Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(blakstiena5 @ 2012 02 20, 12:50)
protingu zmoniu yra paskaiciuota,kad lankai 5.5 m,o plevele 6 metru plocio,kad liktu sonuose pritvirtint...
mes kai pirkom plevele galams uztaisyti liepe uzdet po 2 metrus,bet cia reiketu pasiskaiciuot,jei aukstesni darot tai gaunas siltnamio ilgis+ 4 metrai galams(mano atveju taip buvo)

Aciu,O is kur perkat plevele?As galvoju pirkt is turgininku,bet dar jie nepardavineja.Kazin ar kainos yra kiek mazesnes g.gif ,nei parduotuvej?
Atsakyti
pirkom Plastos parduotuvej(Mazeikiuos), bet pries pora metu...kai pirksi pasiziurek ant pleveles juodom raidem buna galiojimo laikas isspauzdintas...
merginos dar tyli,o ir prekybcentriu akcijiniuos nieko neraso,reik pasiziuret kainas,kartais eina pagauti kokia akcija ir daug pigiau nusipirkt nei kitur
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 02 19, 17:38)
Ela... oi,kaip nefaina  unsure.gif
Nemūrijom pamatuko,ant žemės dėjom buvusį prie konstrukcijos.Tvirtinom metro ilgio varžtais,pergręždami konstrukciją ir kaldami į žemę.

drinks_cheers.gif Va sito ir nepadare tas mano vyras, nors jau nupirkes buvo viska ko reikia, tik grazto truko doh.gif
Atsakyti
del polikarbonato kainas niekas nepakomentavo tai paklausiu kitaip, uz kiek pasidaret savom jegom siltnamisu is metalo ir karbono?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 20, 23:47)
del polikarbonato kainas niekas nepakomentavo tai paklausiu kitaip, uz kiek pasidaret savom jegom siltnamisu is metalo ir karbono?

Kad gal niekas pats nedarė g.gif Aš saviškį kalbinu pagaminti nedidelį,prie sienos pristatomą šiltnamiuką.Jei pavyks,pasakysiu sumą ax.gif

Tokio tipo man reikėtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 21 vasario 2012 - 08:46
QUOTE(matuke @ 2012 02 20, 09:00)
o kokia polikarbono kaina yra "gera"
internete mazdaug tokia info, 4mm 1 kv/m apie 18lt, 6mm 1kv/m apie 36lt
ir tai cia kainos raudonos, akcijines  g.gif

ne viena firma prekiauja kanalinio palikarbonato plokštėmis. Kainos skiriasi. Beje, pardavinėja ne kv. m., o plokštėmis - 1050, 2100x6000mm.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 02 21, 08:45)
Kad gal niekas pats nedarė  g.gif 

Asese vyras darė. Kiek prisimenu susidarė taip pat nemaža suma.
Atsakyti
SVEIKI smile.gif
Reiks perdengti šiltnamį, nes plevelės suplyšo. Kuo patartute ,,aprengti" šiltnamį ?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 21, 21:05)
Asese vyras darė. Kiek prisimenu susidarė taip pat nemaža suma.

Taip, maniškis darė 4u.gif Bet dėl kainų jau nebepatarsiu, nes statėm prieš du metus: tada polikarbonatas buvo brangesnis, o metalas pigesnis 4u.gif
Gavosi nepigiai - kažkur 2300-2500 Lt (tiksliai nebepamenu blush2.gif )
Tik, kiek pastebėjau, pagrindinis mūsų šiltnamio pliusas lygiant su aplankytais pirktiniais, jog polikarbonato juostelės eina ne vertikaliai, bet horizontaliai 4u.gif
Kai juostelės horizontalios, saulės šviesa rytinė ir vakarinė įeina geriau - ilgiau būna šviesu, šiltnamis rytą greičiau įšyla, vakare - vėliau išvėsta, o vidurdienį šviesa, o kartu ir karštis neįeina taip tiesiai - šiltnamis mažiau prikaista vasarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 21 vasario 2012 - 21:50
aciu visoms uz nuomones ir komentarus 4u.gif

QUOTE(@asta @ 2012 02 21, 09:45)
Kad gal niekas pats nedarė  g.gif  Aš saviškį kalbinu pagaminti nedidelį,prie sienos pristatomą šiltnamiuką.Jei pavyks,pasakysiu sumą  ax.gif

cia smagus varijantas, as kaip tik toki galvojau ant stogo terasos padaryt nes neisnaudotas plotas ten, tik sulaike tai kad ten be proto karsta buna , vasara sudege mano pomidorai ten vazonuose auginti g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 21, 11:15)
ne viena firma prekiauja kanalinio palikarbonato plokštėmis. Kainos skiriasi. Beje, pardavinėja ne kv. m., o plokštėmis - 1050, 2100x6000mm.

sakot kaina ne kvadrato tokia ? nu gal, reikes nuvykt realiai i pard paziuret

QUOTE(Asese @ 2012 02 21, 22:47)

Tik, kiek pastebėjau, pagrindinis mūsų šiltnamio pliusas lygiant su aplankytais pirktiniais, jog polikarbonato juostelės eina ne vertikaliai, bet horizontaliai  4u.gif
Kai juostelės horizontalios, saulės šviesa rytinė ir vakarinė įeina geriau - ilgiau būna šviesu, šiltnamis rytą greičiau įšyla, vakare - vėliau išvėsta, o vidurdienį šviesa, o kartu ir karštis neįeina taip tiesiai - šiltnamis mažiau prikaista vasarą  4u.gif

idomus pastebejimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 21, 22:47)
Taip, maniškis darė  4u.gif  Bet dėl kainų jau nebepatarsiu, nes statėm prieš du metus: tada polikarbonatas  buvo brangesnis, o metalas pigesnis  4u.gif
Gavosi nepigiai - kažkur 2300-2500 Lt (tiksliai nebepamenu  blush2.gif )
Tik, kiek pastebėjau, pagrindinis mūsų šiltnamio pliusas lygiant su aplankytais pirktiniais, jog polikarbonato juostelės eina ne vertikaliai, bet horizontaliai  4u.gif
Kai juostelės horizontalios, saulės šviesa rytinė ir vakarinė įeina geriau - ilgiau būna šviesu, šiltnamis rytą greičiau įšyla, vakare - vėliau išvėsta, o vidurdienį šviesa, o kartu ir karštis neįeina taip tiesiai - šiltnamis mažiau prikaista vasarą  4u.gif

o kokio dydžio jis pas jus?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 02 21, 23:47)
o kokio dydžio jis pas jus?

3,5 x 7 m 4u.gif
Pažiūrėk pirmame puslapyje pirmą žinutę - ten Blakstiena įdėjo mano šiltnamio foto (pirmos trys) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 21 vasario 2012 - 22:50