Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

Tai kaip suprantu, reikia iškeptiems keksiukams "nupjauti galvas", sulaistyti ir tada jau puošti kremais? Galima maskarpones su grietinėle, philadelfija suriu mačiau, dar tikriausiai šokoladiniu arba karameliniu ganašu ir šlapia bezė g.gif Reikalas tas, kad artėja mano gimtadienis ir noriu bendradarbius pavaišinti keksiukais, nes tortu jau atsivalgė biggrin.gif Galvoju kad jie panašūs į mažus tortukus, būtų visai įdomu g.gif
Atsakyti
mano isbandyti populiarieji varskiniai keksiukai su slyvomis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 07, 11:49)

Oj, nezinau kaip paaiskinti blush2.gif na supratai gerai, nupjoviau galvas, bet tai nebutina, kadangi pas mane per daug kremo isejo, tai nupjoviau, zinoma kai nupjauta tai lengviau sudrekinti jos, as lig normaliai sudrekinau, bet valgant truputi mazoka jautiesi, jej nedrekinti tai keksiukai sausi, bet man skanus jie, vistiek su arbata ar kava jos valgiau, ar jie panasus i tortukus? sunku pasakyti, man sis kremas patiko labai wub.gif , bet as kitokiu ir nedariau ir nebandzius esu blush2.gif , cia mano pirmieji keksiukai, tai bijau kad nenusiviltum unsure.gif visi gyria varskinius adrijos, gal tu irgi pabandyk, o jos gali to paciu kremu aptepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 kovo 2012 - 23:51
Varškinius bandžiau thumbup.gif , bet man pats principas kaip juos paruošti ir papuošti reikia įdomus. Reikės man tu keksiuku kokiu 50 vnt. tai kepsiu visokiu. Ną į tortą gal jie ir nepanašūs, bet kolektyvui vis kažkas įdomiau nei tortai ir tortai mirksiukas.gif
Ačiū už paaiškinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai linkiu SEKMES, kad puikiai viskas pavyktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
erikiuxxx labai skaniai atrodo keksiukai, o ir graziai thumbup.gif Norejau paklausti o netirpo tie drugeliai ant to kremo?

Cia mano citrininiai keksiukai, neturiu stovo, bet bandau pati darytis, ziuresim kas gausis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
nevute nesu macius dailesnių keksiukų , nu tas su asiliuku tai išvis wub.gif , tu nustabiai, kruopščiai ir skoningai puoši ne tik keksiukus , bet ir tortus smile.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif puosiu dar tik kokius puse metu, gal maziau, tai man visi jusu ivertinimai labai svarbus smile.gif Kazkaip visiems labai asiliukas patinka, turbut kad liudnas toks atrodo smile.gif
Atsakyti
Nevute o kaip tu tuos pauosimus prie keksiuko prilipdai? Ar tik uzdedi ir viskas? O kaip suprantu keksiuku kepureles nupjauni, kad lygu butu, ane?
Atsakyti
Nupjaunu jeigu per labai iskyla, tada palyginu su beze kremu, uzklijuoju paduka, o ta baibokiuka tai priklijuoju irgi su beze kremu smile.gif
Atsakyti
Aciu, aisku bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 03 08, 17:49)

Cia mano citrininiai keksiukai, neturiu stovo, bet bandau pati darytis, ziuresim kas gausis  blush2.gif

Aina sau,va cia tai tobulybe bigsmile.gif bigsmile.gif Negaliu patiket,kad taippp imanoma wub.gif wub.gif
Atsakyti