kepiaus i vakara varskes keskiukus su saldainiais ir si karta dejau kaip mergytes sake kad geriau iseina is pakeliu varske tai galiu sakyt man tikrai ne, nes pirma karta kepiau su sveriama biria varske ir gavos daug skanesnis, puresnis nei si karta, tai daugiau tikrai kepsiu is tos birios sveriamos varkses nei kad is pakeliu
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 18, 19:43)
I karsta mase det produktus.
Aciusss Niu nuostabus keksas Bus kepamas ir kepamas.....
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 18, 17:32)
Neryte , labai gražiai atrodo keksiukai ...visi kuriuos įdėjote , ypač velvetas ( nors jei nepaminėtumėt , neatspėčiau ) dėl atspalvio , aš nededu kakavos , darau kaip visam pasaulį priklauso , raudoni dažai , bet kakavos nededu , nes irgi naudoju tą tamsią , šokolado kvapo .
Dar bandysiu daryti vaivorykštinius , kaip tortas , kur visokių atspalvių yra , manau bus įspūdingi .
Dar bandysiu daryti vaivorykštinius , kaip tortas , kur visokių atspalvių yra , manau bus įspūdingi .
mieloji @adrij@, kodel jus i mane kreipiates jus
kita karta ir man reiks pabandyti kepti be kakavos nors dazu jau reiktu uzsipirkti, o vaikorykstiniai graziai atrodo, bet i burna neisideciau, man jie kaip ziasliniai atrodo
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 18, 18:35)
Radau faina foto, gal kam pravers, kaip galima papuosti stala keksiukais
kazin, kas nors is sveciu ryztusi ta grozi valgyti, puokste isardyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 19, 16:52)
kazin, kas nors is sveciu ryztusi ta grozi valgyti, puokste isardyti
Jej ant stalo stoves, tai kodel ir nesuvalgius? ipac jej bus vaiku, tai greit sutvarkytu ta grozi
as tik raudonu nevalgyciau del dazu, bet jej butu balti , kreminiai, naturalai nudazytos kodel ir nesuvalgius
Bet man labai grazu
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 19, 13:07)
mieloji @adrij@, kodel jus i mane kreipiates jus
kita karta ir man reiks pabandyti kepti be kakavos nors dazu jau reiktu uzsipirkti, o vaikorykstiniai graziai atrodo, bet i burna neisideciau, man jie kaip ziasliniai atrodo
kita karta ir man reiks pabandyti kepti be kakavos nors dazu jau reiktu uzsipirkti, o vaikorykstiniai graziai atrodo, bet i burna neisideciau, man jie kaip ziasliniai atrodo
Nepyk , aš dažnai jukinu ir jaunesnes nei pati esu , įprotis likęs nuo pagarbos anytai .
Dėl vaivorykštinių .... juk galima dažyti ne dažais , jei tai tau kelia neskanumo jausmo ... žalia - mėtų sirupas , raudone - arbūzų ...ir t.t ... tu išradinga , paimprovizuok .
As ir i savo mama kreipiuosi Jus kas daznai stebisi, kodel sakau ne Tu.
@drijos varškės keksiukai mano šeimai, kol kas, skaniausi
Ir mano pastebėjimas: kuo varškė riebesnė, tuo skaniau (dariau su namine, pačios daryta ). Ir tikrai nereikia jos niekaip pertrinti, tegul būna tie "guziukai"
Šiandiena kepsiu 2 normas, vaišinsiu bendradarbes (važiuojam į teatrą ), "kultūrūrinsimės"
Ir mano pastebėjimas: kuo varškė riebesnė, tuo skaniau (dariau su namine, pačios daryta ). Ir tikrai nereikia jos niekaip pertrinti, tegul būna tie "guziukai"
Šiandiena kepsiu 2 normas, vaišinsiu bendradarbes (važiuojam į teatrą ), "kultūrūrinsimės"
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 20:04)
Nepyk , aš dažnai jukinu ir jaunesnes nei pati esu , įprotis likęs nuo pagarbos anytai .
Dėl vaivorykštinių .... juk galima dažyti ne dažais , jei tai tau kelia neskanumo jausmo ... žalia - mėtų sirupas , raudone - arbūzų ...ir t.t ... tu išradinga , paimprovizuok .
Dėl vaivorykštinių .... juk galima dažyti ne dažais , jei tai tau kelia neskanumo jausmo ... žalia - mėtų sirupas , raudone - arbūzų ...ir t.t ... tu išradinga , paimprovizuok .
nepykstu , tik forume tujinuos, nors realybei vyresniam asmeniui visad sakau jus
o del naturaliu dazikliu - deja jie nenudazo taip ryskiai ir graziai... raudona velveta kazkuri mergina dare su burokeliais, spalva grazi, bet skonis keksiuku burokeliskas
Kepejeles patarkit parsau... kepiau keksiukus su kondensuotu pienu, kepant graziai iskilo, po to tik pasiziuriu visu vidus ikrites (dureles nebuvo varstomos, temperatura nepakito). Gal netokia kepimo funkcija pritaikiau (virsus apacia + oras). Kokioj reiketu kepti? Kokiam aukstyje?
QUOTE(sandrixxx @ 2012 02 20, 11:23)
Kepejeles patarkit parsau... kepiau keksiukus su kondensuotu pienu, kepant graziai iskilo, po to tik pasiziuriu visu vidus ikrites (dureles nebuvo varstomos, temperatura nepakito). Gal netokia kepimo funkcija pritaikiau (virsus apacia + oras). Kokioj reiketu kepti? Kokiam aukstyje?
manau, kad sukrito del produktu temperaturos skirtumu, ar tikrai visi produktai buvo vienodos temperaturos?
Sviestas buvo siltesnis (nes jau minkstesnis), o kondensuotas ir kiausiniai is saldytvo. Birus produktai kambario temperaturos.