Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

Cia negriukai, o ne sokoladainiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 09, 13:18)
Nerytes keksiukus ismeginsiu ir as, salytuve kaip tik turiu kondensuoto pieno  bigsmile.gif  thumbup.gif jauciu gal net si vakara dar pavaisinsiu seimyna pries miega. Foto tikrai grazi, viliojanti wub.gif valentino dienos ryta, noretusi toki vaizda ant savo stalo rasti, nuo vyro  lotuliukas.gif

dekui 4u.gif
mums jie labai patiko wub.gif tik atmink, kad produktai turi buti kmb. temp 4u.gif

noreciau ir as ryte tokio vaizdelio, bet pas mane jis mission impossible biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 09, 17:35)
Cia negriukai, o ne sokoladainiai biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Gal esat bande uzsaldyt keksiukus ir atsildyt? Kaip skonis, nesileicia? Mastau, jei tortus, duona galima uzsaldyt ir skaniai valgyt atsildzius, tai gal ir su keksiukais tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 09, 11:18)
tada desiu kita karta daugiau, nes mano tesla buvo tokia jau kad nuo sauksto patinukrito, bet jau sunkokai del to pabijojau, bet jei jus rasote, kad reikia nustumti - tai desiu daugiau miltu ir stumsiu  biggrin.gif is avietes bus nebe dugne  biggrin.gif
o jus cia keksiukams papuosima darote is jo? Konditeriniu svirsktu ar kaip? blush2.gif

Nerytes keksiukus ismeginsiu ir as, salytuve kaip tik turiu kondensuoto pieno  bigsmile.gif  thumbup.gif jauciu gal net si vakara dar pavaisinsiu seimyna pries miega. Foto tikrai grazi, viliojanti wub.gif valentino dienos ryta, noretusi toki vaizda ant savo stalo rasti, nuo vyro  lotuliukas.gif

Vis dar negaliu atsižiūrėti į Nerytės namų vaizdelį - toks jaukus, kvepiantis, šiltas wub.gif O iš kur lėkštės? blush2.gif Prisireikė doh.gif biggrin.gif

O aš visgi pasirinkau keksiukus su vyšnių uogomis, kaip tik turėjau uogienės. Viršų padariau pagal Nerytės patarimą, pusę maskarponės ir pusę grietinės+cukrus+citrinos sultys. Puošimas vyko maišelio pagalba. Tiesiog sudėjau viską ir padariau mažą skyluę. Taip ir piešiau/puošiau.

Na vaikai tai apžavėti buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 10 vasario 2012 - 09:46
as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau blush2.gif as varske sublenderiavau biggrin.gif norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo ax.gif bet valgomi biggrin.gif

na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu doh.gif

kurios kepete su varske - varske dejote biria?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 10, 13:13)
as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau blush2.gif as varske sublenderiavau  biggrin.gif norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo  ax.gif bet valgomi  biggrin.gif

na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu  doh.gif

Slapia varske dejau ir gavosi thumbup.gif Itariu, pas Jus kitur bedam ne varskeje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 10, 15:38)
Slapia varske dejau ir gavosi  thumbup.gif Itariu, pas Jus kitur bedam ne varskeje  unsure.gif

o kas dar galejo buti?
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 10, 08:34)
Gal esat bande uzsaldyt keksiukus ir atsildyt? Kaip skonis, nesileicia? Mastau, jei tortus, duona galima uzsaldyt ir skaniai valgyt atsildzius, tai gal ir su keksiukais tas pats? g.gif

Gali drasiai uzsaldyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 10, 13:13)
as vakar kepiau @adrijos@ keksiukus su varske ir razinomis, tik jauciu liapsa padariau blush2.gif as varske sublenderiavau  biggrin.gif norejau kaip geriau, bet jauciu geriau ja tokia biia deti - tai man tokie kaip pakleke isejo  ax.gif bet valgomi  biggrin.gif

na, jei kada rysiuosi, kepsiu vel su varske, siaip gaila produktu, jei antra karta tas pats butu  doh.gif

Dejau slapia, nuo birios jie sausesni butu turbut g.gif Gal kazko nedadejot, pvz kepimo milteliu ar kazka ne taip padaret g.gif Nes esu kepus kelis kartus juos ir visad viskas puikiai buvo. Tiesa pirma karta kai kepiau, tai varske pertiniau per sietelis, kaip ir recepte nurodyta, o paskiau netrinta dejau, tai tie pirmieji labiau patiko ax.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 10, 19:50)
Gali drasiai uzsaldyti biggrin.gif

O kaip paskiau atsildyti? blink.gif As jokiu kepiniu dar nesaldziau, man keistoka siek tiek blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 02 10, 22:54)
O kaip paskiau atsildyti?  blink.gif  As jokiu kepiniu dar nesaldziau, man keistoka siek tiek  blush2.gif  biggrin.gif

Sveiki, truputuka isiterpsiu kas del atsildymo, jei taisyklingai atsildyti tai is kameros reikia det i saldytuva...bet pvz as tai tiesiog istraukiu ir palieku kambario temperaturoj, kalbu apie miltinius patiekalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 02 10, 22:13)
Sveiki, truputuka isiterpsiu kas del atsildymo, jei taisyklingai atsildyti tai is kameros reikia det i saldytuva...bet pvz as tai tiesiog istraukiu ir palieku kambario temperaturoj, kalbu apie miltinius patiekalus 4u.gif

As irgi istraukiu ir palieku ant stalo ax.gif
Atsakyti