Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(guziukas @ 2012 01 30, 21:28)
Pavykoooooo thumbup.gif

Super kad pavyko, saunuole thumbup.gif
o tas keksiuku stovas skirtas tik didesniems keksiukams, ar mazesnems tiktu ?

QUOTE(Mayfly @ 2012 01 31, 10:11)
Laba  smile.gif , surinkau 2 temos receptukus, gal erikiuxxx galėtum paprašyti, kad juos patalpintų į pirmą psl., nes tą moki gerai ir greitai padaryti  4u.gif , kai turėsiu laiko, pabaigsiu 3 temos surinkti  ax.gif

SAUNUOLE 4u.gif 4u.gif 4u.gif , ACIU tau labai aciuks.gif toj paprasysiu kad ikeltu i tema ax.gif
o 3 temos jau surinko iki galo Megi Simpson ir jau patalpinta i vieta thumbup.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 31, 11:55)
Bliamba, tik dabar apsiziurejau, kad praleidau ikelti tuos varskinius-slyvinius adrijos keksiukus i temos sarasa  doh.gif Pamaciau jos zinute temoje su paryskintu pavadinimu ir pamaniau, kad ji pati receptuka ikele, ot velnias  doh.gif  unsure.gif

biggrin.gif AHA praleidai lotuliukas.gif bet as pirmoj eilei @adrij@ receptuka irasiau pas ja po foto, jis ten pats pirmas biggrin.gif
ACIU tau kad padejai surinkti iki galo 3 temukes receptus aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 31 sausio 2012 - 14:16
O kaip cia suprast sitas keksiukines? Pasidaro ir 13 ir 23? blush2.gif CIA
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 31, 16:04)
O kaip cia suprast sitas keksiukines? Pasidaro ir 13 ir 23?  blush2.gif CIA

Kad atskiros keksines, nes kaina skiriasi pasirenkant 13 ar 23 vnt. stovus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 31, 15:16)
Kad atskiros keksines, nes kaina skiriasi pasirenkant 13 ar 23 vnt. stovus  4u.gif

Aaaa.. nepaziurejau... galvoju kokia nusiprikti... siaip mazesnei reiktu maziau kepaliot, bet jei didesne svente, tai daugiau norisi... ka patarsit..
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 31, 15:13)
biggrin.gif AHA praleidai lotuliukas.gif  bet as pirmoj eilei @adrij@ receptuka irasiau pas ja po foto, jis ten pats pirmas biggrin.gif
ACIU tau kad padejai surinkti iki galo 3 temukes receptus aciuks.gif  4u.gif

Ai, tada gerai biggrin.gif bet gi sakau, kad kazkur lyg ir maciau doh.gif lotuliukas.gif

Aha, aciu man labai lotuliukas.gif o jai rimtai, tai gi pati naudojuosi tais receptukais blush2.gif tai savo patogumui kaip sakant biggrin.gif

Rugiagele, norejau paklausti gal netycia bandei kepti savo negriuka be sokolado (ir kakavos), na t.y. paprasta balta biskvitini? As galvoju jai darysiu viska pagal recepta tik nesesiu kakavos ir sokolado ar man gausis tokio pat purumo-regnumo keksiukai g.gif nes noriu su kokiu idaru pamegint.
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 31, 15:22)
,

Rugiagele, norejau paklausti gal netycia bandei kepti savo negriuka be sokolado (ir kakavos), na t.y. paprasta balta biskvitini? As galvoju jai darysiu viska pagal recepta tik nesesiu kakavos ir sokolado ar man gausis tokio pat purumo-regnumo keksiukai  g.gif nes noriu su kokiu idaru pamegint.

As vis zadejau kepti su baltu sokoladu, ir be kakavos.. bet taip ir neiskepiau... nu bet kai uzminet, tai gal reiks pabandyt.Tik jauciu vietoj kakavos, reik tiek pat miltu idet.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 31, 16:19)
Aaaa.. nepaziurejau... galvoju kokia nusiprikti... siaip mazesnei reiktu maziau kepaliot, bet jei didesne svente, tai daugiau norisi... ka patarsit..

tik didesne,man is 23,nu ner kas tikrai,gal nebent kai mano 3 vaikai juos labai greit suvalgo lotuliukas.gif bet ir ryte eidami tuoj sako duok aukletojai vienai kitai,mokytojai,vadeovei....ziurek ir nebelieka doh.gif

va cia ziurekit labai gera kaina,kam reik,ir jei paccios mokat siustis,tai isvis super,jie siuncia ir greit ateina thumbup.gif

http://www.amazon.co..._sbs_02_02_t_lh
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 01 31, 16:00)
tik didesne,man is 23,nu ner kas tikrai,gal nebent kai mano 3 vaikai juos labai greit suvalgo lotuliukas.gif bet ir ryte eidami tuoj sako duok aukletojai vienai kitai,mokytojai,vadeovei....ziurek ir nebelieka doh.gif

va cia ziurekit labai gera kaina,kam reik,ir jei paccios mokat siustis,tai isvis super,jie siuncia ir greit ateina thumbup.gif

http://www.amazon.co..._sbs_02_02_t_lh

Aha kaina gera thumbup.gif o siuntimas kiek cia i lietuva kainoja ? O tu pati siunteisi ?
Atsakyti
Kad cia lyg siuntimas nepigiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 31, 17:04)
Aha kaina gera thumbup.gif  o siuntimas kiek cia i lietuva kainoja ? O tu pati siunteisi ?

nezinau tu smulkmenu,man drauge uzsake blush2.gif dabar sesuo mano uzsakines sau ir savo draugem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 01 30, 20:05)
turiu issisaugojus mirksiukas.gif si kart man labai gerai jis gavos thumbup.gif dabar dar sausainukus is likucio kepu biggrin.gif

aciuuz issamu aprasyma, bet kadangi cia zalias kiausinio baltymas, man nelabai priimtinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 31, 17:08)
Kad cia lyg siuntimas nepigiai  g.gif

vienai tai gal ir brangu,bet jei kelios mesis tai visai gal ir nieko ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti