Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

biggrin.gif rodausi, koki keksiuka "issikepiau"
dariau anytai torta-puoksteir liko ziedeliu, gaila buvo ismest blush2.gif taip kilo ideja, manau ja naudosiu per mazylio gimtadieni, maza puokstyte ant stalo (tik gelytes jau graziau teks sukomponuoti ir is ozazes keksiuko kaupuka gerai suformuoti )wub.gif gal kam irgi patiks mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
pasirinkus kita kategorija, pvz maistas, idomiu sventiniu keksiuku foto gal simtas!!!!
Jei idomu, paziurekit, gal sau ka pritaikysit

http://loveit.lt/cat/sventes
Atsakyti
4u.gif kiek daug skaniu sunku issirinkti
Atsakyti
norejau pasiteirauti su kokiu antgaliu reikia toki grazu papuosima padaryt?????? http://loveit.lt/cat...mai#/show/16738
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 05 10, 13:17)
norejau pasiteirauti su kokiu antgaliu reikia toki grazu papuosima padaryt??????  http://loveit.lt/cat...mai#/show/16738

Ten pat tim truputi zemiau parodyti ir antgaliai
mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 05 01, 00:15)
Sveikos, jau pradedu moraliskai ruostis dukrytes gimtadieniui - planuoju daryti keksiuku puota. Tik gaila, kad jie kita diena nebe tokie puikus buna smile.gif
Bet aciu visoms, papuosimu labiausiai ieskižojau, tai ideju kruva, dabar tik praktikuotis ir igyvendinti.

Man bent jau sitiekeksiukai ir antra diena buna labai labai skanus.
O cia mano kepti keksiukai
user posted image
Atsakyti
norėjau pasiteirauti gal yra kokią nors kekso kepimo paslaptis g.gif kad keksas gautųsi didelis purus, o ne susmegęs. pvz. reikia neperplakti kiaušinių, maišyti mediniu šaukštu ar dar kažkas tokio... g.gif
Anksčiau pagal tuos pačius receptus mano kepami keksai iš formos virsdavo, o dabar susmenga ir kaip plona plutelė iškepa doh.gif nesuprantu, ką aš jau ne taip darau verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 16, 22:34)
user posted image

Labai gražūs keksiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 16, 19:34)

originalus bigsmile.gif dar nematyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2012 05 16, 23:26)
norėjau pasiteirauti gal yra kokią nors kekso kepimo paslaptis g.gif kad keksas gautųsi didelis purus, o ne susmegęs. pvz. reikia neperplakti kiaušinių,  maišyti mediniu šaukštu ar dar kažkas tokio... g.gif
Anksčiau pagal tuos pačius receptus mano kepami keksai iš formos virsdavo, o dabar susmenga ir kaip plona plutelė iškepa doh.gif nesuprantu, ką aš jau ne taip darau verysad.gif

Jei viska darai taip kaip anksciau, tai gal orkaitej problema...as tai kai kepu keksa, tai metu viska i mikseri, aisku kaip parasyta, tiesiog man greiciau ir siaip patogiau, o kartais kepu ir tik ant 160C karscio 4u.gif
Atsakyti
Darbstuoles, prasau jusu patarimo 4u.gif ax.gif nusipirkau keksiuku formeliu, apsizdziaugiau, kad mazytes, daug ir nebrangiai.. biggrin.gif paskui kazkaip skaitau kitoje puseje parasyta: Naudoti dekoratyviniems keksiukas. Netinka kepti orkaiteje schmoll.gif schmoll.gif bet visdel to, gal kuri bandeti kepti su tokiais? biggrin.gif na kas gi gali atsitikti, popierius issilydyti gali??
ir kuri darot tuos dekoratyvinius keksiukus, pasidalinkit ka zinot apie juos rolleyes.gif as begu dar y visagali google pasiskaitineti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 18 gegužės 2012 - 17:00
Čia turbūt labai mažytės formelės,taip? Nieko nežinau daug apie jas,tik tiek,kad daug kas naudoja saldainiams įdėti,pvz triufeliams 4u.gif Kažkada ir aš į jas žiūrėjau,bet kai pamačiau,kad negalima jose kept,padėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 18 gegužės 2012 - 17:53