Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(ciauzuika @ 2012 04 14, 21:25)

nekilimo priezastis gali buti ir pernelyg karsta orkaite, o subliuksta gal todel, kad istrauki dar ne iki galo iskepusius? Priezasciu gali buti daug...
Man (tfu tfu) visada viskas iseina, iskyla, iskepa smile.gif

na kad per karsta nemanau, o nedakepe irgi taip nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 04 14, 21:25)
Sitie keksiukai buvo bananiniai su Snickers sokoladukais. O puosti paprastu sviestiniu kremu su kakava smile.gif Man labai skanus kremas papuosimui keksiuku yra sokoladinis ganasas thumbup.gif

gal galima plačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 04 15, 22:06)
gal galima plačiau  blush2.gif


Paprasta smile.gif
300 ggrietineles (35 abra 36 proc.) supilam i puoda ir i ja sumetam 100 g. sokolado (koks patinka, bet tik be priedu, tinka pvz. karuna) ir statom ant silpnos ugnies. Pastoviai maisome kol istirpsta sokoladas, tik neleisti grietinelei uzvirti. Tada mase atvesinam ir dedam i saldytuva atsalti gerai ( as laikiau gal pora valandu), o tada su mikseriu isplakam (issiplaka labai greitai) iki reikiamos konsistencijos smile.gif
As sokolada emiau 65 proc. kakavos, tai mano ganasas nebuvo labai saldus, kita karta imciau saldesni smile.gif Ta pati galima daryti ir su baltu sokoladu, tada gausime balta ganasa (grazu butu ant sokoladiniu keksiuku manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 04 16, 09:21)
Paprasta smile.gif
300 ggrietineles (35 abra 36 proc.) supilam i puoda ir i ja sumetam 100 g. sokolado (koks patinka, bet tik be priedu, tinka pvz. karuna) ir statom ant silpnos ugnies. Pastoviai maisome kol istirpsta sokoladas, tik neleisti grietinelei uzvirti. Tada mase atvesinam ir dedam i saldytuva atsalti gerai ( as laikiau gal pora valandu), o tada su mikseriu isplakam (issiplaka labai greitai) iki reikiamos konsistencijos smile.gif
As sokolada emiau 65 proc. kakavos, tai mano ganasas nebuvo labai saldus, kita karta imciau saldesni smile.gif Ta pati galima daryti ir su baltu sokoladu, tada gausime balta ganasa (grazu butu ant sokoladiniu keksiuku manau smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 04 16, 09:21)
Paprasta smile.gif
300 ggrietineles (35 abra 36 proc.) supilam i puoda ir i ja sumetam 100 g. sokolado (koks patinka, bet tik be priedu, tinka pvz. karuna) ir statom ant silpnos ugnies. Pastoviai maisome kol istirpsta sokoladas, tik neleisti grietinelei uzvirti. Tada mase atvesinam ir dedam i saldytuva atsalti gerai ( as laikiau gal pora valandu), o tada su mikseriu isplakam (issiplaka labai greitai) iki reikiamos konsistencijos smile.gif
As sokolada emiau 65 proc. kakavos, tai mano ganasas nebuvo labai saldus, kita karta imciau saldesni smile.gif Ta pati galima daryti ir su baltu sokoladu, tada gausime balta ganasa (grazu butu ant sokoladiniu keksiuku manau smile.gif

ganasui imu visada santykiu vienas ant vieno, pvz jeigu 100 g sokolado, tai ir bus 100 g grietineles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistux @ 2012 04 16, 20:15)
Receptukas situ labai lengvai pagaminamu citrinu ir aguonu keksiuku, kuri galite rasti


wub.gif jei nepaslaptis iš kur tokius krepšiukus gauti?
Atsakyti
Aistux, labai gera ir graži idėja wub.gif thumbup.gif Jei gerai supratau, tai čia tiesiog kepimo pipieriaus gabalelis idetas i forma???
Atsakyti
Aistux, atrodo puikiai!


raganieška, pas Aistux, kepimo popierius iklotas i forma, o panasiu popiereliu yra kepejyje. stai tokiu (tik as saviskius parsiveziau is UK, bet kai buvau LT maciau Kepejo parduotuvei (Kaune) yra pirkti irgi tokiu wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 16 balandžio 2012 - 20:26
mergaitės, o kur Vilniuje stovą dailų įsigyti keksiukams?
ar išsinuomuoti?
Atsakyti
pirkau naują keksiukų formą, tad skubėjau išbandyti ax.gif


user posted image

kepiau vakar jogurtinius keksiukus (viduje šok.plytelė)
šiandien jie nėra tokie purūs ir minkšti, kaip vakar blush2.gif
tad patarkit kokius kepti, kad išliktų kitą dieną nepriekaištingi.
Gimtadienio proga, noriu sūnui į darželį atnešti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 04 19, 17:12)

deja, nelabai tokiu rasi ko gero, nes cia mamyes anksciau buvo kalbeje, jog pastoveje keskiukai jau nebe buna tokie kaip tuoj ka tik iskepti ar po valandos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 04 19, 18:12)
pirkau naują keksiukų formą, tad skubėjau išbandyti  ax.gif


kepiau vakar jogurtinius keksiukus (viduje šok.plytelė)
šiandien jie nėra tokie purūs ir minkšti, kaip vakar  blush2.gif
tad patarkit kokius kepti, kad išliktų kitą dieną nepriekaištingi.
Gimtadienio proga, noriu sūnui į darželį atnešti.

man, asmeniskai, tai keksiukai su Snickers sokoladukais ir sekancia diena buvo tikrai minksti ir skanus smile.gif
Atsakyti