
Cia negriukai, o ne sokoladainiai

QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 09, 13:18)
Nerytes keksiukus ismeginsiu ir as, salytuve kaip tik turiu kondensuoto pieno
jauciu gal net si vakara dar pavaisinsiu seimyna pries miega. Foto tikrai grazi, viliojanti
valentino dienos ryta, noretusi toki vaizda ant savo stalo rasti, nuo vyro 




dekui

mums jie labai patiko


noreciau ir as ryte tokio vaizdelio, bet pas mane jis mission impossible

Gal esat bande uzsaldyt keksiukus ir atsildyt? Kaip skonis, nesileicia? Mastau, jei tortus, duona galima uzsaldyt ir skaniai valgyt atsildzius, tai gal ir su keksiukais tas pats?

QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 09, 11:18)
tada desiu kita karta daugiau, nes mano tesla buvo tokia jau kad nuo sauksto patinukrito, bet jau sunkokai del to pabijojau, bet jei jus rasote, kad reikia nustumti - tai desiu daugiau miltu ir stumsiu
is avietes bus nebe dugne
o jus cia keksiukams papuosima darote is jo? Konditeriniu svirsktu ar kaip?
Nerytes keksiukus ismeginsiu ir as, salytuve kaip tik turiu kondensuoto pieno
jauciu gal net si vakara dar pavaisinsiu seimyna pries miega. Foto tikrai grazi, viliojanti
valentino dienos ryta, noretusi toki vaizda ant savo stalo rasti, nuo vyro 


o jus cia keksiukams papuosima darote is jo? Konditeriniu svirsktu ar kaip?

Nerytes keksiukus ismeginsiu ir as, salytuve kaip tik turiu kondensuoto pieno




Vis dar negaliu atsižiūrėti į Nerytės namų vaizdelį - toks jaukus, kvepiantis, šiltas




O aš visgi pasirinkau keksiukus su vyšnių uogomis, kaip tik turėjau uogienės. Viršų padariau pagal Nerytės patarimą, pusę maskarponės ir pusę grietinės+cukrus+citrinos sultys. Puošimas vyko maišelio pagalba. Tiesiog sudėjau viską ir padariau mažą skyluę. Taip ir piešiau/puošiau.
Na vaikai tai apžavėti buvo

as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau
as varske sublenderiavau
norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo
bet valgomi
na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu
kurios kepete su varske - varske dejote biria?




na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu

kurios kepete su varske - varske dejote biria?
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 10, 13:13)
as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau
as varske sublenderiavau
norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo
bet valgomi
na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu
kurios kepete su varske - varske dejote biria?




na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu

kurios kepete su varske - varske dejote biria?
Slapia varske dejau ir gavosi


QUOTE(ddovilux @ 2012 02 10, 15:38)
o kas dar galejo buti?
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 10, 08:34)
Gal esat bande uzsaldyt keksiukus ir atsildyt? Kaip skonis, nesileicia? Mastau, jei tortus, duona galima uzsaldyt ir skaniai valgyt atsildzius, tai gal ir su keksiukais tas pats? 

Gali drasiai uzsaldyti

QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 10, 13:13)
as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau
as varske sublenderiavau
norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo
bet valgomi
na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu
kurios kepete su varske - varske dejote biria?




na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu

kurios kepete su varske - varske dejote biria?
Dejau slapia, nuo birios jie sausesni butu turbut



QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 10, 19:50)
O kaip paskiau atsildyti?



QUOTE(Megi Simpson @ 2012 02 10, 22:54)
Sveiki, truputuka isiterpsiu kas del atsildymo, jei taisyklingai atsildyti tai is kameros reikia det i saldytuva...bet pvz as tai tiesiog istraukiu ir palieku kambario temperaturoj, kalbu apie miltinius patiekalus

QUOTE(airius @ 2012 02 10, 22:13)
Sveiki, truputuka isiterpsiu kas del atsildymo, jei taisyklingai atsildyti tai is kameros reikia det i saldytuva...bet pvz as tai tiesiog istraukiu ir palieku kambario temperaturoj, kalbu apie miltinius patiekalus 

As irgi istraukiu ir palieku ant stalo
