Cia negriukai, o ne sokoladainiai
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 09, 13:18)
Nerytes keksiukus ismeginsiu ir as, salytuve kaip tik turiu kondensuoto pieno jauciu gal net si vakara dar pavaisinsiu seimyna pries miega. Foto tikrai grazi, viliojanti valentino dienos ryta, noretusi toki vaizda ant savo stalo rasti, nuo vyro
dekui
mums jie labai patiko tik atmink, kad produktai turi buti kmb. temp
noreciau ir as ryte tokio vaizdelio, bet pas mane jis mission impossible
Gal esat bande uzsaldyt keksiukus ir atsildyt? Kaip skonis, nesileicia? Mastau, jei tortus, duona galima uzsaldyt ir skaniai valgyt atsildzius, tai gal ir su keksiukais tas pats?
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 09, 11:18)
tada desiu kita karta daugiau, nes mano tesla buvo tokia jau kad nuo sauksto patinukrito, bet jau sunkokai del to pabijojau, bet jei jus rasote, kad reikia nustumti - tai desiu daugiau miltu ir stumsiu is avietes bus nebe dugne
o jus cia keksiukams papuosima darote is jo? Konditeriniu svirsktu ar kaip?
Nerytes keksiukus ismeginsiu ir as, salytuve kaip tik turiu kondensuoto pieno jauciu gal net si vakara dar pavaisinsiu seimyna pries miega. Foto tikrai grazi, viliojanti valentino dienos ryta, noretusi toki vaizda ant savo stalo rasti, nuo vyro
o jus cia keksiukams papuosima darote is jo? Konditeriniu svirsktu ar kaip?
Vis dar negaliu atsižiūrėti į Nerytės namų vaizdelį - toks jaukus, kvepiantis, šiltas O iš kur lėkštės? Prisireikė
O aš visgi pasirinkau keksiukus su vyšnių uogomis, kaip tik turėjau uogienės. Viršų padariau pagal Nerytės patarimą, pusę maskarponės ir pusę grietinės+cukrus+citrinos sultys. Puošimas vyko maišelio pagalba. Tiesiog sudėjau viską ir padariau mažą skyluę. Taip ir piešiau/puošiau.
Na vaikai tai apžavėti buvo
as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau as varske sublenderiavau norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo bet valgomi
na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu
kurios kepete su varske - varske dejote biria?
na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 10, 13:13)
as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau as varske sublenderiavau norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo bet valgomi
Slapia varske dejau ir gavosi Itariu, pas Jus kitur bedam ne varskeje
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 10, 15:38)
Slapia varske dejau ir gavosi Itariu, pas Jus kitur bedam ne varskeje
o kas dar galejo buti?
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 10, 08:34)
Gal esat bande uzsaldyt keksiukus ir atsildyt? Kaip skonis, nesileicia? Mastau, jei tortus, duona galima uzsaldyt ir skaniai valgyt atsildzius, tai gal ir su keksiukais tas pats?
Gali drasiai uzsaldyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 10, 13:13)
Dejau slapia, nuo birios jie sausesni butu turbut Gal kazko nedadejot, pvz kepimo milteliu ar kazka ne taip padaret Nes esu kepus kelis kartus juos ir visad viskas puikiai buvo. Tiesa pirma karta kai kepiau, tai varske pertiniau per sietelis, kaip ir recepte nurodyta, o paskiau netrinta dejau, tai tie pirmieji labiau patiko
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 10, 19:50)
Gali drasiai uzsaldyti
O kaip paskiau atsildyti? As jokiu kepiniu dar nesaldziau, man keistoka siek tiek
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 02 10, 22:54)
O kaip paskiau atsildyti? As jokiu kepiniu dar nesaldziau, man keistoka siek tiek
Sveiki, truputuka isiterpsiu kas del atsildymo, jei taisyklingai atsildyti tai is kameros reikia det i saldytuva...bet pvz as tai tiesiog istraukiu ir palieku kambario temperaturoj, kalbu apie miltinius patiekalus
QUOTE(airius @ 2012 02 10, 22:13)
Sveiki, truputuka isiterpsiu kas del atsildymo, jei taisyklingai atsildyti tai is kameros reikia det i saldytuva...bet pvz as tai tiesiog istraukiu ir palieku kambario temperaturoj, kalbu apie miltinius patiekalus
As irgi istraukiu ir palieku ant stalo