Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(Sju00 @ 2012 04 04, 17:46)
Sveikos, darbštuolės:) Šiemet pildau daržininkių-šiltnamininkių gretas, sakykite, ar įmanoma įsigyti šiltnamį iki 1000Lt? Ketiname daryti patys, bet sakau, gal kas nors žino pigesnių "gatavų" šiltnamiukųsmile.gif

abejuoju...nebent labai maziuka... pvz

arba tik karkasas [URL=http://www.mokivezi.lt/imag.php?imag=2012 03 15 Mokivezi_a4_12.jpg]cia[/URL] ... gal uz likusius iseitu plevele... bet as tokio nepirkciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 balandžio 2012 - 19:16

QUOTE(xxkamane @ 2012 04 04, 15:42)
Sveikos mergaites, as irgi siemet pirma karta turesiu siltnami, skaiciau skaiciau Jusu temas ir nusipirkau ta SUN ax.gif
dabar staybos vyksta, sakykite o kaip jus paruosiate lysves siltnamyje, man tai kila klausimas todel, kad turiu kelis variantus ir nezinau kuris geresnis
aisku pakeltos lysves bus.
1. standartiskai perkasti, uzpildti 'geruju" zeniu, durpes kompostas ir visakas kaip visda
2. pakelti lysves, ant dugno deti kartona, ant jo seni lapai zole ant virsau kaip ir pirmam variante "geroji" zeme. (sitas variantas kilo perskaicius mulciavimo temas blush2.gif )

palikti tą žemę ramybėj. Sodinant kast didesnes duobes, pilt komposto, pelenų, geros žemės tiesiai į duobę augalui po šaknim, dar ir žuvytė nepamaišys smile.gif tada pasodinus apmulčiuot ir pamiršt vargus ravint nereik ten jokių kardonų, nebent tu šiltnamį ant pievelės ketini statyt
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės:) Šiemet pildau daržininkių-šiltnamininkių gretas, sakykite, ar įmanoma įsigyti šiltnamį iki 1000Lt? Ketiname daryti patys, bet sakau, gal kas nors žino pigesnių "gatavų" šiltnamiukųsmile.gif

Sveika, pigiausias: plastikiniai lankai + plėvelė + mediena+ savo darbas... Dar gal liks g.gif

Šiandien Vilniuje tiek prisnigo, kad teko važiuot šiltnamį gelbėt nuo sniego kepurių...pas mane kaip tik plėvelinis. Žiemužė grįžo, o širdyje... taip laukiu pavasario..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 04, 23:40)

Šiandien Vilniuje tiek prisnigo, kad teko važiuot šiltnamį gelbėt nuo sniego kepurių...pas mane kaip tik plėvelinis. Žiemužė grįžo, o širdyje... taip laukiu pavasario..

sio klausimu mano siltnamis testa atlaike... nieko nereikejo daryti, graziai ciuoze zemyn sniegas
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 08:32)
sio klausimu mano siltnamis testa atlaike...

mes ir šią žiemą nei karto nevalėme sniego nuo stogo thumbup.gif
Atsakyti
Plėvelė 150-200mk, mediena 30-60m, lankai 6m, medvaržčiai, stulpai į žeme. Gaunasi apie 600lt 6x3m 18m2
Gatavas:
http://www.akvasanit...rodukcija/14/69
Kiek kainuoja tik rėmas nežinau. Plėvelė 150mk apie 6-6,5Lt 6x3m šiltnamiui reikia 8,5 metrų.
8,5x6,5=55,25lt

Cinkuotas profilis turėtu būti pigesnis , nei aliuminio rėmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 05 balandžio 2012 - 08:04
QUOTE(Upas @ 2012 04 05, 08:02)
Gatavas:
http://www.akvasanit...rodukcija/14/69
Kiek kainuoja tik rėmas nežinau. Plėvelė 150mk apie 6-6,5Lt 6x3m šiltnamiui reikia 8,5 metrų.
8,5x6,5=55,25lt

Cinkuotas profilis turėtu būti pigesnis , nei aliuminio rėmas.

cia ta pati firma kur as pirkau.... bet sito kainos neklausiau, nedomino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 04 04, 22:28)
palikti tą žemę ramybėj. Sodinant kast didesnes duobes, pilt komposto, pelenų, geros žemės tiesiai į duobę augalui po šaknim, dar ir žuvytė nepamaišys smile.gif tada pasodinus apmulčiuot ir pamiršt vargus ravint nereik ten jokių kardonų, nebent tu šiltnamį ant pievelės ketini statyt

taip, siuo metu ten yra "gaznonas" blush2.gif , as neturiu suartos zemes unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 05, 08:59)
taip, siuo metu ten yra "gaznonas" blush2.gif , as neturiu suartos zemes unsure.gif  verysad.gif

Pyliau žemę tiesiai ant ,,gazono“ ir nesuku galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 04 05, 09:29)
Pyliau žemę tiesiai ant ,,gazono“ ir nesuku galvos mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif , reiskias perkasineti jo nereiks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 05, 09:33)
Aciu 4u.gif , reiskias perkasineti jo nereiks? ax.gif

Aš nekasinėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 04, 15:13)
o man dar  iskilo klausimas kaip geriau orlaides padaryti? turiu 6m. siltnami ir 4 orlaides... as galvojau po viena isdelioti sachmatais... vyras sako po 2 porom daryti...

Mano manymu geriau sachmatais, bet yra niuansas. Dvi orlaides gali pakelti ir vienas keltuvas, jei truputi smegenu pridedi... MAtematika piniginiu klausimu smile.gif
Atsakyti