Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(guziukas @ 2012 01 30, 21:28)
Pavykoooooo thumbup.gif dejau tik maziau miltu ir viskas ,tikrai slapi ir laaabai skanus thumbup.gif suuuuper skanu thumbup.gif bandem puost slapia beze blush2.gif bet kita syk del savo vaiku jos nedesiu,nes labai saldu ax.gif

kokie dregni atrodo wub.gif kokie cia keksiukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 31, 17:10)
aciuuz issamu  aprasyma, bet kadangi cia zalias kiausinio baltymas, man nelabai priimtinas  blush2.gif

na nevisai jie zali lieka,juk plaki ant garu ax.gif karscio jie gauna,procesas kazkoks vyksta biggrin.gif

QUOTE(Nerytė @ 2012 01 31, 17:11)
kokie dregni atrodo wub.gif  kokie cia keksiukai? blush2.gif

@adrij@ varskes-slyvu,niam niam,jau matau kad neliks tuoj ju pas mane ant stovo lotuliukas.gif reik eit vakarienei kazka ruost lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 01 31, 17:09)
nezinau tu smulkmenu,man drauge uzsake blush2.gif dabar sesuo mano uzsakines sau ir savo draugem biggrin.gif

O gal galima prie jusu sesers kazkaip prisideti prie uzsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 31, 15:04)
O kaip cia suprast sitas keksiukines? Pasidaro ir 13 ir 23? blush2.gif CIA

Jų yra URMO BAZĖJ , ji susideda , jei nedėsite apatinės dalies , liks mažiau , gavau Kalėdoms dovanų , tai žinau tiksliai , o ir kaina vieni juokai .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 31, 17:17)
Jų yra URMO BAZĖJ , ji susideda , jei nedėsite apatinės dalies , liks mažiau , gavau Kalėdoms dovanų , tai žinau tiksliai , o ir kaina vieni juokai .

O kiek bazeje kainuoja gal zinote? Nes mastau is ebay imt,jei bazej pigiau, tai is ten pasiorganizuociau.
Atsakyti
Merginos, cia kaip tortu temoj, gausybe neispasakyta, o kaip rast ta skaniausia, puriausia ir dregniausia, norisi mielu keksiuku smile.gif niekaip neapsiprendziu kurieeee tie verciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2012 01 31, 17:53)
Merginos, cia kaip tortu temoj, gausybe neispasakyta, o kaip rast ta skaniausia, puriausia ir dregniausia, norisi mielu keksiuku smile.gif niekaip neapsiprendziu kurieeee tie verciausi smile.gif

Pirmiausia nuspreskit kokioskonio norit, o tada jau siulysim biggrin.gif as va siandien gavau keksiuku popieriukus, tai tuos su slyvom kepsiu wub.gif
Atsakyti
Kaina panaši gausis jei siūsitės iš ebay , nes už ačiū niekas nesiunčia tongue.gif .
Kai man bazė ne problema , nuvažiavai ir nusipirkai ( ar nupirko ) tai vieni juokai , jei kainuotų kelionė ( kuras ) , gal ir tas pats kas siųstis būtų , tik , kad laukti reiktų ilgiau , o čia turi tą pačią dieną .....gerai pasiskaičiuokite iš kur vertingiau .

Tiesa , mano vokiečių gamybos , ne kiniečių , nors koks skirtumas , nieko nėra amžino irnesakyk.gif .

Dar grįžau biggrin.gif .... pirktas prieš Kalėdas , nežinia ar jų dar bazėj yra , jei nebūtų taip šalta - nulėkčiau pažiūrėti , bet dabar neeeeee doh.gif

Jų yra pirmam sandėlį nuo poliklinikos , geltonam pasaže smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 31 sausio 2012 - 18:30
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 31, 16:54)
Pirmiausia nuspreskit kokioskonio norit, o tada jau siulysim biggrin.gif as va siandien gavau keksiuku popieriukus, tai tuos su slyvom kepsiu  wub.gif

jau ir as isirinkau siuos su slyvom ir varske, produktus susipirkau smile.gif

bandysim ir duosim zinot, kaip skanu skanu...
Atsakyti
Aciu uz informacija 4u.gif bukit siltai namie, uzsisakysim is ebay smile.gif tik reikia apsvarstyt ar man tikrai reikia, nes kaip sakant uzsidega s... , bet buna paskui greit perdega.. va gaila man to stovo,kur is bazes pirkot triauksti.. sugurino su visu tortu nesant is kepyklos.. nesulauke nei vestuviu.. verysad.gif
Atsakyti
blink.gif ... užuojauta jauniesiems .... ir tau .

Jugita29 ... nepadaugink miltų , geriau nedadėk , jei kas dapilsi , tirštumas kaip normalios grietinės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 31 sausio 2012 - 18:46
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 31, 18:43)
blink.gif ... užuojauta jauniesiems .... ir tau .

Man tai zinot, as nusiperku stova ir vsio.. o va jauniesiems kaip jaustis nezinau... ir nuotaika sugadinta..triju aukstu tortas... vistik buvo pagal ju pageidavima.. o teko per nakti kepyklai kept is naujo, bet kurkas kuklesni ir mazesni... va jaunuju tikrai gaila..as tik stova buvau paskolinusi.
Atsakyti