Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(Javute @ 2012 04 14, 14:18)
ciauzuika, labai grazus!
o mano, va kaip neiskilo rupuziukai  doh.gif  schmoll.gif

va taip ir man buna sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 14 balandžio 2012 - 19:44
QUOTE(ingauk @ 2012 04 14, 20:43)

Neiskyla ar subliuksta iskile? Nes jei neiskyla, tai bloga kildinimo medziaga arba jos mazai. O jei subliuksta, tai mazokai miltu gali but.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 14, 20:43)

O ne man vienai nelabai sekasi biggrin.gif
Dar kepant buna pakyla.. nezinau gal per mazai kepimo milteliu dedu. Gal per greit is orkaites isimu.. hm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 14, 20:45)
Neiskyla ar subliuksta iskile? Nes jei neiskyla, tai bloga kildinimo medziaga arba jos mazai. O jei subliuksta, tai mazokai miltu gali but.

kas svarbiausia buna kad is vienos tos pacios teslos vieni kyla ir sukrenta, kita partija kepant visai nekyla sad.gif
o miltu tai manau norma arba per daug gal net galvoju dabar, nes nuo sauksto man nekrenta niekada tesla, stumiu su kitu saukstuku i formeles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 04 14, 17:19)
bigsmile.gif su kava mielai pora suvalgyčiau  biggrin.gif

iš ko darėte kremą ? labai skaniai atrodo  ax.gif

Sitie keksiukai buvo bananiniai su Snickers sokoladukais. O puosti paprastu sviestiniu kremu su kakava smile.gif Man labai skanus kremas papuosimui keksiuku yra sokoladinis ganasas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Javute @ 2012 04 14, 21:46)
O ne man vienai nelabai sekasi  biggrin.gif
Dar kepant buna pakyla.. nezinau gal per mazai kepimo milteliu dedu. Gal per greit is orkaites isimu.. hm  rolleyes.gif

nekilimo priezastis gali buti ir pernelyg karsta orkaite, o subliuksta gal todel, kad istrauki dar ne iki galo iskepusius? Priezasciu gali buti daug...
Man (tfu tfu) visada viskas iseina, iskyla, iskepa smile.gif
Atsakyti
Kita karta sijosiu miltus, plaksiu mikseriu viska biggrin.gif
Tesla as irgi su kitu sauksciuku nustumiu, nelabai krenta pati nuo sauksto..
na bandysiu dar kadanors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 14, 20:50)
kas svarbiausia buna kad is vienos tos pacios teslos vieni kyla ir sukrenta, kita partija kepant visai nekyla sad.gif
o miltu tai manau norma arba per daug gal net galvoju dabar, nes nuo sauksto man nekrenta niekada tesla, stumiu su kitu saukstuku i formeles  unsure.gif

Ar krenta tešla ar ne, priklauso nuo recepto, nes man viena tešla bėga, o kitą tenką ir nukrapštyti, bet visada iškyla. Vieną kartą neiškilo kai pamiršau įdėti kepimo miltelių (visada naudoji oetker). Stengiuosi per daug nemakaluoti tešlos ir durelių nedarinėti, ilgu mediniu iešmeliu patikrinu ar iškepė kai praeina kepimo laikas ir jei iškepė traukiu lauk. Aj, turiu iš močiutės atsineštą prietarą, niekada nekepk pyragų pirmas mm dienas blush2.gif , nes jie neiškils rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 14 balandžio 2012 - 21:04
QUOTE(raganieška @ 2012 04 14, 22:03)
Ar krenta tešla ar ne, priklauso nuo recepto, nes man viena tešla bėga, o kitą tenką ir nukrapštyti, bet visada iškyla. Vieną kartą neiškilo kai pamiršau įdėti kepimo miltelių (visada naudoji oetker). Stengiuosi per daug nemakaluoti tešlos ir durelių nedarinėti, ilgu mediniu iešmeliu patikrinu ar iškepė kai praeina kepimo laikas ir jei iškepė traukiu lauk. Aj, turiu iš močiutės atsineštą prietarą, niekada nekepk pyragų pirmas mm dienas  blush2.gif , nes jie neiškils  rolleyes.gif

Prasyciau placiau apie prietara biggrin.gif toki pirma karta girdziu. ar tau jis pasitvirtino? lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 04 14, 21:13)
Prasyciau placiau apie prietara  biggrin.gif  toki pirma karta girdziu. ar tau jis pasitvirtino? lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Atsakysiu is savo puses blush2.gif -tas pats prietaras galioja ir vakuojant gerybes,pvz agurkus.Tikrai esu per mm vakavus ir ka.....iskele dangtelius verysad.gif ,ko niekada nera buve.Tai stengiuos tom dienom bent jau nevakuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2012 04 15, 15:11)
Tai stengiuos tom dienom bent jau  nevakuoti biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 04 14, 22:13)
Prasyciau placiau apie prietara  biggrin.gif  toki pirma karta girdziu. ar tau jis pasitvirtino? lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Porą karų bandžiau ir nelabai vykę gavosi, na nevisai sukritę, bet tokie pabliuškę rolleyes.gif tai ir patikėjau prietaru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2012 04 15, 14:11)
Atsakysiu is savo puses blush2.gif -tas pats prietaras galioja ir vakuojant gerybes,pvz agurkus.Tikrai esu per mm vakavus ir ka.....iskele dangtelius verysad.gif ,ko niekada nera buve.Tai stengiuos tom dienom bent jau  nevakuoti biggrin.gif

Tai tik isitikinimas... niekad nepasiteisino toks dalykas...
Atsakyti