Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(Dameri @ 2012 04 06, 17:12)
Kai paminkysit pastilaza su dazais ir pamatysit kokiios rankos lieka, tao patikekit tu papuosimu valgyti tikrai nenoresite  smile.gif

Nu minkiau siandiena tu ispustu saldainiu mase visokiu spalvu- normalios rankos liko, o spalvos ryskios, grazios... unsure.gif Nesuprantu, gal man cia pavyko labai gerus dazus pasiciupt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 04 08, 00:28)
kepiau siandien pirma karta keksiukus.  rolleyes.gif  likau nusivylusi, kaip pirmas blynas prisviles  biggrin.gif  neiskilo, na kepant buvo pakile, bet kai isemiau subliusko, ir buvo kaip formeleje tai iki puse tik  doh.gif  ir kietoki gavosi, na cia gal del to kad pati tesla kaip biskvitine gavosi  g.gif
norejau paklausti, jus kai dedat y formeles tesla, kiek jos dedat, pilna formele, ar puse formeles uzpildot?  smile.gif

Kepimo miltelius arba soda dejot?Kiausinius mikseriu plaket?Miltus issijojot? Visa tai manau itakoja purumui,iskylimui....Nu keistai ko sukrito g.gif
Dedu po puse formeles ir maziau kitados,iskyla iki pat virsaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 04 08, 06:53)
Kepimo miltelius arba soda dejot?Kiausinius mikseriu plaket?Miltus issijojot? Visa tai manau itakoja purumui,iskylimui....Nu keistai ko sukrito g.gif

Miltu niekada nesijoju, kiausiniu neplakiau mikseriu blush2.gif dejau kepimo miltelius smile.gif
Na... viskas tikrai ytakoja, reikes kitaipo daryti kita karta, atsakingiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 04 08, 06:53)

dedu dazniausia kepimo miltelius, retai soda, miltus sijoju visada, o kiausinius irgi plaku mikseriu ale kaip nekyla taip nekyla kaip kitoms iki pat virsaus schmoll.gif
Atsakyti
Labas merginos. Kažkada kažkurioje temoje skaičiau, bet dabar nerandu, kur Kaune Urmo bazėse yra keksiukams stovų. Gal kas gali padėti? 4u.gif Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 08, 20:34)
dedu dazniausia kepimo miltelius, retai soda, miltus sijoju visada, o kiausinius irgi plaku mikseriu ale kaip nekyla taip nekyla kaip kitoms iki pat virsaus  schmoll.gif

o man per daug iskyla doh.gif biggrin.gif Dar taip nelygiai,koks vienas krastas labiau cool.gif Ir nuo ko cia priklauso.. g.gif Bekildami dar ir prasprogsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 04 09, 09:25)
o man per daug iskyla doh.gif  biggrin.gif Dar taip nelygiai,koks vienas krastas labiau cool.gif Ir nuo ko cia priklauso.. g.gif Bekildami dar ir prasprogsta cool.gif

Gal nuo orkaitės,šiluma gal nevienodai pasiskirsto g.gif man irgi prasprogsta dažnai,tiek keksai ypač,tiek keksiukai
Atsakyti
Sveikos, kepejeles smile.gif
labai sauni temute, labai daug groziu prisiziurejau, pasisemiau ideju smile.gif
Keksiukus kepiau dar tik du kartus, bet tikrai bus dar ir dar, ir dar biggrin.gif Noriu tobuleti kartu su Jumis smile.gif
Rodau ir aš savo pirmus "blynus" ax.gif
šokoladiniai kesiukai bei bananiniai-snickers keksiukai:
http://public.fotki....12-04-05-5.html

P.S.sorry, kad keliu nuoroda, nemoku (neina)kitaip man foto ikelti čia blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 04 10, 16:40)

P.S.sorry, kad keliu nuoroda, nemoku (neina)kitaip man foto ikelti čia  blush2.gif

kelk, per www.radikal.ru prisek foto, spaus zagruzit ir kai zagruzis nukopijuok nr 2 koda ir iklijuok i savo zinute ir visi matys
sekmes
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 11, 14:30)
kelk, per www.radikal.ru prisek foto, spaus zagruzit ir kai zagruzis nukopijuok nr 2 koda ir iklijuok i savo zinute ir visi matys
sekmes

Egzotika, aciu smile.gif
Bandau
user posted image
Atsakyti
ciauzuika, labai grazus!
o mano, va kaip neiskilo rupuziukai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 04 11, 15:00)
Egzotika, aciu smile.gif
Bandau
user posted image