Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 20, 16:32)
sveikos ,bandziau siandien kepti keksa ,ir mano tas bandymas nepavyko ,atrodo ir tokioj kokioj rasyta temperaturoj kepiau bet vidurys gavosi neiskepes ir dar negana to sukrito ,is virsaus taip graziai atrode  smile.gif gal turit kokiu minciu kur galejau suklysti ? blush2.gif

gal atidarinejot pradzioj kepimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 20, 15:32)
sveikos ,bandziau siandien kepti keksa ,ir mano tas bandymas nepavyko ,atrodo ir tokioj kokioj rasyta temperaturoj kepiau bet vidurys gavosi neiskepes ir dar negana to sukrito ,is virsaus taip graziai atrode  smile.gif gal turit kokiu minciu kur galejau suklysti ? blush2.gif

nu pati ir atsakėt į savo klausimą - jei vidurys neiškepęs, tai vadinasi per trumpai kepėt mirksiukas.gif o kadangi buvo neiškepęs, tai natūralu, kad sukrito.
Ne visada reikia aklai vadovautis nurodytu kepimo laiku, juk orkaitės skirtingos. Ar keksas iškepęs patikrint labai paprasta - medinio pagaliuko testas mirksiukas.gif
Atsakyti
dar keksas galejo nepavykti, jei miltu buvo mazai, nes miltai gr ir ml skiriasi. kaip matavote?

vakar nusipirkaU Maximoje 3,99 lt. 100 vnt. velyku stalui manau labai tiks bigsmile.gif
buvo dar ir languoti tokiu pat spalvu, pats krepsiuks baltas, o langeliai vienu alyviniai, kitu ruzavi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 21 kovo 2012 - 14:13
gali buti visko ,nes pradzioj tikrai atidarius buvau ,o i recepta dejau tiek kiek nurodyta miltu ir ne gramais miligramais o nurodyta buvo 10saukstu tiek ir idejau ,o tai paaiskinkit man kaip visdelto turi buti ,ar reikia leisti pastoveti orkaitej kad nesukristu ar visgi galima traukti is karto ,nes tikrai ilgiau stovedamas visai sukeps ,zalia as dar ant tokiu dalyku , blush2.gif o nuomoniu cia prissiskaiciau visokiu
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 21, 14:50)
gali buti visko ,nes pradzioj tikrai atidarius buvau ,o i recepta dejau tiek kiek nurodyta miltu ir ne gramais miligramais o nurodyta buvo 10saukstu tiek ir idejau ,o tai paaiskinkit man kaip visdelto turi buti ,ar reikia leisti pastoveti orkaitej kad nesukristu ar visgi galima traukti is karto ,nes tikrai ilgiau stovedamas visai sukeps ,zalia as dar ant tokiu dalyku , blush2.gif o nuomoniu cia prissiskaiciau visokiu

jei iškepęs, trauk lauk. O ar iškepęs patikrint labai paprasta - su mediniu pagaliuku besk į vidurį ir jei ištraukus pagaliukas yra sausas, vadinasi keksas iškepė. Jei pagal pagaliuką iškepęs, bet vis vien sukrito, tai galima įtart kad miltų proporcijos negeros. Bet tavo aprašytu atveju, tai paprasčiausiai per trumpai kepei.
Galų gale, jei nepavyko pagal vieną receptą, bandyk pagal kitą. Būna ir receptuose klaidų, o būna kad paprasčiausiai kažkuris receptas kepėjai nelimpa ir tiek, o kita kepėja pagal tą patį receptą kepa ir kepa ax.gif
Atsakyti
Gal čia yra tokių, kurios žiūri laidą "Valgyk ir lieknėk" ar kažkas pan., rusiška laida... Žodžiu ten rodė tokių keksiukų receptą su avižomis, kefyru, kakava... Ale dietiniai keksiukai - be miltų... Pirmą kartą užtaikiau tą laidą ir nespėjau užsirašyti...

P.S. aš tai kepu vieno kąsnio keksiukus, silikoninėje formoje, tai mano dukrai labai patinka tokie mažiukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 21 kovo 2012 - 15:08
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 21, 15:00)
Gal čia yra tokių, kurios žiūri laidą "Valgyk ir lieknėk" ar kažkas pan., rusiška laida... Žodžiu ten rodė tokių keksiukų receptą su avižomis, kefyru, kakava... Ale dietiniai keksiukai - be miltų... Pirmą kartą užtaikiau tą laidą ir nespėjau užsirašyti...

P.S. aš tai kepu vieno kąsnio keksiukus, silikoninėje formoje, tai mano dukrai labai patinka tokie mažiukai smile.gif

gal tokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2012 03 21, 16:31)

Išbandysiu, ačiū 4u.gif

O anie kiek kitokie, pagal išvaizdą, tai kaip šokoladiniai atrodė, nuo kakavos. Nors esmė manau panaši visų tų sveikuoliškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 21 kovo 2012 - 15:38
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 21, 15:12)

aciu uz info, kaip ik man ju reikia ir dar spalvoti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mergaites labai labai reikia kremu receptuku kuriais puosiate keksiukus. Tai tie maskarpone ir pchiladelfija surio, nes visus receptus palikau darbe verysad.gif Padekite prasau aciuks.gif
Atsakyti
Labas visoms. Išbandžiau šiandien keksiukus su varške ir džiovintomis slyvomis, na labai, labai skanu. Ačiū kas pasidalino receptu 4u.gif
Atsakyti
As irgi vakar varskes+dziovintu slyvu keksiuk dariau-slyvu galejau daugg daugiau deti,nes skonis nelabai isryskejo ju,,abrikosu kelis idejau, tai jie jautesi gerai..ir zinoma i kelis keksiukus idejau spanguoliu...niam niam..jos man visur tinka.nors vesinau neatidarius orkaites, dar orkaitej jie man sukrito;((
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti