teracota. siulau kept rugiageles negriukus. man ir trecia diena jie buna skanus. na, tik tuomet, kol sekliai neisisuka
RADAU, o dar šokoladinis. Puiku
O kur man receptuką rasti
Pasidalinkit
Mano svečiai sako, tik jokių tortų. Laukiam tavo tradicinių keksiukų, bet aš juos visada kepdavau tą pačią dieną, šį kartą išvažiuojam į kaimą, o ten galimybės išsikepti nebus. Orkaitė siaubinga
Na seklių yra ir pas mane, o pati diždiausia aš
Kaškaip mėsos gali man nebūti, bet saldumynų taip
O kur man receptuką rasti
Pasidalinkit
Mano svečiai sako, tik jokių tortų. Laukiam tavo tradicinių keksiukų, bet aš juos visada kepdavau tą pačią dieną, šį kartą išvažiuojam į kaimą, o ten galimybės išsikepti nebus. Orkaitė siaubinga
Na seklių yra ir pas mane, o pati diždiausia aš
Kaškaip mėsos gali man nebūti, bet saldumynų taip
QUOTE(3Zzz @ 2012 04 03, 23:23)
teracota. siulau kept rugiageles negriukus. man ir trecia diena jie buna skanus. na, tik tuomet, kol sekliai neisisuka
QUOTE(cake @ 2012 04 04, 11:11)
laba keksiuku kepejeles
nutariau velykoms issikepti keksiuku ir kadangi pirmoje temoje ju receptu yra labai daug, negaliu issirinkti. taigi noreciau, kad imestumete nuoroda arba pasakytumete pavadinima paprastu, puriu, saldziu keksiuku recepta. bus DIDELIS DIDELIS ACIU is anksto..
nutariau velykoms issikepti keksiuku ir kadangi pirmoje temoje ju receptu yra labai daug, negaliu issirinkti. taigi noreciau, kad imestumete nuoroda arba pasakytumete pavadinima paprastu, puriu, saldziu keksiuku recepta. bus DIDELIS DIDELIS ACIU is anksto..
Man labai patinka receptas su varške ir džiovintais vaisiais
Visas noriu pagirti, uz jusu puikius receptus!
Turiu tokia beda.. na nebeda cia, bet radau namuose ~30 mazu keksiuku formeliu, ir dabar nerimauju kad reikia keksiuku issikepti vis skaitau ir skaitau, ir taipogi neissirenku visi skanus, visi grazus, sakes
Norejau paklausti, kiek is jusu receptu apytiksliai iseina keksiuku? Nes galvoju kad man gal is puses produktu daryti viska, kad paskui neliktu teslos daug
Turiu tokia beda.. na nebeda cia, bet radau namuose ~30 mazu keksiuku formeliu, ir dabar nerimauju kad reikia keksiuku issikepti vis skaitau ir skaitau, ir taipogi neissirenku visi skanus, visi grazus, sakes
Norejau paklausti, kiek is jusu receptu apytiksliai iseina keksiuku? Nes galvoju kad man gal is puses produktu daryti viska, kad paskui neliktu teslos daug
QUOTE(viliuosi @ 2012 04 04, 11:28)
Man labai patinka receptas su varške ir džiovintais vaisiais
Man irgi norisi kiazka naujesnio pabandyt, bet dziovintu vaisiu man vaikai nevalgo, sokoladiniai irgi netinka
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 02, 22:36)
bananiniai keksiukai
3 kiausinius suplakame i bliudeli, 120 gr cukraus ir 150 r grietines - ismaisome sakute
Ipilame istirpdyto 80 gr sviesto ir 200 r miltu (as dedu stikine, nes man sudejus 200 r, jie gaunasi per sausi, ne tokie dregni) bei sauksta kepimo milteliu. ismaisome
sudedame 3 vidutinio dydzo supjaustytus bananus.
ismaisome i formeles suplame ir i orkaite 20-30 min. Man jie kaip mazi skanus pyrageliai
3 kiausinius suplakame i bliudeli, 120 gr cukraus ir 150 r grietines - ismaisome sakute
Ipilame istirpdyto 80 gr sviesto ir 200 r miltu (as dedu stikine, nes man sudejus 200 r, jie gaunasi per sausi, ne tokie dregni) bei sauksta kepimo milteliu. ismaisome
sudedame 3 vidutinio dydzo supjaustytus bananus.
ismaisome i formeles suplame ir i orkaite 20-30 min. Man jie kaip mazi skanus pyrageliai
O situs tai reiketu pamegint
QUOTE(DoVuKe @ 2012 04 04, 18:47)
Man irgi norisi kiazka naujesnio pabandyt, bet dziovintu vaisiu man vaikai nevalgo, sokoladiniai irgi netinka
Labai skanu vietoj džiovintų slyvų šokolado lašeliai (delonoj yra), vaikams baisiai patinka
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 29, 21:57)
Nepykite uz kvaila klausima, bet ta visa temute perziurejau- ideju daug, bet vis tiek nesupratau, kokia mase tinka puost keksiukus, na kad ir sakykime siame vaizdelyje http://www.youtube.c...h?v=TBRVK5kir9U Ideju turiu, priemoniu irgi, bet nezinau, kokia mase rinktis, kad galima butu taip aptepliot juos
Papildyta:
QUOTE(jurga11 @ 2012 04 04, 19:49)
Labai skanu vietoj džiovintų slyvų šokolado lašeliai (delonoj yra), vaikams baisiai patinka
Na, delonos mano kaime nera, bet gal siuo atveju tas pats butu koks kepimui skirtas sokoladas patarkuotas?
Papildyta:
Na, delonos mano kaime nera, bet gal siuo atveju tas pats butu koks kepimui skirtas sokoladas patarkuotas?
[/quote]
Aha, puikiai esu ir paprastą pigų kažkokį rusišką papjausčius gabaliukais, labai tiko su tais lašiukais tiek tik skirtumo, kad tinginiams patogiau...
Sveikos keksiuku kepejeles
Kepiau tuos varskes - slyvu keksiukus, bet matyt as juos perkepiau ir jie man gavosi kietoki, teks bandyt dar karta
Ikeliu savo citrininius Kempiniuko, Patriko, Gario ir meduzos keksiukus
Kepiau tuos varskes - slyvu keksiukus, bet matyt as juos perkepiau ir jie man gavosi kietoki, teks bandyt dar karta
Ikeliu savo citrininius Kempiniuko, Patriko, Gario ir meduzos keksiukus
Nevute Kokie mieli
QUOTE(Javute @ 2012 04 04, 12:37)
Visas noriu pagirti, uz jusu puikius receptus!
Nelygu kiek tešlos supilsi į formeles,bet kiek pastebėjau dauguma keksiukų receptų būna nurodyti apie ~12 vienetų kažkada buvo daug tešlos,kai dariau,išėjo 18 vnt.