QUOTE(Asese @ 2012 02 18, 22:38)
Ne, nėra šlapia, nes žemė įšalus, visai nėra balučių
Kažin ar mano sliekai neiššustų po ta plėvele
, nes vasarą ten jų daugybė gyveno
Aš su kastuvu bijojau duobutes prakast pomidorams sodint - o bais nemalonus vaizdas, kai juos pertreški
Tiesa, patobulinom iš rudens šiltnamį - padarėm du takus
O tai sunku būdavo ir genėt, ir skint tuos kraštinius pomidorus
Aš komposto krūvą žiemai uždengiu plėvele,pavasariop atidengiu,sliekų milijonas po ja.Tai kogero ir šiltnamyje jie puikiai jausis,tik gal nereikia labai prispaust,kokį kampa truputį pakeltą reiktų palikt,kad ir oras patektų
Už kokios savaitės aš irgi tiesiu plėvelę,kad žemė greičiau pašiltų
Viskas priklauso nuo to kokie orai bus.
Dėl dviejų takų aš ir kovojau su vyru
,jam įprasta,kai takas tik per vidurį. O man jokio patogumo... Po kurio laiko būtinai reikės ir man išprašyt,kad padarytų rekonstrukcijas.Tuomet galėsiu sodinti neriboto augumo pomidorus,nes nebus bėdos su parišimu. Mano šiltnamio minusas,kad nėra aukštas.Kraštuose aukšto pomidoro nepasodinsi
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 02 18, 22:39)
@asta pasakok kas per konstrukcijos tavo siltnamio?kaip atlaike gamtos stichijas vasara ar nepaliete taves?
Paprastas,aliuminio rėmu,tik polikarbonatas 6 mm. Langai 4,atidaromi rankomis. Šiaip atlaikė visas vėtras,bet ant langų uždėjom lentas,kad vėjas netyčia neišlaužtų jų. Sniegą nuo stogo vis nukasam.
Minusas,kad stumdomos durys sandariai neužsidaro,per vidurį vis lieka tarpas ir dažnai iššoka iš savo vietos.Reikia perprast atidarymo būdą