Muscade, 16 Vas 2012 - 19:51, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Muscade, 16 Vas 2012 - 19:51, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Siandien kepiau keksus, su sokoladu ir serbentais..tai viskas subego i apacia. Tai paskui pagalvojau, kad reikejo praejus kokiai 15 min, kai siek tiek pakyla, tada deti ydara? Kad nesubegtu i apacia? Ar kaip daryti?
man irgi taip buvo su avieciu idaru kepiau, bet as manau, kad mazai miltu dejau, nes nezinojau kiek ml atitinka gramu, kai issiaiskinau jau buvo iskepti jie
