausimu,
gal galit padeti man?
kokia mase geriausiai naudoti kad ji nebutu kieta? ar tinka sita?
PDENGIMO MASĖ IŠ GLIUKOZĖS MILTELIŲ (Meian)
½ st. Gliukozės miltelių (t.y., lygiai tas pats tūris, kiek pagal pirmą recepto variantą reikėtų imti cukraus sirupo virimui)
Vandens (3-4 v.š. sirupui, ir dar kokie 3-4 v.š. želatinai brinkyti)
1 v.š. želatinos granulių (naudoju Klingai).
~1 kg cukraus pudros "Dan Sukker".
2 v.š. 100% riebumo šalto spaudimo alyvuogių ar riešutų aliejaus.
1 v.š. glicerino
kuom aptepti keksiukus pries dengiant mase ir kaip ta mase priklijuoti prie keksiuku, beze kremo nemoku daryti nes kazkur isskaiciau kad beze kremu istepti galima keksiukus ir tada ta pacia beze mase priklijuoti mases blynukus, o gal sviestiniu kremu istepti keksiukus kaip kad tortus? arba gal galima pasildzius ta mase vietoj kliju naudoti, na padekite man susigaudyti informacijos lavinoj. aciu labai.
Papildyta:vat noriu kazka panasaus padaryti, atsiprasau uz skolonta foto