QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 21, 14:50)
gali buti visko ,nes pradzioj tikrai atidarius buvau ,o i recepta dejau tiek kiek nurodyta miltu ir ne gramais miligramais o nurodyta buvo 10saukstu tiek ir idejau ,o tai paaiskinkit man kaip visdelto turi buti ,ar reikia leisti pastoveti orkaitej kad nesukristu ar visgi galima traukti is karto ,nes tikrai ilgiau stovedamas visai sukeps ,zalia as dar ant tokiu dalyku ,
o nuomoniu cia prissiskaiciau visokiu
jei iškepęs, trauk lauk. O ar iškepęs patikrint labai paprasta - su mediniu pagaliuku besk į vidurį ir jei ištraukus pagaliukas yra sausas, vadinasi keksas iškepė. Jei pagal pagaliuką iškepęs, bet vis vien sukrito, tai galima įtart kad miltų proporcijos negeros. Bet tavo aprašytu atveju, tai paprasčiausiai per trumpai kepei.
Galų gale, jei nepavyko pagal vieną receptą, bandyk pagal kitą. Būna ir receptuose klaidų, o būna kad paprasčiausiai kažkuris receptas kepėjai nelimpa ir tiek, o kita kepėja pagal tą patį receptą kepa ir kepa